|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
fixxxer 28 Geg 2006 17:50
2 Saulius north
manau taip pat. nes vistiek joks instruktorius kaito cainikui lemiamu momentu neatsegs, sprendima, kad jau laikas rekia priimti paciam. siuo atveju laiko buvo minimumas, t.y. reikejo atsegti iskarto. bet parodykit man ta kaitiora, kuris atsisegs iskarto. kai kaitas zeme pavilks bent 10m tada taip. o ten tik 10m ir tebuvo.
2 Ulia
dekui Ulia, butinai paskambinsiu arba parasysiu. vienas pazystamas, gyvenantis ant to ezero kranto man sake kad kazkas varineja, pasirodo ten tu. O kaita tai rinkausi pats, pagal vejo diapazona (mano svoriui 5-10m/s), beje kazkas panasaus buvo rasoma ir forumuose tipo: kad su vienu kaitu Lietuvoje daznai nepavarinesi, bet jei nera galimybiu tai 14-16m2 butu geriausias.
p.s. o tu Ulia kazkada Marijampolej prie prekybos centro negyvenai?
live win, dare fail
-

fixxxer
-
Ulia! 28 Geg 2006 19:16
 yep!
kita savaite bus vejo ir leksiu i paezeriu bala,paskambink man ir susitiksim!! Greiciau sveik,nusiteik optimistishkai ir siemet dar butinai pavarysi!!!
p.s. pernai Kesta (KGF) ten taip pat gusis su 2001 Cabrinha pakele i 3 metrus ir nusviede i griovi uz 10 metru. Bet tai cia vel kaltas nei vejas,nei ezeras o tik neparuostas ir nesureguliuotas aitvaras bei savamokslishkumas. Po ivykio teko man aishkinti kestui kas yra depower sistema ir kaip ten viskas reguliuojasi....pries tai buvo jam neidomu

- Prikabinti failai
-

8-659-94309 Dusia-Metelys-Monciskes-El Medano
-

Ulia!
-
- Burės numeris: 23
saulius north 28 Geg 2006 22:31
fixxxer rašė:2 Saulius north manau taip pat. nes vistiek joks instruktorius kaito cainikui lemiamu momentu neatsegs, sprendima, kad jau laikas rekia priimti paciam. siuo atveju laiko buvo minimumas, t.y. reikejo atsegti iskarto. bet parodykit man ta kaitiora, kuris atsisegs iskarto. kai kaitas zeme pavilks bent 10m tada taip. o ten tik 10m ir tebuvo.
butent instruktoriaus darbas ir yra tame kad ismokyti ivertinti rizikos faktoriu atatinkamose salygose ir nedaleisti iki to kad mokiniui reiketu naudotis saugos sistemomis ant zemes, savamoksliai visada rizikuoja savo bei aplinkiniu sveikata, beja tai yra tiesa ir faktai akivaizdus
-
saulius north
-
Egis 23 29 Geg 2006 00:08
2 fixxxer
Matau kad dar nepasimokiai
Mokytis paciam, atokiose balose - kad niekas nematytu - ir tik gerai ismokus varyti ten kur chebra renkasi.... kompleksuoti mes zmones, lietuviai. Nuo kalno su slidem patys mokomes, buriuoti - patys, kaituoti irgi patys. Tuo uzsidirbsim daugiau $$, nusipirksim koki padrozta MIG 29 ir taip pat patys ismoksim  Filmuose taigi matem kaip skraido....
Jei jau turi $$ kaitui nusipirkti tai nepagailek dar keliu 00 instruktoriui. Jei vistiek gaila, susirask kas siaip pamokintu siaip, bendrus principus paaiskintu.
Nesinori kad seima viena diena perskaitytu 5 puslapyje apie prisiteshkusi kaitiora.
-

Egis 23
-
-
fixxxer 29 Geg 2006 00:35
 dabar jauciuosi kaip gresme visiems kaitiorams. sutinku su Saulium, kad mokykla yra gerai, naudingi profo patarimai ir patirtis, visiems saugiau, greitesnis progresas ir t.t. bet siuo atveju ant savamoksliskumo bedos neverciu.
live win, dare fail
-

fixxxer
-
Egis 23 29 Geg 2006 13:44
Specialus skyrelis "Cainiko shlowes galerija" kur butu surinkti visi virduliu nuotykiai labai praverstu - norintieji pradeti galetu pasiskaityti ir pasimokyti is kitu klaidu.
-

Egis 23
-
-
Laisvunas 30 Geg 2006 04:02
Na ,manau uzgis.....bet isties gaila ,kad taip nutiko......
Daba del tos mano citatos kuria cia taip visi visaip interpretuoja.....as manau,kad bent tu ja supratai teisingai...aiskiai sakiau-TEORISKAI...!!!!!
O praktiskai buna visaip.....
Ir dar duodu 100 % kas tau ka butu besakes...padarytum vistiek tai ka padariai...savaip ir pats.....maciau tai is ugneles akyse,o jos nemeluoja....
As ir pats is panasaus molio lipdytas...pats mokinausi ir pirmas mano rimtas kaitas buvo 18,9m.
Osiaip jei problema su mokikla....lipdikis prie Ulios ,jis vos ne viesai pasizadejo tau pamokit.....
Daba del veju diapazono...popieriuj jis visada popierinis....netik svoris ir vejo stiprumas groja,bet cia jau atskira kalba.
Linkiu greiciau pasveikt.......ir ,kad ugnele akise negestu !
-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
donacio 30 Geg 2006 15:11
fixxxer rašė::? dabar jauciuosi kaip gresme visiems kaitiorams. sutinku su Saulium, kad mokykla yra gerai, naudingi profo patarimai ir patirtis, visiems saugiau, greitesnis progresas ir t.t. bet siuo atveju ant savamoksliskumo bedos neverciu.
Aloha,
Na tu ir uzsispyres.. Kiek dar kaulu tau reiks susilauzyt ir sausgysliu nusitraukt, kad suprastum savo esmine klaida??
Nejau tau dar vis atrodo, kad galima sutaupyt kelias simtines savo sveikatos ir traumu saskaita??
Speju tave mes jau matem praeitais metais monciskese su draugu ir tuo 17-kiniu Nemesiu. Graziu jus ten piruetu dejot tada.. Daug kas kvatojosi (o kai kas net pagelbet ir sudrausmint ryzosi).
Asmeniskai as del tokio kvailumo uzuojautu reikst nenoriu.. Geriau duosiu patarima - pirma ismok kaito valdymo ir saugumo pagrindu, tik tada praktikuok vienas!!!!
Na ir dar kaip matau, tau neprosal butu zinoti ir kaip pasirinkti saugia vieta kaitavimui..
Klausyk biciuli, jei tikrai tau su pinigais striuka (reiks pasistengt mane tuom itikint) - tada as tave ismokysiu dykai!!
Kai sugysi atvaryk i monciskes.
P.S gerbtinas tavo entuziazmas viska pasidaryt paciam ir kaituot pigiau, taciau pradziamokslio atveju jis kaip matai veikia kaip kliuvinys. Skaudus kliuvinys..
-

donacio
-
donacio 30 Geg 2006 15:16
Egis 23 rašė:Specialus skyrelis "Cainiko shlowes galerija" kur butu surinkti visi virduliu nuotykiai labai praverstu - norintieji pradeti galetu pasiskaityti ir pasimokyti is kitu klaidu.
OK, taves paragintas pabandysiu uzvesti tokia rubrika. Kas zino gal ir bus is jos naudos.. 
-

donacio
-
fixxxer 01 Bir 2006 07:33
2 donacio:
na taip buvau praeita vasara Monciskese. na paarem ten mes su draugelui kulnais pliazo smeli ir pora piruetu buvo. visai galimas daiktas kad pakankamai juokingai ten mes atrodem  . man rodos kad tu Donacio ten mums pradzioje ir padejai, po to dar ir Laisvunas siek tiek apie visa reikala papasakojo. labai uz tai dekingas. o del mokyklos tai bus labai idomu sudalyvauti. aisku turto deklaracijos as tau neteiksiu  , bet turiu kitoki pasiulyma:
donacio rašė:Ciba, tai pagamink man directional'a!! Labai prasau... plyyyzz Matrica nuo cabrinhos nuimsim, dar pritemsim iki sndienos standartu.. Aaa? Darom?
nezinau ar Cibas sutiko, bet jei nea tai as pagaminsiu tau directional, aisku as nesu padares tiek lentu kaip Cibas, bet galim padaryti dar geriau: as susimokesiu uz mokykla kaip priklauso, ir jeigu tau vis dar reikes tos lentos ,o man nebus atsales noras tau ja gaminti, as ja pagaminsiu. tada tu matydamas pabaigta lenta grazinsi man sumoketus litus uz mokykla. kaip tau sitas pasiulymas?
live win, dare fail
-

fixxxer
-
Ulia! 01 Bir 2006 09:13
 to fixxxer: o as takart Moncishkese jus pastebejau is kopos pavojingai besitampant,nufilmavau viska ir paskundziau jus laisvunui,tai sis ir atleke su gerais tikslais...siaip prie ezero tokie spektakliai butu baigesi nelaime..
p.s. filmuota medziaga saugojama! 
8-659-94309 Dusia-Metelys-Monciskes-El Medano
-

Ulia!
-
- Burės numeris: 23
donacio 03 Bir 2006 22:34
nezinau ar Cibas sutiko, bet jei nea tai as pagaminsiu tau directional, aisku as nesu padares tiek lentu kaip Cibas, bet galim padaryti dar geriau: as susimokesiu uz mokykla kaip priklauso, ir jeigu tau vis dar reikes tos lentos ,o man nebus atsales noras tau ja gaminti, as ja pagaminsiu. tada tu matydamas pabaigta lenta grazinsi man sumoketus litus uz mokykla. kaip tau sitas pasiulymas?
OK deal!
Lauksiu monciskese! 
-

donacio
-
fixxxer 12 Bir 2006 17:11
Gal kas zinote kuo dazyti lenta? Ieskoti gelkauto ar tiks ir automobiliniai dazai? Toks bicas Eric Hertsens savo custom lentas dazo poliuretaniniais dvikomponenciais dazais, deja Lietuvoje apie tokius dazus nelabai kas yra girdejes.
live win, dare fail
-

fixxxer
-
Anatolijus 12 Bir 2006 17:55
Kas del dazu, tai nemanau, kad problema Lietuvoj gauti poliuretaniniu. Becker Acroma, Vilnius.
-
Anatolijus
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių
|
|