EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Laisvo elgesio savaitgalis 05.12-13

Kalbam apie viską / let's talk about something

Re: Laisvo elgesio savaitgalis 05.12-13

UNREAD_POST Laisvis39 16 Geg 2012 09:02

Cibai, nežinančius toks stilius gąsdina, bet jis gyvas ir tikrai žinau, kad nepikts. Tačiau buk atsargesnis: kritikuoti gali vienintelę tiesą, gamintojus, atstovus, bet ne asmenį. Kitaip nugesinamas noras bendrauti, ypatingai naujokams, forumas taps ne mūsų, o vieno, kelių žmonių. Ir taip daugelis pasitraukė iš čia, mūsų forumo, kiek gi galima visiems apie nieką facebooke? Taip, aš truputi pareklamavau bures, natūralu, nes esu Surfhouso instruktorius ir plaukiu šiuo metu su SuperFreakais. Tik po metų plaukimo su šiom burėm, išdrįsau jas rekomenduoti, o tai reiškia, kad žinau ir man patinka, ir aš esu vis dar labai laimingas užsiimdamas windsurfingu.
Nors čia temos pavadinimas labai neatitinka diskusijos, tačiau dėkui Akiniu, nes rimtai nusiteikę žmonės tikrai pasiskaitę žinos kokie burių dydžiai veža Baltijoje. Na žodžiu, kurkim ....
plaukiau - laimingas
Veikla:
Dujų įranga automobiliams
tel.: 861464006
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

UNREAD_POST Laisvis39 16 Geg 2012 09:26

Bobas32 rašė:Laisvi - kaip ten su tuo paklydėliu baigėsi?

Aš dar šio buriuotojo asmeniškai nelabai pažįstu, jis pradedantysis, tačiau labai kietas. :D Kaip supratau įlipo į vandenį labai rimtai nusiteikęs, su slaptom užmačiom. Ir kuomet visi kartu nuplaukė, jis niekam nieko nesakęs, be ryšio priemonių, jau nekeitė kurso krypties, o laikėsi tiesiosios į Pervalką ar Preilą. Ir viskas, dingo 5-6 valandom. Galiausiai mes jį pastebėjom vidurį Marių bandant iškelti burę, visi bandymai paplaukt baigdavosi kritimu ir dingimu iš matymo zonos. Galiausiai iškvietėm gelbėtoją iš Svencelės kaimo, po valandėlės jį parvilko. Krante jo laukė pikti veidai. :twisted:
O atsitiko jam virdulių vienas iš sindrominių etapų, kai išeina geriausiu atveju halfwindu, o blogiausiu tik užkylinėt į vėja, kai neišeina buriuoti pavėjui. O vidury Marių matomai dar srovė buvo ir net pučiantis vėjas jo niekaip arčiau kranto nupūst nesugebėjo. :?
plaukiau - laimingas
Veikla:
Vartotojo avataras
Laisvis39

UNREAD_POST kislota 16 Geg 2012 11:11

Reik manyt gelbėtojui pats susimokėjo? Bo orelis šeštadienį buvo rimtas - aš į vandenį nelindau, dirbau kaitų paleidėju Giruliuos :?
Vartotojo avataras
kislota

Burės numeris: 0

UNREAD_POST satrebla 16 Geg 2012 12:10

Geriausia reklama tai kuo daugiau tokiu savaitgaliu ir graziu reklaminiu filmuku.... ir nereiks nieko forume irodyneti. Pamaciusi kaip teamraideriai varo su graziom naujom burem , liaudis kekemis kris i glebi :)
Life too short. Surf more
satrebla

UNREAD_POST RomasP 16 Geg 2012 13:46

Minetos bures yra pavojingos rinkai del savo ilgaamziskumo. Tinka ne visiems, bet tam tikrai kategorijai buriuotoju - labai.
RomasP

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Girmantas 17 Geg 2012 00:11

satrebla rašė:Geriausia reklama tai kuo daugiau tokiu savaitgaliu ir graziu reklaminiu filmuku.... ir nereiks nieko forume irodyneti. Pamaciusi kaip teamraideriai varo su graziom naujom burem , liaudis kekemis kris i glebi :)

jei neklystu, vienintelis iki galo atliktas triukas su Simmer'iu... chi chi chi.. :lol:
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

UNREAD_POST Laisvis39 17 Geg 2012 08:19

Girmantas rašė:
satrebla rašė:Geriausia reklama tai kuo daugiau tokiu savaitgaliu ir graziu reklaminiu filmuku.... ir nereiks nieko forume irodyneti. Pamaciusi kaip teamraideriai varo su graziom naujom burem , liaudis kekemis kris i glebi :)

jei neklystu, vienintelis iki galo atliktas triukas su Simmer'iu... chi chi chi.. :lol:

Jokios cenzūros kaip matai- nuostabu. Plauk, šokinėk, verskis, griūk- bandyk! Ne burės išmoko, o noras ir darbas. Proveržis turėtų šiais metais įvykti, tokių renginių bus manau daug Svencelėje, gal tikiuosi pradės organizuoti ir Laisvis ir Xpro, nes kiek gi galima pardavinėti kaitus ir didelės kv. paklodes. :P
plaukiau - laimingas
Veikla:
Vartotojo avataras
Laisvis39

Ankstesnis

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Prisijungimas nariams