EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

akcija xpro 2014 kaitai uz simboline kaina

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: akcija xpro 2014 kaitai uz simboline kaina

UNREAD_POST marko16133 27 Bal 2014 13:07

jei neklystu tai sia lenta drozi is uosio? jei taip nieko gero nesigaus
Vartotojo avataras
marko16133

UNREAD_POST ninja 27 Bal 2014 17:24

jo, seni, lenta is uosio :) cia jau mano 6 lenta , mane kol kas pilnai tenkina.nera ne viena suluzusi.yra zinoma visokiu ten niuansu del jos storio santykio lankstumui , bet dabar jau esu issiaiksines kaip ten kas. o ir seip , dabar galiu rinktis su kokia lenta smagintis :) visos skirtingos.
uosis ipatingai geras medis lentom :) nezinau kodel jo kiti nenaudoja.
o jei kas megsta save statyti i kazkokius remus ar laikytis stereotipu .... sitoi vietoi vel grystam i pradzia :) poziurio ,gi, klausimas. vieniems patinka plaukioti su gamyklinem, gerai isbandytom/istestuotom , neissimiegojusio kiniecio ar lenko padaryta lenta...o yra ir tokiu kuriems mieliau plaukioti su ne tokia tobula , bet savo paties , is sirdies padaryta lenciuke. tik tiek , kad jei viska susipirkineti tos lentos drozybai , tai gali kainuoti kur kas brangiau nei gera, nauja lenta isigyti :)
svarbiausia ,kad gyventi butu smagu , kasdien vis kazko naujo suzinoti ir galimybem esant kazko naujo ismokti :wink: viskas turi for fun buti :)
ninja

Burės numeris: 0

UNREAD_POST azp 27 Bal 2014 20:10

Del visu pamegto lentu medziagos "pulovnia" tai ipatingai greit augantis medis, pigus su labai placiomis rievemis, kaip medzio kokybe pasizimintys ipatingai prasta kokybe naudojamas pigiuose italiskuose balduose, ir si piguva daugeliu atveju naudojama kite lentomis nes praktiskai be shaku, reikia dar prideti kaip daro crazy fly firma kad dar pigiau butu dursto is gabaliuku, tai yra is gaminiu athodu! Taigi cia pagal uzsienio standartus ipatingai brangi lenta, o stipruma pagrindinai duoda ne medis bet stiklo pluosto medziaga, bei audinio tipas!
azp

UNREAD_POST marko16133 28 Bal 2014 11:35

ninja rašė:jo, seni, lenta is uosio :) cia jau mano 6 lenta , mane kol kas pilnai tenkina.nera ne viena suluzusi.yra zinoma visokiu ten niuansu del jos storio santykio lankstumui , bet dabar jau esu issiaiksines kaip ten kas. o ir seip , dabar galiu rinktis su kokia lenta smagintis :) visos skirtingos.
uosis ipatingai geras medis lentom :) nezinau kodel jo kiti nenaudoja.
o jei kas megsta save statyti i kazkokius remus ar laikytis stereotipu .... sitoi vietoi vel grystam i pradzia :) poziurio ,gi, klausimas. vieniems patinka plaukioti su gamyklinem, gerai isbandytom/istestuotom , neissimiegojusio kiniecio ar lenko padaryta lenta...o yra ir tokiu kuriems mieliau plaukioti su ne tokia tobula , bet savo paties , is sirdies padaryta lenciuke. tik tiek , kad jei viska susipirkineti tos lentos drozybai , tai gali kainuoti kur kas brangiau nei gera, nauja lenta isigyti :)
svarbiausia ,kad gyventi butu smagu , kasdien vis kazko naujo suzinoti ir galimybem esant kazko naujo ismokti :wink: viskas turi for fun buti :)

tenka pripazinti, kad tu teisus. tiesiog zinau, kad uosis bijo saules ir labai smugiu, bet jei 6 lenta jau ir nieko neatsitiko, tada super taip ir toliau.
klausimas visiems tada del ko deda i lentas medini pagrinda, ar tai del lentos mikstumo?
Vartotojo avataras
marko16133

UNREAD_POST ninja 28 Bal 2014 13:20

marko, tai kad kuo toliau , tuo maziau tu mediniu lentu. vis labiau einama prie visokiu putu ar maisoma puta su medziu. kaip sakant progresas :) atsiranda visokiu nauju medziagu ir technologiju, lentas bandoma padaryti kuo lengvesnes su vis mandresniais conkeiwais ir kanalais :D . gamintojai gi suinterisuoti i bizni , o ne i kaitavima, todel kas met vis reikia kuo garsiau parekauti apie naujus ju lentu privalomus, kad tik kuo daugiau ispirktu. mano galva medis naudojamas paprasciausia kaip pagrindas, nes visgi didele lentos savybiu dali lemia kompositines medziagos. man vienos lentos dugnas karta visai nesigavo, visas su puslem ir duobem. bet as prisisukau strapsus ir pabandziau su tokia paplaukti. visai normaliai plaukesi. po to ta pacia lenta perdariau ir viska sutvarkiau. didelio pasikeitimo nepajutau.
o kodel snieg-kait/lentem naudoja poluvnija jau azp atsake. jis greitai auga,nebijo dregmes, pakankamai tvirtas. uosis turi kur kas geresniu savybiu (nei saule , nei smugiai uosiui nera baisu) tik kad uosis yra sunkesnis ir brangesnis.
jei kam reikia tikrai geros lentos pirkit is Sukasiako. kam pirkti ale gera lenta , i kurios kaina iskaiciuotas pasaulinis prominimas, kurias daro uzguiti kitaicai, kai turim gera gamintoja pas mus vietoje. isimi dar bereikalinga balasta ( turiu maumeni grafika) ir plaukioji sau su maladecine lenta . grafikos jau uz 15 metru nesimato :) (cia ne reklama :D :D , sauliu tik pora kartu gyvenime esu mates , bet lenta esu bandes) .
na o kitas laiptelis, kai daraisi PATS :D :D mano didziausias noras butu pasidaryti medine lenta ir ja tik itrinti aliejais.... tik kol kas dar nesugalvoju kaip.
ninja

Ankstesnis

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Prisijungimas nariams