Man labiausiai patiko 6.9 zero five.
Kemberiai mano nuomone reikalingi tik sportiniems pasiekimams. Nes jie turi savu minusu - kemberine bure sunkiau ishkelti is vandens (lengvam buriuotojui, koks as buvau dar visai neseniai, tai yra labai aktualu..).. Juroje net ir ~mokant plaukti sulauzhyti lates stieba ar dar ka nors su kemberine bure zymiai lengviau.
Tiesa tai kad kemberine bure varant greitai yra kiek stabilesne (na bet man greitis neaktualu). O juolab dabartines stabilizavimo sistemos ir pan. siuolaikines bekemberines bures padare ne ka maziau stabilias.
Isglisavimas. Freestyle bure istraukia anxciau nei kemberine race/freerace. Aisku su freestyle bure tokiu greiciu neishvystysi, bet su reisine daryti duckjibe nera didelis malonumas..

O siaip visiems pradinukams rekomenduoju ~7 m^2 freestyle bure. Kodel butent tokia? Kodel ne kemberine? Paprasti prioritetai:
1. Pradinukui bure turi buti lengva - freestyle bures vienos (nedristu sakyti `pacios` nepasitikrines) lengviausiu.
2. Bure turi anksti pradeti traukti, nes kitaip pradinukui arba dar nera vejo, arba jau per daug pasiaustas vanduo ir nelipa - freestyle "ideja" - ankstyvas isglisavimas.
3. Greitis, daznam pradinukui viskas staiga pasidaro per greita - freestyle inventoriaus greitis yra siek tiek ribotas, todel tam, kad su juo ishvystytum per dideli greiti, reikia tai moketi..
4. Manevringumas, bure turi buti lengvai kontroliuojama - freestyle be konkurencijos.
5. Na reiktu nepamirsti ir takelavimo, manau pradinukas isigijes reisine kemberine bure galetu prasikeikti beskaitydamas manuala, kaip sutakeluoti bure, kaip sustatyti kemberius i vietas, kaip ir kiek tempti etc.. uu gudus mishkas..

o ir siaip jei nusipirks freestyle bure, tai galvos, kad su ja galima daryti ta ten kazkoki fristail ar kazkaip panasiai, o jei ne tik galvos o ir darys tai isvis super..