EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Mikulashas

Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu
General Winter sports

UNREAD_POST baidas 21 Vas 2007 16:47

chto i trebovalos dakazat' ...
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

UNREAD_POST Jmp 21 Vas 2007 17:24

na 6-8 dienos rimtuose kalnuose yra pats tas, veliau nebeuztenka sveikatos... nebepadeda nei pirtys, nei baseinai, nei masazai, nei stipresni gerimai:)
Vartotojo avataras
Jmp

UNREAD_POST DarekaZ 21 Vas 2007 18:00

Na bent as daugiau neveaziuosiu i slovakija, buvau ten 5 akrus, nes ten nera ka veikti palyginus su italija ir kaina pansasi gaunas, jei ten nebaliavoji kiekviena vakara kavinese ir ant kalno daug negeri.

Tarkim man gavosi:

kelione: 300lt benzas+ keliu mokesciai, vaziavom 4 masinoj.
apartamentai: 400lt apartamentai, gyvenom 4vieciame kambaryje prie trasu, ski busas svarbu vazinejo.
ski pasas: 650 lt bileitas 7 dienom val gardenos kurorte
maistas: 150 lt tikrai uz tiek galima nusipirkti maisto 7 dienom
papildomos islaidos: pagal poreikius man isejo apie 200-300lt atrodo barai, valgymas ant kalno suvenyrai, alchoholis is lietuvos, ir kita.

Visa suma: 1750lt, o slovakijoj buciau panasiai isleides, nu max. -400lt manau, tad ar apsimoka ten besugrist :?:
Vartotojo avataras
DarekaZ

Burės numeris: 0

UNREAD_POST cliff 21 Vas 2007 18:24

DarekaZ rašė:Na bent as daugiau neveaziuosiu i slovakija, buvau ten 5 akrus, nes ten nera ka veikti palyginus su italija ir kaina pansasi gaunas, jei ten nebaliavoji kiekviena vakara kavinese ir ant kalno daug negeri.

Tarkim man gavosi:

kelione: 300lt benzas+ keliu mokesciai, vaziavom 4 masinoj.
apartamentai: 400lt apartamentai, gyvenom 4vieciame kambaryje prie trasu, ski busas svarbu vazinejo.
ski pasas: 650 lt bileitas 7 dienom val gardenos kurorte
maistas: 150 lt tikrai uz tiek galima nusipirkti maisto 7 dienom
papildomos islaidos: pagal poreikius man isejo apie 200-300lt atrodo barai, valgymas ant kalno suvenyrai, alchoholis is lietuvos, ir kita.

Visa suma: 1750lt, o slovakijoj buciau panasiai isleides, nu max. -400lt manau, tad ar apsimoka ten besugrist :?:

Nu va ir astsakei i klausima kodel su sava auto galima 200Lt sutaupyti :), nes nereik juk nuomos moket. Shiap valgardenoj irgi panasiai isleidau. Gyvenimo salygos zhymiai geresnes pasitaike nei prancuzijoj, tik kad sniego mazoka buvo.
Vartotojo avataras
cliff

UNREAD_POST baidas 21 Vas 2007 18:44

na nesupratau (ar praziopsojau), kad kalba apie nuomuota auto buvo...
pagalvojau koks skirtumas ar vaziuoji su savo ar susikoperaves su kitais :)

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

UNREAD_POST MAiR 19 Vas 2008 19:22

baidas rašė:po keltuvais buvo daugiau prisnige ? po sesevieciu siemet net nebandziau leistis nes puse trasos vien zemes.
Nusileidima misku apibudinciau kiek kitaip : "imanoma rasti puraus sniego" o psakymas , kad sunku surasti veziu .. .tu gal uzsimetes buvai ar sniegas akis uzpiles ... pro vius galus ciuoziau max ka pavyko ispesti tai kokius tris keturis posukius ant visiskai purasu sniego .. .veliau sutinki kokkia nors vezia ...

idomumo delei paskaiciavau ... slovakojoj neziurint i tai kad trasu zymiai maziua ir jos zymiai prasciau paruostos... eilese reikia kesti rukanciuju dumus... stumdytis su debilais lenkais ir valgyti vrganus pietus - pigiau nei sakykim austrijoje 0,4 % ... cia mano paskaiciavimai, kurie remiasi mano asmenine patirtimi.
kai kam ir zagarkalni gerai ...

nori tu to ar nenori, noreciau gryzht prie sios diskusijos, nes siryt vel parsiroviau is baisiosios jasnos :]. vel buvau per pati lenku ir lietuviu pika, eilese taip kaip parasyta nors jei acegta lenta palei sona eini - neuzknisa :). sniego siemet buvo maziau, tad pakelejo trasa buvo neypach fun del akmenu ties keltuvo stulpais nors ciuozineta ten buvo gan mazai kaip ir pernai. bet gryztam prie misko, te esme buvo :]... is tikro sprendziant is to kaip tu nupasakojai jo stovi tai misku tu laikej ta plota tarp pakelejo ir tasos su 3im eglem i 100m² plota ackirta takelio vedancio i kitas raudonas trasas. taip-ten neciuoztu vietu beveik ner, bet sniegas malonesnis nei trasose. vel ilindau i tikraji mishka esanti zemiau (kur tarp medziu po 3m vidutiniskai, ir 50m nepadares posukio nuciuozt is esmes negali) ir spek ka? vel nei vienos vezios nebuvo. kaaaaip tu ten sugebejai rast 3 purius posukius per visa nusileidima as nesuprantu, arba diena pries tave atvaziavo 20 boarderiu kurie is misko para neislipo. aciprasau bet nesusilaikiau neparases :).

pridejau mapsa iliustruojanti abu plotus.
Prikabinti failai
jasna-maps.jpg
mapsas su komentarais
MAiR

UNREAD_POST Marco 19 Vas 2008 20:30

mes irgi va grizom siandien is jasnos...na puraus sniego miskuose tikrai buvo,po 6vieciu tai jo,nieko gero...na o eilese tai nelabai idomu stovet,bet su lenta rankose gali per 5-7min nusigaut i prieki :) tik kad va 18d 6vietis keltuvas nusprogo,tada tai zmoniu skaicius prie kitu keltuvu laabai padidejo.... na o gincytis del pvz austrijos ir slovakijos nera net ka,bet kai nori pigiai islekt tai renkies slovakija, pvz : 1000sk apartamentai, 2750sk ski pasas 5d, 150lt kuras, 70lt maistas(gaminomes patys) ir dar koks 100lt seip islaidom,taigi uz 700lt 5d slidinejimo...nemanau,kad jau toks blogas variantas...
Vartotojo avataras
Marco

UNREAD_POST MAiR 20 Vas 2008 11:12

fakts kad austrija geriau, tik mane sunervino kai baidas bande irodyt kad jasnoj miskas visas nuciuozinetas kuriame duok dieve per diena 2 boarderiai isidrasina ciuozinet... nekas 18d... 18d as tryniaus strebski plese ir tai tik 4h nes jau koma buvo :]...
MAiR

Ankstesnis

Grįžti į Viskas apie žiemos sportą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 0 svečių

Prisijungimas nariams