|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
donacio 11 Vas 2007 17:17
Sveiki,
Paporinsiu siek tiek apie banginius.., bet veliau.. Dabar gi noris pranesti, kad nuo s.m ir as prekiausiu...
Tiesiog pagalvojau, gal kam reikes geru kaitu.. geru lentu.. hidriaku, trapiu, liemeniu, ... Zodziu visu zaisliuku kaitavimui uz padorias kainas.. Todel ilgais ziemos vakarais laiko veltui neleidau...rasinejau burzhujams laiskus, siuntinejau biznio planus.. ir...
Mielai pristatau 2007m. Sezono naujienas kurias rasite prisegtame faile.
Ir dar.. Sia proga ipatingai noris pagerbti visus pazystamus senjorus.. Tuos kurie jau N metu buriuoja ir kaituoja ir jau senai nusipelne ipatingo demesio!
Steisai, Ramzi, Egi (MV), Viliau, Valduk, Deivi, Elai, Akiny, Ricka, Dainiau, Sauliau, Dalu, Ulia, Omonai, vel Egi, Dakaine, Lazai  .. Ir visi kiti, ko nepaminejau, taciau kurie laikote save senjorais (o mane savo draugu  ), jeigu planuojate siam sezonui isigyt naujo inventoriaus - kreipkites ir tikekites ipatingu pasiulymu!
Taip pat mano praeitu 2006m. mokiniai.. Jums irgi turiu geru naujienu..!Visi jus man isties rupite.. todel parinkau siems 2007m. superinio inventoriaus. Ir kuomet esu reiklus kokybei ir skaitau, kad neblogai ismanau jusu poreikius – si sezona galesiu pasiulyti kokybiskos ekipiruotes uz dar geresnes kainas!
Rasykite - Tarsimes. Paminekite kokiu diaktu ir kokiu dydziu jums konkreciai reikia.
Visai ekipiruotei suteikiama gamintojo garantija + pilnas stokas atsarginiu daliu = geras postpardaviminis servisas.
P.S Banginis – tai mano kuriamos organizacijos pavadinimas. Banginiais galime vadinti visus, kam bangos ir didysis vanduo svarbiausia. Sis pavadinimas radosi is pagarbos ir meiles bangoms..!
- Prikabinti failai
-
reprezentuojamos kompanijos.pdf
- (67.29 KiB) Atsisiųsta 545 kartus(ų)
-

donacio
-
sukasiaka 11 Vas 2007 22:12
nenoriu buti blogu pranasu bet paxnit zarenym
vo tai vytiai bus siurpizas kai gris is br
-

sukasiaka
-
- Burės numeris: 19
ad 12 Vas 2007 02:12
kol Viktoras Brazilijoj nutarej pareklamuoti North?
tu kazkoks keistas....
tu parasei laiska didziajam Naish"ui, kad nori pirkti inventoriaus, bet laiskas parejo man (as tau ji persiunciau)
ir jame buvo retorinis klausimas "kodel jis nesikreipe i vietini dileri"?
ir priedas "ar tas Donatas M nemoka naudotis internetu"!
kaip matau daba kapstais po Norso darza (swell"o)
ar tau maza brandu ant LT kuriu niekas neatstovauja?
p.s.
cia siaip
http://www.metacafe.com/watch/189341/gu ... arionette/
"NAISH" JĖGOS AITVARAI, BURLENTĖS, SUP IR JŲ PRIEDAI JĖGOS AITVARŲ MOKYKLA http://www.windfun.lt Mob.:+37060120477, el.p.: naish eta splius.lt Artūras Dudėnas, ŠIAULIAI kaitų remontas
-

ad
-
- Burės numeris: 1000
-
cliff 12 Vas 2007 14:09
ad rašė:kol Viktoras Brazilijoj nutarej pareklamuoti North? tu kazkoks keistas.... tu parasei laiska didziajam Naish"ui, kad nori pirkti inventoriaus, bet laiskas parejo man (as tau ji persiunciau) ir jame buvo retorinis klausimas "kodel jis nesikreipe i vietini dileri"? ir priedas "ar tas Donatas M nemoka naudotis internetu"! kaip matau daba kapstais po Norso darza (swell"o) ar tau maza brandu ant LT kuriu niekas neatstovauja?  p.s. cia siaip http://www.metacafe.com/watch/189341/gu ... arionette/
o kodel norso darzas tai cia swell'o  , esu lietuvoj pirkes kelis daigtus north, naujus is oficialiu distributoriu  , bet ne is swell.
-

