|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
girius 08 Kov 2013 23:09
Dreamer rašė:o kas tas leashas ?
tai pusė kito kaito 
-

girius
-
- Burės numeris: 0
Dreamer 08 Kov 2013 23:18
girius rašė:Dreamer rašė:o kas tas leashas ?
tai pusė kito kaito 
aha  uzdaviau paprasta klausima  gal jum profam ir suprantama, na as zalias, man ne  todel ir klausiu, bet nelabai norima atsakyti. Giriau jeigu bandei mane kvailio vietoje padaryti tai gali nesistengti, nelabai kreipiu demesi, atvirksciai atsirenku su kuo toliau leistis i kalbas  visi ju buvot pradinukai, klausinejot, nereikia cia pustis labai  viena karta tu pdaesi, kita karta ziurek jau tau kas padeda  simple as that. o del leasho na, lietuviskai butum pasakes  na tas sliekas toks kur issitempia iki 2 ar 4 metru nezinau, apsauga, man tokios nereikia nes neturiu trapecijos, kai pirksiu trapecija, tada ir tai nusipirksiu no worries 
-
Dreamer
-
girius 08 Kov 2013 23:35
Dreamer rašė:girius rašė:Dreamer rašė:o kas tas leashas ?
tai pusė kito kaito 
aha  uzdaviau paprasta klausima  gal jum profam ir suprantama, na as zalias, man ne  todel ir klausiu, bet nelabai norima atsakyti. Giriau jeigu bandei mane kvailio vietoje padaryti tai gali nesistengti, nelabai kreipiu demesi, atvirksciai atsirenku su kuo toliau leistis i kalbas  visi ju buvot pradinukai, klausinejot, nereikia cia pustis labai  viena karta tu pdaesi, kita karta ziurek jau tau kas padeda  simple as that
Neimk rimtai į plaučius, juk db Kovo 8  Jeigu, kaip rašei, youtube išanalizavai, tai turėjai pastebėti, kad visi kaitą apart trapecijos kablio, kurios kaip supratau Tamsta dar neturi, dar ir tokia virvute papildomai tvirtina, kad paleidus iš rankų arba atsisegus nereikėtų nuo medžių nukabinėti.
-

girius
-
Dreamer 08 Kov 2013 23:46
aha ne moteris as zinai  nu nesvarbu. Tai pastebejau kad ta virve papildomai dedasi dar, tai zinoma kai trapecija turesiu tai ir sita isigysiu juk  viskas savaime suprantama:) tas leashas kaip suprantu buvo tik manes tikrinimas  bet as jau pradzioj temos sakiau kad neturiu trapecijos tai net nereikejo uzmint to leasho 
-
Dreamer
-
girius 08 Kov 2013 23:54
Nu va, tobulėji.  Tik aplenk tą anglą, apie kurį užsiminei, nes tas jau antri metai kaip savarankiškai mokosi, bet, kaip supratau, dar net lentos išsirinkt negali....
-

girius
-
Dreamer 09 Kov 2013 00:13
girius rašė:Nu va, tobulėji.  Tik aplenk tą anglą, apie kurį užsiminei, nes tas jau antri metai kaip savarankiškai mokosi, bet, kaip supratau, dar net lentos išsirinkt negali....  na jis bent jau vandenyje pabuves ir plaukes o as ne  teks papluseti, na bet vasara pries akis  man tai patinka, ir nezadu mesti, buciau laisvas visada tai gal ir greiciau pramokciau, o dbr supranti tenka isvykti keliom savaitem kitur, na bet grizus vis laiko randu, o dbr kai papirkau sita tai netgi planuoti nereikia ka veikt  stengsiuos pralenkti 
-
Dreamer
-
algisp 09 Kov 2013 11:05
galiu papasakoti is savo patyrimo, kad be trapecijos nieko gero nebus, butinai ja isigyk...dabar Tavo kaitas skraidzioja , galima sakyti, nevaldomas, netinkamu atakos kampu. Nekas butu jeigu papustu stipresnis vejo gusis...arba pakiltum i ora arba paprasciausiai ji paleistum is ranku ir jis nuskristu nes neturi lyšo. Gerai buvo dabar kai buvo silpnas vejukas...Butinai isigyk trapecija ir pamatysi kaip pasikeis reikalai ir kaip galesi su baru reguliuoti aitvaro traukimo jega( keisti kaito atakos kampa) Bus daug saugiau. Nekelk kaito prie stipraus vejo, pilnai uzteks pradziai 4-6 m/s, o dar geriau stok ant slidziu ar lentos ir vaziuok, bet zinomo turetum buti jau suprates kodel ir kaip skrenda kaitas. Visu pirmiausia teorija....o paskui praktika 
-
algisp
-
Kancler 09 Kov 2013 12:01
Dremer tu paziurek kiek laiko jam uztruko iki vandens, matau, kad nepavyks patarti protingai, patarsiu kvailai, nieko neklausyk, nes visi cia durniai ir nieko neismano, visi tau cia nori tik blogo ir nori tik kad tu isleistum kuo daugiau pinigu, beabejo visi cia iki paskutinio nori kad tau nepavyktu, tad viska daryk pats, patirk viska ant savo subines, bet primigtinai prasau, netrauk musu i visa shita tavo uzssipirima, neklausinek musu, nes kiek klausei tiek atsakem, bet tau vistiek blogai ir netinka ir dar didelis prasymas, updaitink viska cia, mums labai smalsu  ps. su instruktorium, per pirmas kelias valandas, suzinotum teorija, nekiltu klausimas kas yra lishas ir kitos susdedamos dalis kaito, taip pat gautum ziniu, kaip rteisingai pasikelti, kas yra vejo langas ir pan, per dar kelias papildomas valandas tave ismokintu valdymo ir priklausomai nuo tavo sugebejimu galbut per kokias 3-4 valandas jau bandytum uzsimauti snowborda, ir ziurek gal per kelias pamokeles jau galetum savarankiskai varyti ir treniruotis kiek maciau dabar valanda apie 50-100 lt kainuoja, manau drasiai uz kokius 200-300 lt isntruktorius su savo iranga tave pastatytu ant snowbordo pss. tu kaip suprantu jau sudeginai eiles 2-3 valandu vienas, tavo zinios sioj stadijoj nulines, tu tik galvoji kad tu kaska jau moki itogo: sekmes tau 
-

