|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
kasstiss 26 Rgp 2012 09:30
Sveikas, jei pakankamai stipriai pucia?! neislaidauk naujai lentai...atsiras igudziai ir su sia...veliau bus matyt.Lengviau ir greiciau eitusi mokintis lygiame vandenyje,bangose pavarksi ilgiau bet jau kai pradesi plaukt bus lengva visur.Vienas jaunuolis is Kauno tiesiog akyse progresuoja monciskese(vadinamoje skalbykleje),praejusi ketvirtadieni jau pradejo saudyt i dangu...Linkejimai Kaspar!  Sekmes.
-

kasstiss
-
- Burės numeris: 0
Aitvaras 27 Rgp 2012 19:54
kietai varai
Koncultacijos, pardavimas, remontas tel.+370 684 74070 algis eta peterlynn.lt skype: algimanv1 http://www.peterlynn.ltMiško g. 30, Kaunas
-

Aitvaras
-
Sviktoras 27 Rgp 2012 21:42
Aitvaras rašė:kietai varai
pavydi?
Pagarbiai Forumo IKIRUOLIS
-
Sviktoras
-
Kancler 28 Rgp 2012 10:43
mes visi cia sedim ir tau bais bais pavydim 
-

Kancler
-
-
Aitvaras 28 Rgp 2012 18:37
Sviktoras rašė:Aitvaras rašė:kietai varai
pavydi?
reaaaliai 
Koncultacijos, pardavimas, remontas tel.+370 684 74070 algis eta peterlynn.lt skype: algimanv1 http://www.peterlynn.ltMiško g. 30, Kaunas
-

Aitvaras
-
darėnas 30 Rgp 2012 14:55
perskaičiau viską, ir gaila darosi kiek malonumo praleidai... dabar įsivaizduok, kad būtum kovą sumokėjęs instruktoriui, o per tuos keturis menesius tiek kaifo prigaudęs  aš iš pradžių taip pat skeptiškai žvelgiau į instruktorius, bet pagalvojus kad beveik iškart gali mėgautis vėju, nusispjauni ir imi instruktorių. Šitoj vietoj didelis ačiū Evkai. lygiai tokią pat dilemą turėjau pradėdamas slidinėti. Nulėkėm su draugais į Austrijos alpes, aš visisiškai žalias ir neikad nestovėjęs ant kalnų slidžių. Draugai ramino, nes patys buvo savamoksliai, ir anot jų nieko tame sunkaus nėra. Bet aš pirmąją dieną belenkaip pagriuvinėjęs nusprendžiau kad gana! Ar aš čia atvažiavau 'galbūt' per savaitę suprast kaip taisyklingai čiuožt, ar malonumo gaudyt. Sekančią dieną buvo paimtas instruktorius ir per pusdienį išmokta carvint. Tai buvo geriausiai išleisti 160 eur per tą kelionę!
-
darėnas
-
Sviktoras 31 Rgp 2012 00:25
matai situaciatokia, kad as mokytojo kaip ir norejau pasku vel nenorejau, galiausia isvaziavau i lietuva susitariau su savo draugu kad jis mane pamokys jis pats eme mokytoja ir ilgai gan jau ciuozia, va... tai kai mes nulekem i dreverna jis man minejo kad pagrindine baze as jau pats pramokes buvau liko tik kelios smulkmesno +- tai jis tai man akcentavo patare kadaryt ir dabar jau toliau paciam liepe mokytis nes nebeverta imti mokytoju tam ka jau zinai kad pakartotu  sorry rasau tragiskai
-
Sviktoras
-
Zygann 31 Rgp 2012 01:08
Reikia ir man atsilept ;D As esu sensejus sio gabo studento =D Siaip apie instruktorius, aisku geriau paimt, nes paaiskins apie saugumo sistema placiau ir kur, kaip gelbetis, sitas yra pats svarbiausias dalykas, o ir paemes pamokos, vargu ar plauksi be problemu (idomu ar daug is jusu ismoko plaukt i dvi puses po pamoku, arba gerai nors i viena puse  ). Kaip ciozt, nesunku paaiskint ir neprofui, tik kantribes reikia turet, skirtumas yra, kad as neturiu gero inventoriaus (pvz. platu pasirinkima kaitu ir dideliu lentu nes su jo 100% jau plauktu) plius dar su oru nevisai gavosi, pute tik viena karta kai mokynau. Reikia kad dar vienai savaitei atvaziotu  Ta pati galiu pasakyt apie slides  Brolis gerai ciozia, ziema atvaziavom i Druskininkus, as slidinejau pirma karta, tai po ~2 val. jau gan gerai slidinejau, mano manimui, be problemu posukius dariau, po puse dienos, jau per kalniukus bandziau sokinet. As cia prie to, kad nebutinai imti instruktoriaus pagalba, jai yra zmogus, kuris gali paaiskint ka reikia daryt, o poto lieka tik praktikuotis paciam. P.S. i klaidas neziurekit, zinau kad cia bus ju daug, po penkis, triju raidziu zodije ;D
-
Zygann
-
Aitvaras 02 Rgs 2012 23:42
Kam tie sertifikuoti instruktoriai ir tos mokyklos išvis reikalingos , tegu mokina draugai savamoksliai. Sutaupysit litų ir čiuožt išmoksit, visa kitą ateis savaime. Mes gi Lietuviai. Kaitus perkam e-bay, mokomės patys sutaupykim visur kur tik įmanoma 
-

