asmenims iki 18 metu 15%
asmenims iki 35 metu 25 %
asmenims kuriu pajamos iki 1000 lt 18 %
asmenims kurie gyvena butuose 23%
asmenims kurie augina namuose kate ar suni 22%
asmenims kurie i darba vazineja nuosavu transportu 21%
asmenims kurie vaikysteje sirgo vejaraupiais 19%
daugiau informacijos : http://nauja.vmi.lt/lt/?itemId=20139
nejuokingai atrodo ?
nariu kaip patys sakot 9 o nuolaidu ivairiausiu 11 ...
ir kas sake kad naryste privaloma ?
jokios prievartos .... naryste tik savanoriska...
ar kazkur yra pamineta,kad bus taikomos kazkokios baudos ar sankcijos tiems kurie neistos i LBA ? kazko nepamenu...
... o priestarauti ir keikti sistema visada galima... man pvz nepatinka, kad reikia vaziuoti per zalia o stoveti degant raudonai ... kodel as tureciau stoveti ...nuo siol as vaziuosiu degant raudonai ir stovesiu degant zaliai ... suisigalvojo keli dalbajobai taisykles ir dabar visi turi laikytis ... marazmas kazkoks...
jus jau patys turite nuspresti ar jus norite buti LBA nariais ar ne

ko jus nepurkstaujate, kad 100% anglies stiebas brangesnis nei 35% ? susikiskit pigesni ir plaukit ... tipo netinka ketumas ... netinka svoris ir dar velniai zino kas netinka ... bet net nekyla klausimas kodel jis brangesnis ...
o as manau reiketu pareiksti pretenzijas .... visiems kam virs 45 metu jie turetu buti nemokami ... o studentams veviniai stiebai su 50 % nuolaida o reisiniai su 75 % ... visai naturalus reikalavimas ... nes studentu pajamos juk nedideles ...
buvau studentas ... plaukiojau su mustangu ir mokejau keleta nario mokesciu ... bet kazkaip niekad nekilo mintis pareiksti pretenzijas del to kad man kaip studentui naryste yra mokama arba bent jau nera nuolaidos...
saunuoliai ...
TEGYVUOJA SUVALKIJA