baidas rašė:na palaukit ... parasysiu as kaip man viskas atrode ...
...aha man irgi idomu (cia uz visa moteriskaji kolektyva), kaip is tamstos puses viskas atrode? na visos tos voveraites, ankstyvas miegelis ir bulviakose su sonine
To Sige:
kad tu zinotum, kaip kas ryta mes su Ruta pavydedavom jusu team'ui, kai isverstos anksciausiai is siltu loveliu sliauzdavom su snbdais pro langa apacioj...
Biln...NORIU ATOSTOGU !!!!!!!!!!!!!!!!!! kai paskaitai zmoniu ispudzius.. tai ir susimastai... nu ka as cia dabar veikiu.... viskas, gana darbu, iseinu atostogu, isvaziuoju...... kas nori prisijungti?
...bet is tikruju mieli draugai tai esme yra net ne pacios atostogos, ne kurortas ir net ne sniego kiekis (uz sita fraze turbut busiu uzvartyta ), o tai su kuo vaziuoji. va as manau, kad mums taip nuskilo todel, kad chebra buvo superine...
Linute rašė: ...bet is tikruju mieli draugai tai esme yra net ne pacios atostogos, ne kurortas ir net ne sniego kiekis (uz sita fraze turbut busiu uzvartyta ), o tai su kuo vaziuoji. va as manau, kad mums taip nuskilo todel, kad chebra buvo superine...
as tai sutinku, kad gera chebra yra vienas is svarbiausiu dalyku , bet man ir sniego reiketu, jei vaziuoji slidineti
Na taip....gera kompany manau svarbiausia kai vaziuoji pailseti, papramogauti.. o jei vaziuoji slidinet, tai sniegas neprosali.. jei i pirtele kokia tai ir vanta reikalinga... ir vistik kai viskas gerai pasiseka, tai aplinkiniam tik pavydet belieka...
kodel nuotraukose veiksmo ner? o ir ciuoziant chebra svarbu. geriausia kai varai su kuo nors uz tave geriau ciuozianciu... buna is ko pasimokyt, ir pazanga geriau matosi