EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Donacio vs Jonas, paskutine diena akinio nasruose

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Standartinė baidas 28 Lap 2006 23:35

na man benzas kazkaip pakankamai saugus... nebent pats sau .. stai kad ir siuose kadruose atsitrenke stiprokai taip .. .net nukentet galejo :) :) :) :

benzas

tarp kita ko kadras is filmuko SAVAITGASLIS, kuris bus 2006 DVD
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

Standartinė Akinys 29 Lap 2006 00:21

benzas rašė:................... :shock: :D :shock: :D :D :D
Kebebas nekritikuoja tik saves....
Nejau taip ssunku izvelgt esme...?
Ne tai svarbiausia atsiprase neatsiprase...jommmajo...

Benzai, shioje vietoje ash manau kitaip. Pagal Donces versija jis ir atsiprashe ir pasiule kompensuot nuostolius (Jonai auuu, prashom savo versija!) Jei tai tikrai buvo, tai Jono naezdas and Donces forume yra bjaurus ir Donce atrashe taip kaip jam atrode. Visas kitas shudas, ishlindes i foruma yra gulincio spardymas.

jei ka nors zeidzia Donces rashiniai, bjaurus charakteris, ar kitokie pareishkimai, jis kam nors nepatinka ir t.t. - tai jokiu budu negali but priezastimi aishkinantis tokius santykius vieshai. Donces charakteris ir man susizavejimo nekelia, bet ash ish principo esu priesh dvigubus standartus ar neshvaru zaidima, ish po kurio kysho ivairiausiu interesu ausys.
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

Standartinė donacio 29 Lap 2006 19:16

citata:"Kiekvienas gieda savo giesmę , tikėdamas,kad tai nuostabiausia, pasauliui dar negirdėta giesmė."

O siaip tai vertingiausia ka galime nuveikti visi cia sitam forume - maziau gincytis ir drabstytis purvais.

Akiny aciu uz teisinga ir esmini sito topiko traktavima. Ir uz drasa dekingas - nedauk kas siomis dienomis ryztasi tiesai i akis pazvelgt.
Futsal dekingas uz palaikyma, o visai skraidanciu bezdzioniu komandai siunciu oro buciny ir linkiu maziau piktintis :)

Taigi vardan taikos ir ramybes as dar kart ir viesai pasiryzes prisiimti atsakomybe (ir 50% kaltes) uz ta ivyki, tam kad uzbaigti sita visiskai niekam nereikalinga ginca..

Gero vejo ir bangu visiems,
Raidinu FLEXIFOIL, CAUTION, LF, SKWLKR + MOKAU KAITUOTI (IKO LEVEL 2/ID 3181)
http://www.banginis.info
donato@banginis.info
+37068897888
Vartotojo avataras
donacio

Standartinė benzas 29 Lap 2006 20:45

Akinys rašė:
benzas rašė:................... :shock: :D :shock: :D :D :D
Kebebas nekritikuoja tik saves....
Nejau taip ssunku izvelgt esme...?
Ne tai svarbiausia atsiprase neatsiprase...jommmajo...

Benzai, shioje vietoje ash manau kitaip. Pagal Donces versija jis ir atsiprashe ir pasiule kompensuot nuostolius (Jonai auuu, prashom savo versija!) Jei tai tikrai buvo, tai Jono naezdas and Donces forume yra bjaurus ir Donce atrashe taip kaip jam atrode. Visas kitas shudas, ishlindes i foruma yra gulincio spardymas.

jei ka nors zeidzia Donces rashiniai, bjaurus charakteris, ar kitokie pareishkimai, jis kam nors nepatinka ir t.t. - tai jokiu budu negali but priezastimi aishkinantis tokius santykius vieshai. Donces charakteris ir man susizavejimo nekelia, bet ash ish principo esu priesh dvigubus standartus ar neshvaru zaidima, ish po kurio kysho ivairiausiu interesu ausys.

Praregek tu pagaliau....ar be akiniu skaitai gal...?
1.Issitrauk visas kebabo zinutes...
2.Pamodeliuok jo nupasakotas situacijas.
3.Paanalizuok teiginius(arba nukopink, kad galetum visus palyginti)
Sioje vietoje as parasysiu savo atsiprasyma kebabo style...

Priesistore nesenai istojusiems i foruma: speju Keke ant manes pikta dar nuo tu anekdotiniu laiku kai nekaitavo nepriklause x-pro teamui bei strategams broliams "sticky fingers" o tik buvo pradejus reikstis siame forume. Todel objektyvia tiesa sitam topike gali but surast sunkoka..

