EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Factory?

Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu
General Winter sports

Factory?

UNREAD_POST Faulty 24 Rgs 2007 19:13

ka manot apie "Factory equal" arba "Factory fire" lentas "sportas ir mada" parduotuveje? (http://www.sportasirmada.lt/Prekės/Kalnųslidinėjimoinventorius/Snieglentės/tabid/174/Default.aspx)
ar geriau pirkt tokia nauja ar deveta uz panasia kaina? Vazineju 3 metai, bet visvien esu "pradinukas" nes nelabai ismanau apie snieglentes, taigi laukiu jusu patarimu :)
Vartotojo avataras
Faulty

Re: Factory?

UNREAD_POST Spatz 24 Rgs 2007 21:48

Faulty rašė:ka manot apie "Factory equal" arba "Factory fire" lentas "sportas ir mada" parduotuveje? (http://www.sportasirmada.lt/Prekės/Kalnųslidinėjimoinventorius/Snieglentės/tabid/174/Default.aspx)
ar geriau pirkt tokia nauja ar deveta uz panasia kaina? Vazineju 3 metai, bet visvien esu "pradinukas" nes nelabai ismanau apie snieglentes, taigi laukiu jusu patarimu :)

jeigu tau jos geros, lankscios, tj neblogai tada o pats asmeniskai naujos kokios pasieskociau kur firma geresne.. :wink:
I Like to go snowboarding and i like making photos
Vartotojo avataras
Spatz

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Jmp 25 Rgs 2007 09:56

Jo, sitas akcijas maciau ir vakar netiketai apsilankiau ten - rinkom tevui slides, bet nuomone atvirai nekokia... pasirode tikrai prastos kokybes. Pas juos buvo Head'u, bet jau isparduota, kas yra keleta kart geriau.

Siaip siaures miestelyje yra parduotuve "Dviratis Plius" - jie turi praeitu metu Elan snieglenciu (kurios kazhkodel sukishtos sandelyje, bet jei ateisit ir pasakysit, jog noriu - tikrai suras), kurios tikrai yra kokybiskos ir geros, taciau kaina jau siekia ~1000lt. (ten pat paemem ir Elan slides tevukui) :)
Simas, aka Jmp

Mob. : +37061483938
Vartotojo avataras
Jmp

UNREAD_POST Faulty 25 Rgs 2007 18:08

nelabai galiu sau leisti lentos uz 1000... :? as pries pora metu pirkau naudota snieglente (komplektas) uz 400lt, nepamenu tik kaip vadinas, 2 metus atvazinejau ir tai nepasakyciau kad labai susidroze... uzbegdamas uz akiu pasakysiu jog nevazinejau kaip pensininkas :) tai klausimas, ar naujos nebrangios snieglentes yra prastesnes kokybes negu senesnes?
Vartotojo avataras
Faulty

UNREAD_POST Jmp 25 Rgs 2007 20:01

Na tuomet patarimas ieskotis naudotos geros firmos snieglentes, uz 500-600lt. Manau gausi nebloga naudota geros ir zinomos firmos komplekta - svarbiausia kad vissikai sudrozhtas nebutu.
Simas, aka Jmp

Mob. : +37061483938
Vartotojo avataras
Jmp

UNREAD_POST Faulty 25 Rgs 2007 21:30

nu man komplekto nereikia, batai ir apkaustai yra neesme, man tik pati lenta nepatinka nes ji labai kieta, esu vaziaves su minkstesne, tai zymiai lengviau ir posukius daryt ir apskritai balansuot, tai as tik lentos ir teieskau
Vartotojo avataras
Faulty

UNREAD_POST baidas 25 Rgs 2007 23:29

cia siaip priklauso nuo to kokiomis trasomis vazineji .
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
--------------------------------------------------------
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

UNREAD_POST cliff 26 Rgs 2007 09:57

Faulty rašė:nu man komplekto nereikia, batai ir apkaustai yra neesme, man tik pati lenta nepatinka nes ji labai kieta, esu vaziaves su minkstesne, tai zymiai lengviau ir posukius daryt ir apskritai balansuot, tai as tik lentos ir teieskau

shiaip kietesne lenta buna greitesne, aisku netaip sugesrs nelygumus, bet varyti paruostom trasom bus tikrai ok.
http://www.hero.lt
GoPro kameros ir priedai | SUUNTO , Garmin laikrodziai <<<< -- spec kaina extreme-sports.lt
Vartotojo avataras
cliff

