ad rašė:Lainer rašė::wink: http://server.lukrecija.lt/~gintas/pave ... G_8182.htm
man su 7ke Flow SLE buvo normaliai su siek tiek pritrauktu depoweriu
jei gerai supratau suabejojai mano auksciau parasytu tekstu
kas del nuotraukos
tik paskysiu,kad tai naujas kaitas ir buvo neaisku kaip jis elgsis (per toki veja pirma karta nuleidinejau) todel strachovke buvo, bet nereikejo laikyti...o kad prie mano zmonos prisijunge dar vienas bichas tai irgi aciu...
+tik kita diena pamaciau, kad ant baro stropas buvau ustates ne ant pacio zemiausio lygio/mazgelio (manau tai irgi rezervas ir mano klaida)
pas mane depoweris buvo pritauktas iki galo, bet plaukiant akinyje man daznai trukdavo vejo
ir dar maza pastabele ta diena akinyje nesidraskiau ir nevariau po polnoj programe,nes nuo mano luzusio sonkaulio dienos buvo praeje tik 20 dienu
ir matyti,kad as su sedima trape,nes su auksta is vis nebuciau galejes varyti.
is nuotraukos matyti,kad su baru dar galejo nuimti jega apie 30-40%(iki rankenu raudonos ir melynos) ir kunas pakankamai vertikalus
o islipant prie 20m/s ir einant tarp masinu man zmona buvo uzdejus ranka ant rankenos, jei buciau nors kiek suabejojes tai tikrai per toki veja nebuciau ejes tarp masinu kur tarpai buvo ~2-3 metru.
http://server.lukrecija.lt/~gintas/pave ... G_7996.htm
+ as manau tu sveri uz mane koki ~15 kg daugiau (mano ~86kg)
mano isvada tokia:
jei gali pats paeiti , tai ir galesi nuleisti.
Bet tai nereiskia, kad esant stipriam ar gusingam vejui cainikas pats taip padarys,o ir turinciam didesne praktika atsarga gedos nedaro (jei kas uz rankenos palaikys)
Bet buna daug atveju,kad yra kam paimti kaita ,o nera kam palaikyti arba atvirksciai.
Tada jei negarantuotas, geriausia atsisegti kaita dar bunant vandenyje siek tiek toliau nuo kranto.
+visi bow kaitai paleidus bara per ypatingai stipru veja nenori leistis zemyn ,o eina i sona,ir pustelejus galingam gusiui viskas gali gali baigtis kaitlupu![]()
Manau nei su Helix nei su paprastu bow per ypatingus vejus nereiktu juokauti.
Mano nuomone siai dienai pasaulyje nera nieko sukurta progresyvesnio ir patikimesnio.
Aisku po 2008 metu turetu atsirasti plagijatu ir t.t...
Bet NAISH kompanija irgi nestovi vietoje ir nezinia kas dar bus sukurta.
Bet jei nera smegenu, tai niekas nepades.
Yra posakis:
po kurio laiko visos masinos tampa opeliais.
perfrazavus, man tai sako,kad jei turi galimybe gal is karto vazinek ne su opeliu.
kodel plagiatai