Kancler
-
-
Dreamer 09 Kov 2013 13:54
na as ziurejau dar perziurejau akelis video, aisku neutralio jpadetyje stovi jis nes neturiu trapecijos be kurios normaliai nepavyks dirbti prie stipresnio vejo, as nekeliu jo prie stipraus, buna kazkur vakar rode 8 -12 kts. kiek cia butu m/s gal zinot? dar pastebejau kad jeigu nori kat tave temptu kaita reikia laikyti paguldzius, o ne tiesiai kaip jis stovi neutralioj zonoj, bet kai bandau paguldyti, jis man lekia i leidimo zona, del ko mano supratimu reikalinga trapecija taisyklingam deepowerio tvirtinimui , cia mano galva  ) dar vienas dalykas juosta psp juosta aitvaro nedideles skylutes uzklijuoti http://www.bosunbobs.com/en/PSP-Kite-Tape/m-748.aspx tokios yra lietuvoje prikti kad nereiktu siusdintis ar ne?  gal kas pasiulytu alternatyva ?
-
Dreamer
-
Kancler 09 Kov 2013 14:11
"mano galva" tas labiausiai patiko, kol neperskaiciau apie juosta kupolo remontui as vis galvoju kiek dar reiks naujokams ant savo subines patirt, kad pagaliau prades klajusyti kas jiems bandoma pasakyt 
-

Kancler
-
-
Dogrx 09 Kov 2013 14:13
Dreamer rašė:na as ziurejau dar perziurejau akelis video, aisku neutralio jpadetyje stovi jis nes neturiu trapecijos be kurios normaliai nepavyks dirbti prie stipresnio vejo, as nekeliu jo prie stipraus, buna kazkur vakar rode 8 -12 kts. kiek cia butu m/s gal zinot? dar pastebejau kad jeigu nori kat tave temptu kaita reikia laikyti paguldzius, o ne tiesiai kaip jis stovi neutralioj zonoj, bet kai bandau paguldyti, jis man lekia i leidimo zona, del ko mano supratimu reikalinga trapecija taisyklingam deepowerio tvirtinimui , cia mano galva  ) dar vienas dalykas juosta psp juosta aitvaro nedideles skylutes uzklijuoti http://www.bosunbobs.com/en/PSP-Kite-Tape/m-748.aspx tokios yra lietuvoje prikti kad nereiktu siusdintis ar ne?  gal kas pasiulytu alternatyva ?
4-6 knts = 1,6 -3,3 m/s 7-10 knt = 3,4 - 5,4 m/s 11 - 15 knts = 5,5 - 7,9 m/s 16 - 21 knts = 8 - 10,7 m/s Didesnio vejo nerasau - nes tau tai neturi buti aktualu. Aitvarui remontuoti patch'u Lietuvoje tikrai rasi - nesisiusk. Netgi prie naujo aitvaro visada buna patch kit'as. Leashas - yra vienas is esminiu safety priemoniu. Net mokomieji risami prie rankos. Nes pirma beda ir nuskrido tavo kaitas. Imetu keleta filmuku. Stebėk - pirmame jis jau paleido aitvarą. Bet ant tiek per daug vėjo ir aitvaras nevaldomas, kad jis permetamas per medį. Komentaruose kaitioras pasakė labai gerą frazę. Reikėjo paleisti aitvarą - nes gydymas kainavo 10 kartų tiek kiek naujas aitvaras. Reikia gerai suprasti kas vyksta dabar ir tuoj įvyks. Užtai ir sako visi - atsargiai !!! Ir bendrai - su tikru kaitu pradedantiems vieta vandenyje. Nes bodydraginant per ledą/sniegą galima kiaušus palikt Beje - pasitikrink savo maila (matau nuo vakar netikrinai).
You can't buy happiness, but buying a kite is very close 
-

