benzai, bet is giliau nesimatys skaiciuku 2 ir 7 kysanciu virs kunkuliuojanciu purslu..
siaip nelabai sugalvoju kokiu budu nuvaryti i tokias bangas.. surasti beproti vandens motociklininka kuris ismestu ir paskui grizinejant filmuoti viska nebent.. nes rankutem nusiirti per tokia musha..

nu gal nebent jei gerai pasportuosiu per ziema..
keke, ner uz ka
o pratesiant baido mintis galiu pasakyti taip. kol filmukai nenesa pelno darau juos sau. visi mano padaryti filmukai mane veza. tiek beach start, tiek el tur 2006, tiek diena ir kiti.. pvz diena mane nuzudo ties 11:11.. kai filmukai prades nesti kazkoki pelna bus galima galvoti apie geresne technika ir panasiai.. vakar kaip tik skaiciavau kiek reiketu pinigu gerai kamerai su pribumbasais. ~12k lt, ilgainiui reiketu ir kompa modernizuoti.. normali montavimo studija is ankstesniu skaiciavimu ~50k lt. technika turi atsipirkti per metus ar du. taigi toks pelningumas vargu ar bus pasiektas greitu metu.. nebent su baidu mete viska steigsime Extreme Sports Pictures UAB ir montuosim filmus diena nakti.. kai pus vejas vaziuosim filmuoti vestuviu, nes reikes atidirbineti technika.. ir taip toliau..
dar du faktoriai, to ko nenupirksime.. kaip baidas minejo spalvos - svieciant saulei visiskai kitaip tas pats frontloopas atrodo.. ir dar svarbesnis - bumbuliai.. tiek mazai medziagos kaip Dienai montuoti senai neturejau.. nes nuolatos dabar buna po 2-3 kasetes (120-270 min) veiksmo.. cia buvo ~40 minuciu turbut. benzas vare ir dirbo kamerai vienintelis.. tiek su lenta tiek su kaitu jis intensyviai dare triukus pries kamera.. prasom jis turi filma praktiskai apie save.. aisku suprantama, kad buvo pereborai ir tt, bet nera ko skustis, kad uzsienieciu filmai geresni.. uzsienieciai ir varo geriau...
baigiant sita tema: uzsisakykite DVD, ten bus filmas is pavasario keliones i Belgija: Samsung Mobile Indoor Windsurfing 2006. Veiksmas mano ir baido buvo filmuotas 2 kameromis, skirtingais rakursais. vare kieciausi pasaulyje show meistrai ir tt. paziuresit, o tada ir galesit sakyt, ar montuojanciu problema, kad is formules vidury elektrenu nesugeba issukti frontloopo, ar plaukianciu..