Sveika Keke,
As nematau problemu atsiprasyt uz reikala, bet kuomet girdziu tik isteriska tylejima is Tavo puses ir nenora diskutuoti ir prisimint ivykiu eigos.. tai tuomet sia diskusija ties sia vieta geriau ir uzbaigti, nes toliau bus monologas...

Dar ta pacia diena, po ivykio pastebejau kad jauteisi labai uztikrinta del savo tesumo.. O as jau veliau gerai viska apmastes priejau isvados kad tai buvo geriausiu atveju nelaimingas atsitikimas. Na bet pabandykim prisiminti ir issiaiskinti kartu..

Pradekime nuo to kas isejo, t.y nuo rezultato. Kiek as pamenu , tai darant f16 mano kaitas isireze i tavo kaito stropas, todel, kad tu ejai smeletuoju krantu pries veja ir atsidurei man ant kurso, tiesa? Paskui(po 5-10 min) tai atsitiko dar karta ir kadangi plyso kaitlycas pasileidusio kaito baras pralekdamas vos neuzkabino tavo galvos ir jos nenutrauke... na ir paskui mes su arabiukais gaudem "pasileidusi" kaita...

Pagal sia ivykiu seka akivaizdu kad as buvau auksciau i veja (antvejinis) taciau ir plaukiau pirmesnis (plaukiau desiniu halsu i kranta), o pati buvai tiesiai pries mane mano atzvilgiu, t.y ejai krantu . Taip pat akivaizdu kad nebuvo tarp musu saugaus atstumo. Beveik suprantama prie sidshoro sunku tuos atstumus suziureti.

Trecias labai svarbus momentas. Gal pameni kaip mes kartu viens salia kito atsidurem? Speju gali ir neprisimint, nes eidama taip ziurejai i mane ar i daroma f16, kad net pamirsai elementaru saugu atstuma o gal isvis manes nematei, kuomet taip neapsiziurejus atsiradai tiesiai man ant kurso.. Ir tikiuos zhinai kaip tuos vadina, kurie uzlenda ant kurso..??

Taigi kaip viskas buvo pagal mane:
Plaukiu sau desiniu halsu link smeleto kranto ir ruosiuos triukui, matau priesaky Keke eina kriaukleles renka (ar su lenta ar be jos ar ka darei as nzn, taciau kaitas buvo 12h o gal ir ne 12h, ejai smeletu krantu). Ir staiga, net nekreipdama jokio demesio pati sumojavai kaitu ir uzlindai tiesiai man ant kurso ( kokia 20 m zemiau). As aisku su tokia situacija taikytis nenoriu ir is inercijos darau f16 .. Na bet tu gi kruuta ir pilna energijos pana.. Tau ne i galva turbut nesove mintis ir dabar praleisti mane bent is mandagumo (as juk vyresnis) plaukianti savu kursu.. Todel tu net antra karta nesustodama toliau sau ejai smeletuoju krantu nesilaikydama saugaus atstumo..
Zodziu kokia morale, as kaltas jauciuosi tiek, kad nesustojau ir neuzleidau kelio arshiai [b]bespridelshcikei KEKEI..
Kita vertus, kam noris kazkaip trukdytis ar keist kursa ar isvis sustoti, kuomet kazkas uzlenda tiesiai tau panosei..?? [/b]
Na o rezultatas gavosi toksai: man lekiant visu ciongu (as 20-30m auksciau ir pirmesnis), man pakliuvo labai nepatogi vejo skyle. Kadangi triukas buvo ipussejas apacioje buvai tu prilipusi prie manes "kak bannyj list k zhope" man nebuvo kur detis ir teko plotis i vandeni o paskui ir sikna i dugna.. Kartu kaitas krito zemyn pagal kursa, na ir akimirksniu jis isireze i tavo stropas.. Juk taip buvo, Keke?Ir du kartus iseiles.....
Jei as savo pasakojime neklystu ir tu sutinki su tokia ivykiu eiga, tai mergele, geriau pasiklausinek vyresniu zmoniu apie elgesio krante taisykles. Na arba ateik pas mane - as tau isdestysiu ta pamoka. Faktas, kad tai atsitiko du kartus iss eiles paliksiu tave ir po pamoku.....
Ir viso to pasekoje ruoskis prisiuti kaitlyco zieduka , kuris man nutruko...

Akinys rašė:Donces charakteris ir man susizavejimo nekelia, bet ash ish principo esu priesh dvigubus standartus ar neshvaru zaidima, ish po kurio kysho ivairiausiu interesu.

ir ka gi tu chia turi omeny..?
Vartotojo avataras
benzas

Standartinė benzas 29 Lap 2006 20:57

Na va kol tiek sedejau rasiau ir pabaiga atejo... :cry: :wink:

Taigi vardan taikos ir ramybes as dar kart ir viesai pasiryzes prisiimti atsakomybe (ir 30% kaltes) uz ta ivyki su Keke, tam kad uzbaigti sita visiskai niekam nereikalinga monologa.. :wink:

2Donkebab
Tai kap ty bangos kur foto kap zemaicia laikos..?

