EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

gaidziu sustumdyti kalnai

Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu
General Winter sports

UNREAD_POST Petrushka 22 Sau 2008 00:30

Bull rašė:
Petrushka rašė:Gal dabar ka pasakysiu patiks ne visiems taciau ir man kaikas nepatinka, todel del jusu paciu geroves (subjektas moderatoriai) isreiksiu savo nuomone garsiai. Labiau sita zinute bus skirta p.Girmantui. Tu man rasei, ar jei temos pavadinimas bus pakeistas, ar pasikeis ir musu bendravimas. Mano subjektyvia nuomone, kol bus tokie moderatoriai kaip tu - tikrai ne. O dabar visiems kurie nepagauna kampo kas cia dedasi. Vienas forumo dalyvis aprase savo kelione, o APO nuleido viena replika, kuri tikrai izeide gerbiama moderatoriu. Tuojau pat tema buvo pervadinta, jos autorius staiga patapo APO ir diskusijos tesesi su "jus gaidziai" prierasu. Kodel? Klauskime Girmanto. Panasus variantas buvo ir bendram forume apie viska, kur sukurta tema "telemaxima kort.kodai" buvo pervadinta i "maxima gaidys". Ar ne laikas keistis? Zodziu baigsiu pamokslauti bet yra posakis nemoki pi*ti nereikia listi. Patys issirenkat paksa, paskui verkiat. Tik tiek. Tikiuosi niekas nesupyks.

Relax :)
Nepamirsk kur esi. Cia juk extreem. Extreemas yra visur, net ir cia, forume. Ypatingai tada, kai nera vejo, ziemos, sniego, vandens ir dar fig znajet ko...

smeizimas yra nemegstamas kad ir kur jis bebutu, ar krepsinyje ar futbole, visur visi musosi ir musis. Vien del nuomoniu nesutapimo. Bet kai kurie galvoja kad yra nelieciami ir ju nuomone bus teisinga kad ir kas bebutu.
Vartotojo avataras
Petrushka

UNREAD_POST waiduoklis 22 Sau 2008 00:35

APO rašė:
vaiduoklis rašė:Pasrebejau kad sitos temos " gaidziu sustumdyti kalnai" kaltininkas pasidare APO.Kadangi jisai priskirtas kap temos autorius.APO , jei tu mane girdi :director: , nerasyk daugiau tokiu temu.tokios temos neissemiamos.Nesvarbu kad vistiek finale kalti liks gaidziai :D

grazu... seniai atsiprasiau originalios temos autoriaus uz mano galbut nekorektiska priekabuma. o temos autorius ne as. as, tiesa sakant, nieko neturiu pries "gaiziu" sustumtus kalniukus. man bile sniego butu.
tiesiog man nepriimtinas slidininku nusistatymas pries snieglentininkus

APO, tu ant manes tik nepyk, bo as cia taip nusprendziau pasilinksminti :D . As maciau kad tu atsiprasei " tikrojo temos autoriaus " po mano komentaro.Tarpkitko as tai vertinu.Kadangi siais laikais , tikrai labai nedaug kas turi drasos atsiprasyti.Kitas greiciau pasakytu " kad mano dydesnis " ir . ( taskas ) .
Tik pastebejau kad jei zmogus dabar tik pradetu skaityti sita tema, jis tikrai pagalvotu kad cia tu sios temos autorius.O kad ja jau reikejo tiesiog uzdaryti, tai cia jau seniai aisku.Nes cia jau konkreciai pilstoma is tuscio i kiaura.
Vartotojo avataras
waiduoklis

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Girmantas 22 Sau 2008 00:35

Petrushka, su visa pagarba tau atsakau chronologiskai:

Atsirado tema "Dolomitines alpes" kur buvo isties neblogai aprasyta kelione.

APO pakomentavo iskeldamas klausima kodel butent snieglentininkai kalti del sustumtu kalnu.

Kai diskusija tikrai tapo bevaise ir buvo kiek tik galima nusivaziuota i shona AS, pasinaudodamas man suteiktomis moderatoriaus teisemis, atskyriau tema "Dolomitines alpes" (kuri ir toliau yra siame forume, tik jau nesulaukia demesio, nes visi nubego paskui "gaidzius") ir is jos iskeliau zinutes nesusijusias su dolomitinemis alpemis.

Naujai temai reikejo sugalvoti pavadinima. Vieninteliai zodziai kurie sukosi galvoj buvo "sustumti kalnai". Taciau toks temos pavadinimas butu neinformatyvus, butu neaiski problema. taigi pridejau zodi "Gaidziu", nes tik gaidziai gali stumdyti kalnus, juk normalus zmones taip nesielgia!!!

Taip jau gavosi, kad APO tapo naujos temos seimininku, nes jo zinute tapo pirma temoje. Vieshai atsiprasau APO ir oficialiai jums visiems pareiskiu, kad jis nera susijes su temos pavadinimu ar turiniu. Su APO pasnekesim susitike ant kalno. :wink:

Taigi, tai kad jus dabar patys diskutuojate yra jusu fantazijos vaisius, ne mano ir ne dar kazkieno. Jeigu kazka zeidzia zodis gaidys - tai yra jusu asmenines problemos. As zinau, kad kitu akimis as ant kalno galbut esu nemoksa, loxas, ciainikas ar net gaidys ir manes tai visiskai nejaudina, nes visa tai darau del saves, o ne del kitu ar, juolabiau, ju nuomones.

Nieko, girdejau, kad greitai atsiras milziniskas projektas Lietuvai ir europai apie ziemos sportus ir jis bus simta milijonu kartu geresnis uz extreme-sports.lt ir nereikes taikstytis su gaidiskais moderatoriais. ane, Petrushka? :wink:

Dar visi man atsakykite: o ka jus darytumete jeigu nebutu sitos temos? jeigu i ja rasote, matyt jos reikia.. double bind tsakant..
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

UNREAD_POST waiduoklis 22 Sau 2008 00:55

Manua kad tema turetu buti pilstymas is tuscio i kiaura .Jinai tikrai lankytoju nemaziau sutrauktu del savo intiguojancio ir smalsaus pavadinimo.O ir pavadinimas tikrai atitiktu tai kas vyksta toje temoje
Vartotojo avataras
waiduoklis

UNREAD_POST smiltele 22 Sau 2008 02:03

O ka jus be forumo dalyviu darytumet? Jau n zmoniu pasiule uzdaryti tema ir ramu,bet turbut tikrai kazkokia neaiski liga uzpuole.Tai linkiu kuo greiciau pasveikt, kol kitu neuzkretet savo virusu;-) Ai ir dar - kuo daugiau temu apie naminius gyvunus,kaip matyti nuo tokiu temu reitingai tik auga:-) Kaip ekstremalu,tai net negaliu susilaikyt nesusijuokus:-) Linksmai gyvenat:-)
Vartotojo avataras
smiltele

UNREAD_POST Marco 22 Sau 2008 02:24

Vieniem tiesiog reikia forumo del noro "pastumt" kiti jame dalyvauja del pasipiktinimo kazkokio. Na taip Girmantas teisus,nieks nevercia rasyti cia :) zinoma cia nera tiesiogiai temoje konkretus asmuo ar grupe pavadintas gaidziu ir tema realiai neturetu nieko zeist. va ir as rasau cia seip,bele type'int :D faktas : del intriguojancio pavadinimo ji sutraukia daug zmoniu, marketingas :)
Vartotojo avataras
Marco

UNREAD_POST APO 22 Sau 2008 11:08

Vaiduokli, nuraminai. Nes jau buvau pagalvojes, kad lenta blogai sutvarkiau ar kazka :D

O as manau, kad tokios temos reikalingos ir visai smagios. Blevyzgos apie bileka intelektui nekenkia, o smagesni komentarai isspaudzia sypsena. Tokia kasdienybe. Galima diskutuoti apie geresni marsruta i kalnus, galima apie kainas ir kitus konkrecius dalykus. Mano nuomone, taip pat smagu pasneket apie dalykus ir reiskinius, kuriu negalime valdyti - vieni del to piktinasi, kiti su tuo gyvena. Bet kuriuo atveju mes cia dalinames savo poziuriu, patirtimi ir nuomone.
Vartotojo avataras
APO

UNREAD_POST Rasius321 22 Sau 2008 11:33

Mūsų su Gedu pastangos pradėti normalią diskusiją apie techniką ant kupstų patyrė visišką fiasko...
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST APO 22 Sau 2008 11:40

Rasius321 rašė:Mūsų su Gedu pastangos pradėti normalią diskusiją apie techniką ant kupstų patyrė visišką fiasko...

su pilnu malonumu skaiciau jusu postus. Pasirodo ir beviltiskai diskusijai galima sutekti konstruktyvu atspalvi
Vartotojo avataras
APO

UNREAD_POST Zanas346 22 Sau 2008 13:01

kokia cia technika ant kupstu. jega tuos kupstus reikia imti :D
Vartotojo avataras
Zanas346

Burės numeris: 346

UNREAD_POST Petrushka 22 Sau 2008 16:44

Girmantas rašė:Nieko, girdejau, kad greitai atsiras milziniskas projektas Lietuvai ir europai apie ziemos sportus ir jis bus simta milijonu kartu geresnis uz extreme-sports.lt ir nereikes taikstytis su gaidiskais moderatoriais. ane, Petrushka? :wink:

Saunu, kad skyrei laiko pasiteisinimams :) Vadinasi taisaisi, ir daugiau tokiu bedu nekils.

Pasakyciau viena, jeigu jau ikuriat VSI, tai reiketu rimtos veiklos. Jei moderatoriai slaistosi "gaidziais", tada nekas. Priciom tada man eiti i jusu teledema? Ateisiu, nepatiks, isvadinsit gaidziais ir vsio.

Rimtuose forumuose tokie dalykai nevyksta ir nevyks, kodel? Todel, kad ten yra valdzia, o ji draudzia izeidineti vartotojus. O juk vartotojas tai pinigai? Nebus vartotoju nebus reklamos, nebus bendruomenes. Nebus bendruomenes nebus ir Tavo extreme-sports.

Zodziu.. :) O del tavo replikos i mano puse, tai prajuokinai :) Nemanau, kad toks "negaidys" issigando mano "sapalioniu". Nevermind.

redag: o del sito, tipo tema nieko nezeidzia, tai jei ji nezeistu nekiltu ir tokiu diskusiju. Manes siaip neizeide, bet mazu vaiku zaidimai nepatinka.
Nieko tokio cia juk Lietuva.
Vartotojo avataras
Petrushka

UNREAD_POST WindMarius 22 Sau 2008 19:37

Petrushka rašė:
Girmantas rašė:Nieko, girdejau, kad greitai atsiras milziniskas projektas Lietuvai ir europai apie ziemos sportus ir jis bus simta milijonu kartu geresnis uz extreme-sports.lt ir nereikes taikstytis su gaidiskais moderatoriais. ane, Petrushka? :wink:

Saunu, kad skyrei laiko pasiteisinimams :) Vadinasi taisaisi, ir daugiau tokiu bedu nekils.

Pasakyciau viena, jeigu jau ikuriat VSI, tai reiketu rimtos veiklos. Jei moderatoriai slaistosi "gaidziais", tada nekas. Priciom tada man eiti i jusu teledema? Ateisiu, nepatiks, isvadinsit gaidziais ir vsio.

Rimtuose forumuose tokie dalykai nevyksta ir nevyks, kodel? Todel, kad ten yra valdzia, o ji draudzia izeidineti vartotojus. O juk vartotojas tai pinigai? Nebus vartotoju nebus reklamos, nebus bendruomenes. Nebus bendruomenes nebus ir Tavo extreme-sports.

Zodziu.. :) O del tavo replikos i mano puse, tai prajuokinai :) Nemanau, kad toks "negaidys" issigando mano "sapalioniu". Nevermind.

redag: o del sito, tipo tema nieko nezeidzia, tai jei ji nezeistu nekiltu ir tokiu diskusiju. Manes siaip neizeide, bet mazu vaiku zaidimai nepatinka.

Petruska nesuprantu taves biski, jei bijai vilko neik i miska, nes kaip suprantu tai tik tave asmeniskai izeidineja zodis - gaidys sitam forume. As tolerantiskas zmogus, todel tokiu menkniekiu nesureiksminu, o jei kazkas kompleksuoja del kazkokiu gyvunu tai yra jo asmenine problema. Siulau nueiti i kaitu foruma ten dar ne tokiu zodziu prisirinksi.
Ir labai noreciau suzinoti tavo repliko sesme "Nieko tokio cia juk Lietuva"?
Vartotojo avataras
WindMarius

UNREAD_POST cliff 22 Sau 2008 19:37

Petrushka rašė:

nepatinka gali neskaityt ir tiesiog ISHEIT i koki supermama foruma..
http://www.hero.lt
GoPro kameros ir priedai | SUUNTO , Garmin laikrodziai <<<< -- spec kaina extreme-sports.lt
Vartotojo avataras
cliff

UNREAD_POST Petrushka 22 Sau 2008 22:33

[quote="WindMarius"][/quote]

Sakyciau ne taip supratai, jei nematai apie ka snekame geriau is viso nesikisk. Man tas tavo gaidys vienodai sviecia. Ne gaidyje esme, o tame, kad viskas buvo padaryta APO vardu. Tik tiek, kad norejau pasakyti garsiai, kad taip negrazu..

Kas norit pasibylineti toliau, rasykit i pm, gal atrasiu laiko. Nenoriu nukreipti temos kita linkme.
Vartotojo avataras
Petrushka

UNREAD_POST skinulis 22 Sau 2008 22:42

trinkit tema ir baigsis visi pykciai
Vartotojo avataras
skinulis

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie žiemos sportą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Prisijungimas nariams