Dogrx
-
Chainykas 09 Kov 2013 14:24
geri filmukai! kaip jau kazkas sake - uploadink kaip sekas. dw nuotykiu!:D
-
Chainykas
-
Dreamer 09 Kov 2013 14:34
Dogrx rašė:Dreamer rašė:na as ziurejau dar perziurejau akelis video, aisku neutralio jpadetyje stovi jis nes neturiu trapecijos be kurios normaliai nepavyks dirbti prie stipresnio vejo, as nekeliu jo prie stipraus, buna kazkur vakar rode 8 -12 kts. kiek cia butu m/s gal zinot? dar pastebejau kad jeigu nori kat tave temptu kaita reikia laikyti paguldzius, o ne tiesiai kaip jis stovi neutralioj zonoj, bet kai bandau paguldyti, jis man lekia i leidimo zona, del ko mano supratimu reikalinga trapecija taisyklingam deepowerio tvirtinimui , cia mano galva  ) dar vienas dalykas juosta psp juosta aitvaro nedideles skylutes uzklijuoti http://www.bosunbobs.com/en/PSP-Kite-Tape/m-748.aspx tokios yra lietuvoje prikti kad nereiktu siusdintis ar ne?  gal kas pasiulytu alternatyva ?
4-6 knts = 1,6 -3,3 m/s 7-10 knt = 3,4 - 5,4 m/s 11 - 15 knts = 5,5 - 7,9 m/s 16 - 21 knts = 8 - 10,7 m/s Didesnio vejo nerasau - nes tau tai neturi buti aktualu. Aitvarui remontuoti patch'u Lietuvoje tikrai rasi - nesisiusk. Netgi prie naujo aitvaro visada buna patch kit'as. Leashas - yra vienas is esminiu safety priemoniu. Net mokomieji risami prie rankos. Nes pirma beda ir nuskrido tavo kaitas. Imetu keleta filmuku. Stebėk - pirmame jis jau paleido aitvarą. Bet ant tiek per daug vėjo ir aitvaras nevaldomas, kad jis permetamas per medį. Komentaruose kaitioras pasakė labai gerą frazę. Reikėjo paleisti aitvarą - nes gydymas kainavo 10 kartų tiek kiek naujas aitvaras. Reikia gerai suprasti kas vyksta dabar ir tuoj įvyks. Užtai ir sako visi - atsargiai !!! Ir bendrai - su tikru kaitu pradedantiems vieta vandenyje. Nes bodydraginant per ledą/sniegą galima kiaušus palikt Beje - pasitikrink savo maila (matau nuo vakar netikrinai).
aha, tikrai nekas ten jiem gavosi, tas antrame dar ten normaliai bet sitas per medi tai oj, As tokiame vejyje net nebandysciau kelti, per daug pavojinga, juk esu tik pradejas keliu tik peer silpna veja. Sitie video dar labiau mane itikino kad per stipru veja nebandyt kelt. supratau . Dekui.
-
Dreamer
-
Dreamer 09 Kov 2013 14:37
[quote="Kancler"]"mano galva" tas labiausiai patiko, kol neperskaiciau apie juosta kupolo remontui as vis galvoju kiek dar reiks naujokams ant savo subines patirt, kad pagaliau prades klajusyti kas jiems bandoma pasakyt  [/ nu maza skylute yra, smilga pradure  tai vistiek reikia ja uzklijuot , juk nera sunku ziurejau kaip daroma, ar irgi nesti pas tave kancleri? kad pinigu paimtum uz taisyma?  beje taip yra pas mane 2 apvalus juodos spalvos ir 2 baltos spalvos lopai, dar yra kvadratinis svitrinio popierio gabalelis ir keli kvadratiniai permatomi lopai, sitie kaip suprantu pusliu skylem lipint? sitos juodos ir baltos netinka prie kaito nes spalva melyna, todel ir reikia man kazko panasaus arba permatomo, ir kada butu is tos pacios medziagos kaip kaitas 
-
Dreamer
-
Dannyboy 09 Kov 2013 15:09
Dreameri,
tokiems saviveiklininkams, kaip tau budingas vienas bruozas-pinigu paranoja, galvojat, kad instruktoriai tik pinigus istraukti is naujoku nori! Juk uz lektuvo sturvalo nesestum toks zalias ar ne? Patikek, ne is to galo skaiciuoji, nuosirdziai!
-
Dannyboy
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
|
|