Buckis nelimpa!!!! :twisted:
Wa jei ispansko sakalado parveztai.... 8)
Vartotojo avataras
benzas

Standartinė kestutisg 29 Lap 2006 21:30

paskaites benzo rashini ir pamates baido filmuka apie "saugu benza" varchiausi ant grindu ish juoko :D

shiaip Arunas Dambrauskas idejo labai gera paveiksleli ish pachiu IKO websaito - puslapis vadinasi "priority rules" ir randasi http://www.ikointl.com/priority_rules.php?menu_id=2

Taigi, ash, kaip visishkai apie kaitus ir ju valdyma nenutuokiantis asmuo, o taip pat ir nepazhystantis nei Donacio nei Jono (na, ji machiau pora kartu ish archiau Eleike) paskaitau ta IKO puslapi ir randu shtai ka:

1) "The rider going faster than another in the same direction must give way to the slowest rider:the one going faster is the one who has a global vision of the situation since he arrives from behind." - Donacio pats rasho, kad jis vare greichiau

2) "The rider passing upwind (windward) from another kiteboarder must fly his kite overhead" - nu kaip ir aishku ka reikia daryti ir turbut patyre kaiteriai turetu tai moketi

3) "A rider must have a clear safety zone of 50m downwind because he moves downwind when he jumps" - nu kaip ir aishku, kad jei negali tos zonos ishlaikyti, keiti krypti.

Na tai, kaip ir Donacio butu kaltas shioje situacijoje, nes pamates nesaugiu atstumu kita (maziau patyrusi?) kaiteri, nesieme reikalingu veiksmu, kad ishvengtu pavojingos situacijos. Na tarkime, buvo bloga diena, norejosi ka nors sudubasinti, pasitaike kreiva banga, whatever, turbut visiems pasitaiko.

Kita vertus, jeigu Jonas pradejes plaukti tuo pachiu halsu mate (jeigu mate), kad plaukia paskui Donacio, kuris per keleta metru upwinde, tai kodel jis nepakeite krypties ir nevare i kita puse, jeigu toks plaukimas tikrai pavojingas?

Ir jeigu Donacio krante Jono uzh incidenta atsiprashe ir pasiule kompensuoti zhala (Jonas nepatvirtino, kitu liudininku ner?), o Jonas po to forume vazhiuoja ant Donacio, tai IMHO jau negrazhu ish Jono puses.

K.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

Standartinė avantmov 29 Lap 2006 22:07

na Benzai ,Dajosh !

perskaiciau ,kaip meiles romana !
romantiska,tragiska ir ...sexova !
ir dar su kaitais !
avantmov

Standartinė Tomoshius 29 Lap 2006 22:58

ohoho koks rasytojas, dabar laukiam antros dalies fantastinio romano arba detektyvo ;) turetu irgi buti nerealiai geras dalykelis atsigauti rudens vakarais ;)
P.S. beje butute mate kaip tie vietiniai beduinai kitespot'e reagavo i bendzo triukus ;)
Flyin' Monkeys Team
Vartotojo avataras
Tomoshius

Standartinė baidas 29 Lap 2006 23:22

OT: kada pasirodys filmukas apie saugu kaitavima "cia havajai egipte" ?

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

Standartinė Keke 30 Lap 2006 00:36

ohohoho... :lol: :lol: :lol: :lol:
Klausau ir vykdau - einu ieskot siulu su adata :lol: :lol:
Downwind'inu per gyvenimą...
Vartotojo avataras
Keke

Standartinė avantmov 01 Gru 2006 01:38

kodel panickos prie juros nebuva - y siuvejas persimetem?
avantmov

Standartinė Keke 01 Gru 2006 16:11

as ir vakar ir siandien ir visa savaitgali prie juros... :)
Vartotojo avataras
Keke

Standartinė Laisvis39 01 Gru 2006 16:26

Keke rašė:as ir vakar ir siandien ir visa savaitgali prie juros... :)

Keke, noriu taves paklausti, o gal kiti, kas buna prie juros zino, kiek realiai siomis dienomis pucia ten?
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

Standartinė Keke 01 Gru 2006 16:38

7 - 8 m SW dabar
Vartotojo avataras
Keke

Standartinė Laisvis39 01 Gru 2006 17:09

Keke rašė:7 - 8 m SW dabar

O plaukei, ar plaukia kas nors ir ar labai salta ?
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams