|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
ad 11 Rgp 2011 16:48
Kas radot Rekyvoj lentos lysa ir salma? Prasom grazinti man arba broliuku tevui Rolandui. Buvo tik siaulieciai ir panevezieciai, svetimu nebuvo. Busim dekingi !
"NAISH" JĖGOS AITVARAI, BURLENTĖS, SUP IR JŲ PRIEDAI JĖGOS AITVARŲ MOKYKLA http://www.windfun.lt Mob.:+37060120477, el.p.: naish eta splius.lt Artūras Dudėnas, ŠIAULIAI kaitų remontas
-

ad
-
- Burės numeris: 1000
-
bratka 11 Rgp 2011 22:57
Tu Arturai radai mano palikta trape su lysu ir kita diena atidavei. Aciu Tau. O cia su lentos lysu biski ne tas atvejis. Lysas buvo padetas ant kranto, aplink pilna kaitioru. Tas kas rado lysa galejo rasti ir prisikrauti i bagazine koki 10 lentu, 12 kaitu ir tt. Dar Donelaicio laikais buvo teigiami burai ir negiami burai. Uz tokius darbelius, pagavus "radeja" siulau bendru sutarimu nustatyti bausme: pasiskolinti is Mindes 16 kv. m. kaita ir Smelynej, perskridus berza, nusileisti toj aikstelej vidury krumu. Cia nera baisi bausme, jau ne vienas tai padare ir liko sveikas. O del salmo, jis buvo pamestas greiciausiai vandenyje. Pats kaltas ir pykcio del to nelaikau. Rolandas
-
bratka
-
- Burės numeris: 0
Saulius76 12 Rgp 2011 10:53
Nu nesusilaikiau ir as neparases  Atlekiu i rekyva issipakuoju iranga , viska susidedu prie automobilio , pripuciu kaita , prisirises bara ateinu pasiimti lysa - o jo nebera ???!!! Kas cia dabar galvoju  apziuriu visur niekur nera nors tiksliai zinau kad buvo. Nu galvoju ka darysi turiu dar viena - nuo devynkes. Pries man einant i vandeni vienas naujai keptas veikejas nuejo mokintis i ilanka, galvoju kai grys paklausiu , nes salia buvom. Kai jis parejo klausiu gal matei mano lysa. Aha sako kazkoks gulejo tai paemiau ir isidejau i bagazine. Bliamba tuo momentu vos neuzviriau  Zmogaus logika : o - kazkas ne tavo guli tai paimu ir pasidedu i bagazine  Ant lyso aiskiai matesi brandas ir toks kaitas tadien buvo vienas. Aisku jei jis butu buves paskutinis , tai surinkt paliktus daiktus yra sveikintinas dalykas , bet dabar ... Labai neigiamas buras 
No more fighting - lets go kiting !!!
-
Saulius76
-
ad 13 Rgp 2011 19:25
tikekimes, kad kas rado perskaitys ir ras buda grazinti, jei neturi pasiaiskinimo kodel taip padare pvz.: pades ant tavo masinos kapoto ar uzkis uz valytuvu ar salia pames  ar dar kaip nors nu zodziu kas rado-pasiskolino-paeme dawai grazinkit prie progos arba padekit prie mano masinos kai as vandeny noriu tiketi, kad daugiau tokiu nesusipratimu nebebus  vienintelis variantas yra legalus kai buni vienas paskutiniu ir surenki viska( BET KITA DIENA GRAZINI AR PASAKAI BENT) ir tuo atveju jei nepaimtum butu nusikaltimas aisku galima suklysti ir paimti panasu bet cia kitas dalykas...o kai aplink pilna kaitioru tai reikia bent paklausti kieno jei kyla neaiskumas atiduokit...si karta nebausim ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- Prikabinti failai
-

"NAISH" JĖGOS AITVARAI, BURLENTĖS, SUP IR JŲ PRIEDAI JĖGOS AITVARŲ MOKYKLA http://www.windfun.lt Mob.:+37060120477, el.p.: naish eta splius.lt Artūras Dudėnas, ŠIAULIAI kaitų remontas
-

ad
-
-
bratka 14 Rgp 2011 00:02
Tegul geriau nekisa uz valytuvu. Dar sudauzys stikla. Tokiu masinu (BMW 324d) nebedaug liko Lietuvoje. Be to, kisdamas uz stiklo, pamatys ikistus i spynele raktelius (kuriuos visada palieku spyneleje). Jeigu rimtai, tai tas lysas yra gyvenimo smulkmena. Gaila, kad man pradedanciajam, kaip tik jis labai reikalingas. O tas kas "rado" negales juo pasinaudoti kokius 2 metus (as pazinsiu savo daikta). Po 2 metu jis bus bevertis. Esme tame, kad kaip Arturas pasake, tokiu pacuku daugiau neliktu musu krante ir visame placiame pasaulyje. Yra toks posakis : nuo peiliuko lig arkliuko. Jei lysas toks vertingas, kyla gresme mano seneliui BMW su gatavai ikistais rakteliais. Tikiuosi, kad del tokios smulkmenos, neziuresime vieni i kitus kitokiomis akimis negu iki siol. Ramybes visiems, gero vakaru vejo. Rolandas
-
bratka
-
Andriiuss 14 Rgp 2011 10:07
Jei paeme kazkas is tu kas kaitavo spote ar kaip Saulius76 pasakojo paima lyg niekur nieko ir isideda i masina, kaip nereikalinga daikta..tai ziauru, viska reiks pradet slept ir masinos raktelius kartu imtis. Bet galbut atsiras save ir kitus gerbiantis zmogus ir grazins rastus daiktus.
-

Andriiuss
-
- Burės numeris: 777
ad 14 Rgp 2011 13:37
bratka rašė: O del salmo, jis buvo pamestas greiciausiai vandenyje. Pats kaltas ir pykcio del to nelaikau. Rolandas
Rolandai ,kad ir vandenyje rado salma turetu grazinti, cia tas pats kas rasti lenta vandenyje. Paprastas variantas: Ar tas kas paeme nenoretu, kad jam grazuntu, jei jis pamestu ?
-

ad
-
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
|
|