Aitvaras
-
klaipeda 03 Rgs 2012 15:34
Aitvaras rašė:Kam tie sertifikuoti instruktoriai ir tos mokyklos išvis reikalingos , tegu mokina draugai savamoksliai. Sutaupysit litų ir čiuožt išmoksit, visa kitą ateis savaime. Mes gi Lietuviai. Kaitus perkam e-bay, mokomės patys sutaupykim visur kur tik įmanoma 
Nu a jums dar neatsibodo pilstyti is tuscio i kiaura. Ir idijotui aisku, kad mokytis su instruktoriumi yra geriau, saugiau, greiciau ir pan. Bet ne visada ir ne visi turi galimybe nusipirkti pamokas. Gyvas pavyzdys as, litu neturiu ne cento, nes turiu du verslus i kuriuos sukisti visi savi pinigai, santaupos, skolinti pinigai ir graza tikiuosi gauti tik po 12-48 men. Gavau per stebukla iranga. Perziurejau kruva dvd idemiai, pamokas youtubej ir po triju savaitgalio dienu mirkymosi vandenyje ir kitu nepasikeliusiu kaitoriu pastabu as stoviu ant lentos. Saugiai prasilenkiu su kitais aplinkui. Tureciau pinigu, pasiimciau pamokas, nu bet neturiu. Ir vietoj to, kad cia sudais drabstytumetes aplinkui ant visu, geriau nieko nerasytumet arba patartumet ne tik EIK I MOKYKLA. Nes nu net nebejuokinga skaityti forumo. Issiliejau 
-
klaipeda
-
Sviktoras 03 Rgs 2012 17:00
Aitvaras rašė:Kam tie sertifikuoti instruktoriai ir tos mokyklos išvis reikalingos , tegu mokina draugai savamoksliai. Sutaupysit litų ir čiuožt išmoksit, visa kitą ateis savaime. Mes gi Lietuviai. Kaitus perkam e-bay, mokomės patys sutaupykim visur kur tik įmanoma  Tiesa sakai uzdyka nieka neduodam mes gi LIETUVIAI risu su sita pekla kitaip nepavadinsi  gero Rudends ir gero jums vejo Mes lietuviai didziavyriai ura ura iki.
-
Sviktoras
-
Aitvaras 04 Rgs 2012 07:06
Gal jau Tu rišk su tuo reikalu 
-

Aitvaras
-
juknelis 08 Spa 2012 19:38
Sveiki, nenoriu kurti naujos temos, tai parasysiu cia. Ar tiktu Cabrinha Swichblade 12 Ids 2009m. baras ant Cabrinha Crossbow 9 ids 2009m. Cabrinhos tinklapi raso, kad ant 9 reiktu 50cm baro, o ant 12 55cm pas mane. Kiek tie 5cm duoda? Laukiu atsakymu. Dekui 
-

juknelis
-
klaipeda 09 Spa 2012 08:28
ir pas mane klausimas apie bara  siulo man best kita su slingshot baru. Telefonu aiskina, kad viskas veikia, kaitas valdosi be priekaistu. Ar tinkami (saugu) naudoti skirtingu gamintoju iranga?
-
klaipeda
-
Akinys 09 Spa 2012 11:15
4stropu aitvaras dazniausiai dera su 4stropu baru. pvz ash turiu singshot bara ir naudoju ji tiek North Rebel, tiek Slingshot REV, tiek Flexifoil ION2 kaitams...
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių
|
|