cliff
-
-
Windigo 12 Vas 2007 18:55
sukasiaka rašė:nenoriu buti blogu pranasu bet paxnit zarenym vo tai vytiai bus siurpizas kai gris is br
Prie tokiu siurprizu mes jau iprate... manau daug didesnis siurprizas bus naujajam Palangos &Sventosios Combo
O kad zmones niekada nebuve siam biznyje isivaizduoja aukso kalnus susikraut, tai man ju tiesiog gaila, as ant ju nepykstu, pasvajos ir praeis...
Del Cliff´o zinutes: Oficialus B&M GmbH (kuri pagal licenzija gamina ir parduoda North Sails, Northkites, Mistral, Fanatic, F2, Santa Cruz ir dar keleta kitu brandu) atstovas LT yra UAB `Nidos teksora`. As atstovauju sia imone pajuryje. Jokio skirtumo kur pirksi, ar Kaune ar pas mane. Cia laisva salis, renkasi klientas. Daugiau ta tema neberasinesiu, nes kaikam patinka slkeisti paskalas.
Linkiu gero ateinancio sezono!
-

Windigo
-
- Burės numeris: 1
-
cliff 13 Vas 2007 15:16
swell rašė:sukasiaka rašė:nenoriu buti blogu pranasu bet paxnit zarenym vo tai vytiai bus siurpizas kai gris is br
O kad zmones niekada nebuve siam biznyje isivaizduoja aukso kalnus susikraut, tai man ju tiesiog gaila, as ant ju nepykstu, pasvajos ir praeis...
Kokios problemos jei tarkim po kursu pasiuloma nusipirkti ir inventoriu tokia su kokiu mokinaisi.Papildomos pajamos niekam nemaisho.
-

cliff
-
-
donacio 14 Vas 2007 17:44
Sveiki prijateliai
AD tu ka pyksti kad tau neatrasiau.. As tiesiog pagalvojau kad mums greiciausiai nebus apie ka sneketis.. O su Naishu pas mane l.draugiski santykiai, tai tu del to irgi nepyk
O del North.. Atrodo lyg lauke butu 90-tieji koopercines veiklos ir banditizmo metai.. Viktoras aiskiai atsake kad jam isskirtines teises nepriklauso... Viktoras turi uzaugines savo komanda - as turesiu savo..
Ir be to.. jei kas gali ir nori dirbti - tai kokios cia problemos.. tegul dirba..
Jeigu is jusu kas nori padirbeti pvz kad ir su Flexifoil ar bet kokiu kitokiu brandu - jus kreipkites ir dirbkite!! Kam pavyda ir neisprusima demonstruoti..
Pvz mes su Geliuku LiquidForce platinsim kartu.. Ir kas cia tokio.. Kaip tik manau tai i nauda. Dirbt reikia daugiau o ne sedet ant "brandu" ir sh malt...
p.s AD nesupyksiu jei i mano si posta neatsakysi nieko. Is anksto dekingas 
-

donacio
-
ad 15 Vas 2007 02:51
Nė vienas iš žmogiškų dalykų nėra vertas, kad dėl jo labai sielvartautum.

"NAISH" JĖGOS AITVARAI, BURLENTĖS, SUP IR JŲ PRIEDAI JĖGOS AITVARŲ MOKYKLA http://www.windfun.lt Mob.:+37060120477, el.p.: naish eta splius.lt Artūras Dudėnas, ŠIAULIAI kaitų remontas
-

ad
-
- Burės numeris: 1000
-
avantmov 15 Vas 2007 03:05
tai del dangisku tik verta ?
o juk kaitai - danguje 
-
avantmov
-
-

donacio
-
avantmov 25 Kov 2007 15:17
answeri noretusi isbandyt..gal kas turi ?
-
avantmov
-
donacio 25 Kov 2007 20:49
avantmov rašė:answeri noretusi isbandyt..gal kas turi ?
Aloha Saulenai,
A jau gryzai namo? Answeriai antroje balandzio puseje jau turetu pasiekti LT pajuri.. Siek tiek kantrybes ir manau nenusivilsi.. Ibo sitie daikciukai suteiks dviguba malonuma - auksta performanca wave raidingui uz zenkliai mazesne kaina.
-

donacio
-
donacio 25 Kov 2007 22:25
-

donacio
-
eugenijus 25 Kov 2007 23:21
Banginis pradejo nersti ir broliskoje Belarusijoje  turbut ieskodamas pigios darbo jegos http://www.extreme.by/forum/topic6540.html
Nu Banginis, cia tai kietai ....
This season I'll be giving wave riding master class. It's something very new in our country, but at the same time it is great fun. Perhaps will start it here in Lithuania (we have amzing wave spot - Akinio Nasrai)
slingshotsports.com facebook: Slingshot Lithuania http://www.sskites.ltskype: s.v.k.eugenijus tel.nr. +37065077666
-

eugenijus
-
- Burės numeris: 0
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 1 svečias
|
|