Truputis mano istorijos!
Jau gal koks menuo, kaip turiu is misavi'o isigijes Speed4 Lotus 15m2. Per visa menesi sudejus kaitavau gal kokias dvi savaites, ne po dvi ir ne po tris valandas. Nors mano kaitavimo laikas dar tikrai labai kuklus, bet jau pajegiu suprasti kas per daiktas pateko i mano rankas

Sis kaitas tiesiok unikalus! Per ta kaitavimo perioda jau teko lyginti su keturiais pripustukais, nukabinant viena ir iskart kabinant flysurfer'i. O prisikabinus, kiekviena karta zubelius iskraipydavo vis didesne sypsena! Vis labiau suprantant, kad pasirinkdamas ji tikrai nepadariau klaidos.
Tiesa sakant, minusu net nepastebejau (gal dar per didelis cainikas esu, kad pastebeciau ir zinant, kad kaitavau dar tik ant sniego), o pliusu - net nezinau nuo ko ir pradet... Jis paprasciausia kitoks - visiskas komfortas, nuovargio beveik isvis nera, toli grazu nera letas (kaip kazkuris is forumieciu sake), kyla prie tokio mazo vejo, kad atrodo lyg helio pripildytas, nuleidus ant zemes toli grazu nepraranda formos.
Labiausiai mane zavi du dalykai: kad kyla atbulas (man cia buvo kazkoks atradimas), o svarbiausia, kad kaita pakelti ir nuleisti galiu pats be niekieno pagalbos, ir nereikia visokiu smelio maisiuku su kabliukais ir t.t.
Beje LIFTAS - man kaip cainikui viena karta net isbyrejo kakuciai... Apie tai daug nepasakosiu, tiesiog reikia pajusti paciam

Tikrai hangtime'as daug didesnis nei mano bandytu pripustuku.
O apie pardaveja (misavi) - malonus bendravimas, lankscios derybos, nusipirkes kaita tikrai nebusi paliktas likimo valiai... Beje sveikinu su PIRMA vieta!!!
Jei yra kas ieskote kaito - primygtinai rekomenduoju pabandyt speed'a!!! Abejingu tikrai manau neliks...
P.S. uz visa sita rastliava man tikrai nebuvo labai daug sumoketa