EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Kaitai ant zemes?

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Kaitai ant zemes?

UNREAD_POST Monstriukas 21 Bal 2006 21:12

Sveiki, jau beveik 1 metai kaip turiu jegos aitvara (nepripuciama) :) . Kaip pradinukui man neblogai sekasi.. ziema vazinejau ant KM ledo ispudziai neisdildomi.. :D . Vasara vazineju su mountain board ant zoles (nes ant kieto pagrindo lb baisu nukristi, didesnis greitis..). Norejau pasiteirauti ar kas nors vazinejasi su nepripuciamais jegos aitvarais vasara, ir kur tai daro? Ziema esu mates keleta bendraminciu ant KM ledo :) . Butu malonu padiskutuoti su bendraminciais.. As esu is kauno.
P.S. as su jegos aitvaru vazineju pociunuose (30km nuo kauno aerodromas) lektuvu ten nedaznai buna, tik kartais koks skaldytuvas pakyla..
Monstriukas

UNREAD_POST Silva 22 Bal 2006 03:14

Kartais vazineju su mountu aleksote, daznai tam naudoju nedideli mokyklini kaita.. greicio ir jegos tam tikrai uztenka...

aisku kai norisi daugiau galima pustis ir 12 tuka...

shiaip kur kas smagiau su snieglente ziema ar su lenta vandeny, bet kai ner nei to nei to , visai nieko.. be to visai neblogai tinka pradiziamoksliui suprasti... kai zmogus dar nemoka atsistoti ant lentos nesupranta kaip valdomas aitvaras, ka reishkia downwindas arba uzsipjauti pries veja...
Vartotojo avataras
Silva
-

UNREAD_POST pauske 23 Bal 2006 23:09

tai koki kaita turi?keliu metru?as ir su muontainbordu vazineju tik va ne lietuvoj nors siaip esu is kauno!buvau ant velyku lietuvoj tad siaip ejau aitvara palaidyt prie 9forto neblogu suoliuku su darugu atlikom!!!reiks vasara montainborda i lt atsivezt!gal dar ir koki bugy!
Vartotojo avataras
pauske

UNREAD_POST Silva 24 Bal 2006 17:02

Kad kazkas prie devinto forto varinejo man sake Darius, jo degaline ten netoli.. ziema pats ten varineju..
o kas del kaitu kuriuos naudoju su mountu tai kaip kada kartais
3.5 cabrinos mokyklynis,
cb 12 bt, arba 16 rrd.
:)))
Vartotojo avataras
Silva
-

UNREAD_POST Monstriukas 24 Bal 2006 18:59

As tai vazinejiuosi su 5m2 kaitu dazniausiai, nes einu kai vejo buna pakankamai. O jei nepakanka (tai buna lb retai) tai tada su 7m2. norejau paklausti kaip ismokti pasokti nors ir be mountain bordo, siajp laikant aitvara ir stovint ant zemes. Gal zinote kokiu saitu kur yra filmukai su apmokymais? Butu lb idomu suzinoti :)
Monstriukas

UNREAD_POST Silva 24 Bal 2006 22:00

Nezinau kiek ir kaip pats valdai kaita.....
shiaip ant zemes suolius kai kas vadina "moonwalkingu".

Asmeniškai NEREKOMENDUOJU to daryti NE VANDENY ...
nors kartais turbut visi padarom suoliukus pliaze.. ant kranto.. bet paprastai tada buna silpnas vejas..

dar syki nerekomenduoju sokinet ant zemes, o del nuorodu kur visi judesiai ir tt yra visai neblogai sudeti cia ... :)

http://www.kitefilm.com/eng/weeklytrick.asp

jei ka gali rasyt i muila.

eazytv@gmail.com
Silva
Vartotojo avataras
Silva
-

UNREAD_POST Monstriukas 25 Bal 2006 19:55

Aciu labai suolio filmukas labai suintrigavo, laukiu vejo :)
Monstriukas

UNREAD_POST pauske 27 Bal 2006 16:18

sutinku kad ant zemes pavojinga sokineti bet va kai pagauni''kaifa'' pasokti tai sunku sustoti!!labai jau lengva nesekmingai nusileisti!
Vartotojo avataras
pauske

UNREAD_POST pauske 27 Bal 2006 16:19

beje ar kas su kite buggy po lietuva ar vazineja?
Vartotojo avataras
pauske

UNREAD_POST Monstriukas 27 Bal 2006 19:22

Del sustojimo sutinku, vis negana nors ir buni nuvarges. Apie bugy girdejes kazka kad kazkas vazinejasi kazkur vilniui o siajp LT tai nemanes niekada. O tu kur vazinejiesi UK?
Monstriukas

UNREAD_POST pauske 02 Geg 2006 22:31

londone randousi tad londone backheate vazineju!!!turecaiu birzelio paradzioj gristi savaitelei i kauna-galetumem nulekti kartu su kaitais kur palakstyt juk kuo daugiau hebros juk tuo smagiau!!!
Vartotojo avataras
pauske

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Prisijungimas nariams