EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Kada pavasari lipat i jura?

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Kada pavasari lipat i jura?

UNREAD_POST klaipeda 28 Gru 2012 00:56

dar ziema normaliai neprasidejo, o man jau lomkes - noriu plaukti :lol: snowkitingas kazkaip manes neuzkabino :roll:

kada pavasari pradedat lipti i jura? kiek reikia vandens/oro temperaturos kad su su 5/3 hidriaku jau galima lipti i vandeni?

sis sezonas man buvo pirmas, tai nzn kada antra sezona reikes atidaryti :lol: bent jau apytikslia data pasizymesiu kalendoriuj :wink:
klaipeda

Re: Kada pavasari lipat i jura?

UNREAD_POST Akinys 28 Gru 2012 01:12

Jura nuo birzelio, retais atvejais geguzi. Anksciau eina tik ruoniai ir tie, kas tam pasiruoshe ir zino kas, kada ir kaip.
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

UNREAD_POST Need4wind 28 Gru 2012 16:15

Su sausais hidriakais lipam kovo mėnesį, galima ir žiemą, jei sąlygos tinkamos. Asmeniškai man teko kaituoti kai oro temperatūra +4 C, ne mažiau. Komforto nedaug, o ir viską reikia numatyti nesėkmės atveju, kaip jau panašiai rašė Akinys.
Plaukti netoli kranto, vėjo kryptis į krantą, kad galima būtų greit pasiekti sausumą...
Vartotojo avataras
Need4wind

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Bss 28 Gru 2012 21:30

klaipeda rašė:dar ziema normaliai neprasidejo, o man jau lomkes - noriu plaukti :lol: snowkitingas kazkaip manes neuzkabino :roll:

kada pavasari pradedat lipti i jura? kiek reikia vandens/oro temperaturos kad su su 5/3 hidriaku jau galima lipti i vandeni?

sis sezonas man buvo pirmas, tai nzn kada antra sezona reikes atidaryti :lol: bent jau apytikslia data pasizymesiu kalendoriuj :wink:

kai jauti kad kiausam nesalta tada ir lipi, priesingu atveju vyruk sedek ir kentek [-X :)
Bss

UNREAD_POST lloyd 28 Gru 2012 22:48

Ateinanti antradieni lyg ir apie plius penkis zada, tai su sausu hydro kulturingai palei kranta galim ir pasivazinet, skaitysis labai anksti atidarystas sezonas. Sveikuoliai gi prie Palangos ir prie saltesniu temparaturu maudos.
lloyd

UNREAD_POST CIBAS 29 Gru 2012 14:51

E....,,nesveikuoliai,, ten maudosi....
CIBAS
Burlentės,kaitai,surfas
Mokyklėlė,dirbtuvėlė...
+37069924884
http://www.cibas.lt
CIBAS

Burės numeris: 0

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites