Laisvis39 rašė:Ar tai cia tas pats daiktas, kaip kad karta forume, adresu: http://www.extreme-sports.lt/forumas/vi ... php?t=3259, klausiau?
Turbut su juo galima siaip ir be kaito ant vandens issidirbineti, tik vairiukus nuemus? Pas lenkus, kai vejo nera, tai, atrodo, gan populiarus uzsiemimas. Isbandykit kas nors, prifotkinkit, papasakokit.
Prieš porą savaičių kai buvau USA East Coast'e, surferių pliaže mačiau porą 12-mečių besismaginančių skimboardais. Stovėjau įsibridęs į vandenyną iki kauliukų, tai vienas iš tų skimboarderių vis kesinosi mane "nukirsti". Pračiuoždavo gal 10 ar 20 metrų ir būtinai užsisukdavo į mano pusę.
Apie surferius pastebėjimas. Buvo jų ten gal 30 snukių vandeny, ir dar tiek pat krante. Visi plūduriavo už tos vietos, kur pradeda lūžti bangos ir kažko laukė. Tik vienas bičas bandė daugiau mažiau reguliariai paraidinti bangas, kurios buvo -- šiek tiek arčiau kranto.
Dar pastebėjau, kad tarp tų surferių lyčių pasiskirstymas buvo kone lygus -- bent lyginant su mūsų E-leiko krantu.
Albertas