vistiek jau visa darbo diena sugadinta.. prateskime anekdotu foruma pameginsiu atkurti anekdota kaip arnynas seno kaito atsikrate:
uzsuka seniokas i garsiaja windsporto reikmenu parduotuve kaune. pasivaikstineja.. pasidairo.. ir sutikes pirma pasitaikiusi aukstaugi ir pliktlejusi prekeivi kreipiasi i ji:
-gerbiamasis.. matau puikiu dalyku cia parduotuvej turite.. jau kuris laikas svajoju ismeginti ta naujaji aitvaru sporta.. zinai prisiziurejau kaip jus baltijos bangas skrodziate ir labai panorau isbandyt.. alia turiu prisipazint biednas esu ir tokiu pinigu, kiek jus inventorius kainuoja gyvenime nesu sapnaves..
zvilgtelejo prekeivis i geras ir siluma tviskancias senioko akis, paskui nuejo sandelin, is ten gryzo nesinas rysuleliu ir tare:
- matau seni geras zmogus esi ir todel tau padesiu. stai dovanoju tau 2000 metu deveta gera iranga. Ir stai dar tau rastelis. atsilus orams varyk i monciskes, susirask ten viki arba donata, perduok si rasteli nuo manes, tai ir pamokos tau nieko nekainuos..
atsidekojo senis didziai pardavejui.. nusilenke jam zemai negaledamas atsistebeti tokia sekme.. ir vasara kaip mokytas atvyko i monciskes susirado kaitu instruktorius papasakojo jiems trumpai apie savo troskima ir finansines bedas.. ir perdave rasteli kaip mokytas.
paima donacijus rasteli is senio ir skaito:
- salut vyruciai! sunciu jums gera klijenta. ismokykit ji kaituot. zinau kad geros sirdies abu esat ir neatsakysit. liekat man skolingi 100Lt uz ji..
vitaliukas rašė:Nu chebra pavarot.seniai skaiciau tokia diskusija, trykstancia visomis emocijomis per krastus.Deja ne is meiles vieni apie kitus anekdotus kuriat
Visiska NETIESA Cibas labai geras mano draugas
Pasikartosiu
JEI TAVES NERA DONCES ANEKDOTUOSE TAVES NERA NIEKUR
Kokie zodziai?!..nenusipelniau buti jo anekdotuose(valio),jei apie tave jis parases kokia baika, tai idomu but paskaityt tos kurybos.Ant Lietuvos antras bardas apsireiske-po Erlicko
kai uzaugsiu-tapsiu greiciausiu formulistu arba fantastiskiausiu fristaileriu
linksma buvo skaityt.
Paziurejau Cibo nerealia face'u kolekcija ir prisiminiau turys bahamu kaitioro portreta. Nezinau kodel prisiminiau, lyg ir nepanasus visai, o gal ir yra kas bendro. Na bet kokiu atveju ir sis zmogus kazka nerealaus patyre.