marko, tai kad kuo toliau , tuo maziau tu mediniu lentu. vis labiau einama prie visokiu putu ar maisoma puta su medziu. kaip sakant progresas

atsiranda visokiu nauju medziagu ir technologiju, lentas bandoma padaryti kuo lengvesnes su vis mandresniais conkeiwais ir kanalais

. gamintojai gi suinterisuoti i bizni , o ne i kaitavima, todel kas met vis reikia kuo garsiau parekauti apie naujus ju lentu privalomus, kad tik kuo daugiau ispirktu. mano galva medis naudojamas paprasciausia kaip pagrindas, nes visgi didele lentos savybiu dali lemia kompositines medziagos. man vienos lentos dugnas karta visai nesigavo, visas su puslem ir duobem. bet as prisisukau strapsus ir pabandziau su tokia paplaukti. visai normaliai plaukesi. po to ta pacia lenta perdariau ir viska sutvarkiau. didelio pasikeitimo nepajutau.
o kodel snieg-kait/lentem naudoja poluvnija jau azp atsake. jis greitai auga,nebijo dregmes, pakankamai tvirtas. uosis turi kur kas geresniu savybiu (nei saule , nei smugiai uosiui nera baisu) tik kad uosis yra sunkesnis ir brangesnis.
jei kam reikia tikrai geros lentos pirkit is Sukasiako. kam pirkti ale gera lenta , i kurios kaina iskaiciuotas pasaulinis prominimas, kurias daro uzguiti kitaicai, kai turim gera gamintoja pas mus vietoje. isimi dar bereikalinga balasta ( turiu maumeni grafika) ir plaukioji sau su maladecine lenta . grafikos jau uz 15 metru nesimato

(cia ne reklama

, sauliu tik pora kartu gyvenime esu mates , bet lenta esu bandes) .
na o kitas laiptelis, kai daraisi PATS

mano didziausias noras butu pasidaryti medine lenta ir ja tik itrinti aliejais.... tik kol kas dar nesugalvoju kaip.