UNREAD_POST Zepp 26 Rgs 2007 11:42

kaip dabar suprasti kokio kietumo tu turi ir kokio minkshtumo bandei...
subjektyvu. dar neiahsku ar tikai kietumas buvo faktorius to, kad patiko tavo bandyta lenta. bet jei jau nepensiniko stiliumi nori varyt, tai imk kietesne.
jaudejaushuolituojdesiubackrolla
Zepp

UNREAD_POST Marijonas 26 Rgs 2007 12:10

Del kietumo, tai man ir daug zmoniu yra sake, kad kietesnes lentos yra.... hm... kaip cia issireikst...rimtesnes, profesionalesnes...o vienas pardavejas aiskino, kad lentos kaina didziaja dalimi priklauso nuo kietumo... t.y. kuo kietene, tuo brangesne. :?

.... o del FACTORY, tai pazystu du zmones, kurie turi Factory BLUE SPYKE...tai nusiskundimu negirdejau... kolkas... O pardavejas Sportas ir mada... parino, kad Factory gamina lentas HEAD'ui ir kokybe su ju paciu brandu (t.y. Factory) niekuom nesiskiria...
Kas nori šviesti, turi degti.
Vartotojo avataras
Marijonas

UNREAD_POST Marius445 26 Rgs 2007 16:05

Marijonas rašė:Del kietumo, tai man ir daug zmoniu yra sake, kad kietesnes lentos yra.... hm... kaip cia issireikst...rimtesnes, profesionalesnes...o vienas pardavejas aiskino, kad lentos kaina didziaja dalimi priklauso nuo kietumo... t.y. kuo kietene, tuo brangesne. :?

visiska nesamone. kietos lentos skirtos varzyboms ir greitajam nusileidimui. t.y. lygiose ir tam paruostose trasose. minkstos lentos skirtos freestylui. t.y. sokinejimams ir pan. minksta lenta sugeria smugi.

na bent jau toks mano supratimas apie lentas... gal klystu.. :wink:
LTU 445
Vartotojo avataras
Marius445
-

UNREAD_POST Zepp 26 Rgs 2007 16:46

freestylui irgi gali buti ish kietesniu, chia priklauso nuo to koks zhmogus ir koks profesionalumas. ir kietesne lenta po shuolio sugeria daugiau energijos, jei zhinoma leidiesi ant uodegos, o ne pllokshchiai. kietumas duoda agresyvumo. tu gali pasisukt greichiau, staigiau. bet tuo pachiu, neatleidzhia klaidu, del to freestylui neperdaugiausia tinka, reikia labai tiksliai viska atlikt.
jaudejaushuolituojdesiubackrolla
Zepp

UNREAD_POST Girmantas 26 Rgs 2007 16:57

o kieta lenta tai cia kokia? tipo burton? :reindeer:
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

UNREAD_POST Faulty 26 Rgs 2007 17:12

Nu jau i lankas i pievas po truputi matau... :) mane labiau domina ar uz 400lt apsimoka pirkti tokia lenta? kolkas dar tik mokausi, per rampas neciuozineju, siaip minimaliam naudojimui, gal persokti per viena kita nedideli tramplyna
Vartotojo avataras
Faulty

UNREAD_POST Marius445 26 Rgs 2007 21:00

Faulty rašė:Nu jau i lankas i pievas po truputi matau... :) mane labiau domina ar uz 400lt apsimoka pirkti tokia lenta? kolkas dar tik mokausi, per rampas neciuozineju, siaip minimaliam naudojimui, gal persokti per viena kita nedideli tramplyna

nu su tokiu poziuriu tai tai nepirk... :wink: kas cia per minimalus naudojimas...
LTU 445
Vartotojo avataras
Marius445
-

Kitas

Grįžti į Viskas apie žiemos sportą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Prisijungimas nariams