|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
banginis.info 20 Kov 2008 13:08
Is tiesu visi mes turim geru zaisliuku - ir tai faktas kaip blynas!! O seniausia tiesa yra ta - kad geriausi bus visuomet tie kuriuos patys parduodam Taip kad megaukimes tuom kas ka turim ir nesipykim Su artejanciom 
- geru ziniu platintojas  - geros irangos ex-pardavejas  - ex-kaitavimo instruktorius (IKO Level 2)  ring ring 868897888
-

banginis.info
-
- Burės numeris: 0
sukasiaka 20 Kov 2008 14:49
swell rašė:O jei turi omeny wakestyle trikus, tai visada pavejines tiagos turintis kaitas tam yra geriausias - kad ir Vegasas pradedant nuo 2004 metu - vienas kaitas tiek bangoms, tiek freestylui. Antai Sukasiaka neduos sumeluot, ane? 
true, vegasas buvo mano favoritas mokintis freestailui, bet weivraidingui mano manimu tiktu labiau hibridas su 20m stropom
-

sukasiaka
-
- Burės numeris: 19
banginis.info 20 Kov 2008 15:39
Tada tu tik nesupyk ir nepriimk asmeniskai, bet sitas lencikes as jau borakajuj apraidinau.. Na, kaip cia mandagiau pasakius.. as nei vienos is ju nesirinkciau ir nesiulyciau kitiems.. Suprantamas noras Bestui visus segmentus aprepti.. bet kai kuriuose isju tik ir islieka noras.. Cia is mano puses panasus komentaras kaip kad cibas del hidriaku tau rase.. As suprantu kad paciam dar truksta patirties ir supratimo, bet kita vertus kodel del to turi pirkejas kenteti...??? Gero vejo Egypte! bangu berods ten nera kur vykstat?
- geru ziniu platintojas  - geros irangos ex-pardavejas  - ex-kaitavimo instruktorius (IKO Level 2)  ring ring 868897888
-

banginis.info
-
tadas bestkites 20 Kov 2008 17:34
GAl galetum pasidalinti, kurios savybes nepatiko?? taip pat idomu kokio baigtumo prototipus raidinai, serija prasidejo pries menesi..
As tikrai saves nelaikau tokiu bangu asu, kuris laisva ranka gali sureitinguoti produktus, taciau man jausmas raidinti su kryptine bangose patiko.. manau patiks ir daugelui kitu normaliu raideriu.. zinoma banginiai turi savo ypatingus poreikius, kurius tenkina tik ju atstovaujami brandai, bet cia normalu:)
Be kita ko, testu metu tarifoj teko aptarineti sias lentas su pora biciu is britanijos, vienas is ju surfina gal nuo 4 metu (jo tevas buvo surfingo treneris) ir pats daug metu moko serfinti, veliau eme kaituoti etc.. taigi, ju atsiliepimai buvo labai labai palankus.. kritikos susilauke tik pelekai, taciau is anksto buvome ispeti, kad serijoje lentos bus su kitais -geresniais (tu zinoma galesi patestuoti ir ivertinti peleku darba is eksperto pozicijos:)).
tiek kol kas
tadas
-

tadas bestkites
-
-
banginis.info 20 Kov 2008 17:56
Na jo kandus buvo tas mano komentaras.. Bet pats prisiprasei  Tadai cia tau tik uzuomina - kad bet ko sitam forume neprakisi.. Juk nebutina grust viska ka taviskiai gamina - galima juk ir aplinkui pasidairyt. O pabaigai pasiskaityk stai cia ir visi pasijuokim: viewtopic.php?f=14&t=8303&p=67294#p67294
-

banginis.info
-
Deivux 21 Kov 2008 16:12
Dabar man paaishkinkit???? Bestu lentose parashyta prie 6'' kad tinka prie mazho vejo, kazhkas rashe kad jos kaip tik netinka nes stabdo, kaip yra ishtikruju, tai tinka ar ne ???????
myliu viska kas suteikia doze adrenalino
-

Deivux
-
Girmantas 21 Kov 2008 16:20
labai norintiems surf'u nuo balandzio galbut pasiulysime custominius, pritaikytus baltijos bangai  daugiau info artimiausiu metu...
- Prikabinti failai
-

Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Akinys 21 Kov 2008 16:21
kazkodel vyrauja nuomone, kad pasukti shoniniai vairiukai surfstyle lentoje stabdo ir skirti tam "kad nepabegti nuo bangos". man atrodo kitaip, bet vietoj argumentu pateiksiu klausima, kuri reiketu ishdiskutuoti: - kodel surfstyle lentose shoniniai vairiukai ne tik pasukti bet ir yra specialiai profiliuoti, t.y. turi hidrodinamini profili ?
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
Akinys 21 Kov 2008 16:22
Girmantas rašė:labai norintiems surf'u nuo balandzio galbut pasiulysime custominius, pritaikytus baltijos bangai  daugiau info artimiausiu metu...
o ar galetum ishdrozti SUP'a ?
-

Akinys
-
-
Girmantas 21 Kov 2008 16:28
Akinys rašė:o ar galetum ishdrozti SUP'a ?
tarkis su Algiu, bet jis tokia minti jau vysto  maks ilgis - ~4 m, plotis ~60 cm.
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Deivux 21 Kov 2008 16:52
 nieko sau, respect drozhejui, man tai kosmines technologijos, tai visgi pasilieku prie klausimo, tinka ar netinka ir kodel light windui??????
-

Deivux
-
Akinys 21 Kov 2008 17:16
Deivux rašė::shock: nieko sau, respect drozhejui, man tai kosmines technologijos, tai visgi pasilieku prie klausimo, tinka ar netinka ir kodel light windui??????
nebutinai viskas, ka pasako pardavejas, yra absoliuti tiesa.
-

Akinys
-
-
Deivux 21 Kov 2008 17:55
tai to ir klausiu, nes vienas sako kad tinka kitas prieshingai - netinka  Kaip bus ishtiesu ???
-

Deivux
-
banginis.info 21 Kov 2008 18:20
Deivux rašė:tai to ir klausiu, nes vienas sako kad tinka kitas prieshingai - netinka  Kaip bus ishtiesu ???
IMHO klasikiniai surfai su pasuktais vairiukais, man tai visiskai lightwindui netinka!! Stabdo jie kai kad kibireli koki vilktum is paskos, taciau.. Yra tam tikra riba, kada rodos is to kibirelio efekto istruksti .. ir tada jau vel turi pakankama gliso greiti. Zodziu su trivaire klaiskine surflente prie ribinio vejo yra sunku isglisuot, bet jeigu pavyko - tada jau vaziuoji. Su Quadu tokiu problemu neturesi - tai greita lenta!
-

banginis.info
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių
|
|