Puiki ideja.
Kadangi esu siek tiek susidures su panasiais reikalais, yra geros ir blogos patirties, tai tarsiu kelis zodzius. Atstovavimas saliai yra platesnis reikalas. Cia viskas turi buti auksciausio laipsnio. Tekstile - naujausi pluostai, modelis, sukirpimas, siules - naujausi trendai. Zinia, grafika ir jos perkelimas ant tekstiles - naujausios idejos ir technologijos. Ta turi daryti kiekvienos srities profesionalai.
Minimaliam provincialiam variantui pakaktų geros kokybės tekstilės, valstybes simbolikos ir neutralaus uzraso apie buriavimo komanda.
Pateiktame variante nėra valstybines simbolikos, grafika yra 1970uju, tekstilė iš sandėlio. Perteikiama zinia - nesuvokianti savo identiteto III pasaulio salis.
Lentas, bures, pelekus imame is profesionalu ir norime geriausio. Kodel cia nepasielgus taip pat? Gal tame paciame Audime marskineliai kainuotu tik 100-200 lt brangiau, bet butu reprezentatyvus is geriausiu profu, kurie turi patirti, galimybes ir technologijas? Devedamas kietesnius marskinelius rodysi pagarba sau.
Nekritikuoju geros idejos. Reiskiu nuomone.
Rytis799 rašė:Neseniai teko pabuvoti ISAF jaunimo pasaulio čempionate. Tai vienas iš didžiausių buriavimo renginių visame pasaulyje su superine organizacija ir t.t.
Bet dalykas, kuris labiausiai man įsiminė, buvo tai, kad visos komandos visuose oficialiuose renginiuose dalyvavo su nacionalinėmis aprangomis. Ir tai atrodė tikrai gerai.
Taip pat kiek žinau Estų formulistų komanda turi savo marškinėlius - kai kurių kitų šalių taip pat.
Todėl manau, kad lietuviai neturėtų atsilikti ir tikrai būtų šaunu, jeigu tarptautinėse varžybose pasirodytume su vienoda, savo šalies apranga. Man asmeniškai yra tikrai malonu dėvėti marškinėlius su lietuvos simbolika - tai tarsi pabrėžia, kad tu atstovauji Lietuvai ir kad tu tuo didžiuojiesi.
Todėl kviečiu visus tarptautinių varžybų dalyvius, ir tiesiog kiekvieną buriuotoją įsigyti nuostabius polo marškinėlius, kurie parodys, kad tu esi lietuvis ir kad esi burlentininkas.
Norėdami užsisakyti marškinėlius, rašykite man:
rytis799@gmail.comMarškinėlių kaina - 50Lt
Atrodys jie štai taip: