|
Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų. Posts here all photos/ movies from surfing spots
Ernest 13 Bir 2008 19:20
gelo_n rašė:geros spalvos... o su kokiu aparatu daritos nuotraukos? matosi geras objectivas
Šeip fotografija senai užsiimu. Kaip visada žmones galvoja apie technika. Pasakysiu taip – duokit man Zenita su obektivu Jupiteris 120 ta pati padarysiu, ir čia ne bla bla bla, tiesiog meiles, galvos ir ranku reikė,kaip ir visur, ne daugiau ne mažiau. 
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
Ernest 13 Bir 2008 19:25
Try2Fly rašė:Oho, Ernest - krutos nuotraukos is eleiko vel  Beje kaip tau pasiseke idet nuotraukas dideles cia? Man zymiai labiau patinka kai jos sitaip sudetos, bet as kada cia bandziau deti tai apribojo dydi iki 200kb berods EDIT: Ai paziurejau ir tavo mazesnes nei 200... Gal kas galit rekomendint koki gera resizeri? Ir matomai ziauriai aukstai kaitiorai issoka  - jei cia kas is kaitioru skaitot - nebuna kad baisu pasidaro aukstai pakilus ?? Kiek suprantu Pievose sezonas ijungtas pilnu pajegumu, naujas vejarodis + mase zmoniu.
Tai kad fotkes beveik visi iki 200 kb nieko ne sako. Aš dedu savo fotkes i savo saitą, o čia įmetu tik linkus. Kraunasi fotkes iš čia http://www.elf-photoart.rytis.net/O ten aš galiu nors ir 5 mb dėt. Kodėl aš ne kraunu fotkes per Extreme puslapi? Todėl kad nuoriu laisves pasirinkime formato ir saizo kb-mb. 
-

Ernest
-
Ernest 13 Bir 2008 19:30
Try2Fly rašė:Nebutinai suzinosiu, nes visa tai juk suvokiama skirtingai - as pvz ziauriai bijau aukscio, o vat is lektuvo issokti buvo visai nebaisu. Daug baisiau buvo pakilti su juo 
Šiaip atvirai sakant per 3 ar 4 metus ne karto ne buvau matės tokie techniška kaitiora. šuoliai kai Elaike tai buvo superinę su įspūdinga pabaiga be beprasmiško vandens taškymo. Super Bičas varo mano manimu. Gavau malonumą žiūrėt tai ne prie Juros o būtent Elaike. 
-

Ernest
-
Try2Fly 13 Bir 2008 19:31
As privalau papriestarauti tau del technikos ... Kai neturi gero fotoaparato, o tik kamera mobiliam telefone... tai nelabai juk ka isspausi? viewtopic.php?f=3&t=9032&st=0&sk=t&sd=a&start=15 Cia kazkur per viduri mano "menas"  O tu naudoji koki nors trikoji ar panasiai?
-

Try2Fly
-
aferistas 13 Bir 2008 19:44
Try2Fly rašė:Nebutinai suzinosiu, nes visa tai juk suvokiama skirtingai - as pvz ziauriai bijau aukscio, o vat is lektuvo issokti buvo visai nebaisu. Daug baisiau buvo pakilti su juo 
Isivaizduok, kad kaitas atstoja parasiuta 
-

aferistas
-
Ernest 13 Bir 2008 19:44
Try2Fly rašė:As privalau papriestarauti tau del technikos ... Kai neturi gero fotoaparato, o tik kamera mobiliam telefone... tai nelabai juk ka isspausi? viewtopic.php?f=3&t=9032&st=0&sk=t&sd=a&start=15 Cia kazkur per viduri mano "menas"  O tu naudoji koki nors trikoji ar panasiai?
Supratimas technika yra gan išpustas mūsu laikais. Mane ne domina telefonai ir taip toliau. Telefonu aš šneku, Su Burlente aš plaukiu, su Auto važiuoju iki Elaiko, o su Fotoaparatu aš fotografuoju. Visi geri dalykai eina atskirai. Aš nuoriu pasakyt kad skirtumas –su kokiu fotiku tai padaryta ne toks didelis kaip jums atrodo.  Skirtumas prasideda kas už to fotiko ir kas ir kaip paskui su tuo kadru yra daroma. Štativa Elaike niekada ne naudoju tai ne tas stalas kur reikalingas štativas. + ši karta tai bovo Vibration Reduction. O Drevernoi tai viskas su štativu fotkinta, net per defi suradau savo fotika http://y.delfi.lt/orig/4431/73289_fi6mfh.jpeg
-

Ernest
-
Ernest 13 Bir 2008 19:46
aferistas rašė:Try2Fly rašė:Nebutinai suzinosiu, nes visa tai juk suvokiama skirtingai - as pvz ziauriai bijau aukscio, o vat is lektuvo issokti buvo visai nebaisu. Daug baisiau buvo pakilti su juo 
Kaitas yra be galo įdomus dalykas. Gyvenčiau prie juros varčiau su kaitu. 
-

Ernest
-
aferistas 13 Bir 2008 19:55
Ernest rašė:aferistas rašė:Try2Fly rašė:Nebutinai suzinosiu, nes visa tai juk suvokiama skirtingai - as pvz ziauriai bijau aukscio, o vat is lektuvo issokti buvo visai nebaisu. Daug baisiau buvo pakilti su juo 
Kaitas yra be galo įdomus dalykas. Gyvenčiau prie juros varčiau su kaitu. 
Gyvenu ne prie juros, bet vistiek varau su kaitu  Kai grisiu is UK, tai pradesiu varyti su kaitu visu pajegumu  Tikiuosi kad bus vejuota  p.s. Vejo, Vejo, Vejo !!!!
-

aferistas
-
Ernest 13 Bir 2008 20:03
Viskas Teisingai. Vejo Vejo Vejo. 
-

Ernest
-
Twora 15 Bir 2008 10:51
aloha, visu pirma aciu uz grazias fotkes. aciu uz pagyras. ir didziausia pagarba uz tai kad pirma karta gyvenime nemaciau kad mane kas fotografuotu (cia tai ryspektas). paprastai fotografas ibrenda i vandeni ar atsiseda ant kranto su statyvu ir tada jau visi maivosi, o cia taip is niekur... beje- gyventi klaipedoj kad plaukioti kaitu visai nebutina, pats matei 
HANG'n'LOOSE
-

Twora
-
Ernest 15 Bir 2008 14:16
Twora rašė:aloha, visu pirma aciu uz grazias fotkes. aciu uz pagyras. ir didziausia pagarba uz tai kad pirma karta gyvenime nemaciau kad mane kas fotografuotu (cia tai ryspektas). paprastai fotografas ibrenda i vandeni ar atsiseda ant kranto su statyvu ir tada jau visi maivosi, o cia taip is niekur... beje- gyventi klaipedoj kad plaukioti kaitu visai nebutina, pats matei 
O Sveikas.  Labai malonu kad patiko tau, šiaip net noro ne buvo ta diena traukti fotika iš mašinos. Bet pamatęs tavo plaukimą, tos šolius, be lišnu žodžiu nubėgęs prie mašinos teko traukti fotika, kol mano kūnas reikalavo poilsio. Ačiū už ta malonumą kuri aš asmeniškai gavau stebint tavo plaukimą ir šuolius. Kodėl aš pasakiau apie kaita bute taip? Net Hebra kurie Lietuvoje gyvena prie juros ne daro(aš ne matės) tai ka aš mačiau Elaike 11 diena. Ne daro tai taip elegantiškai ir lengvai. Talentą manau turi, ir daug darbo įdėta. Malonu susipažint. 
-

Ernest
-
Try2Fly 15 Bir 2008 14:29
aferistas rašė:Try2Fly rašė:Nebutinai suzinosiu, nes visa tai juk suvokiama skirtingai - as pvz ziauriai bijau aukscio, o vat is lektuvo issokti buvo visai nebaisu. Daug baisiau buvo pakilti su juo 
O tu esi sokes kada is lektuvo ?  Kaitas siaip yra sumazintas parasparnis bet nelabai daug bendro gali tureti sokimas is lektuvo su kaitavimu, ar netgi skrydziu parasparniu. Nebent aisku atsitinka kaip sitam vargseliui http://www.youtube.com/watch?v=xeEp7kxNI9w
-

Try2Fly
-
aferistas 15 Bir 2008 14:38
Atskiras sportas, atskira technika... kaip su kaitu negaletum sokt is lektuvo, taip su parasiutu ar parasparniu negaletum uzsimineti kiteboarding`u... as ir nesakau, kad tai tas pats, as sakau, tik tai, kad yra panasumu
-

aferistas
-
Twora 16 Bir 2008 09:21
Ernest rašė:Net Hebra kurie Lietuvoje gyvena prie juros ne daro(aš ne matės) tai ka aš mačiau Elaike 11 diena. Ne daro tai taip elegantiškai ir lengvai. Talentą manau turi, ir daug darbo įdėta. Malonu susipažint. 
sveikas. nu cia tai tu prajuokinai. daro vyrai prie juros taip ir dar ohohoho kaip. daro tokius triukus apie kuriu pavadinimu as net nezinau. mano tiesiog stilius toks. as ji vadinu oldschool. draugai ji vadina POP.) whatewa vistiek malonu. kai noresi pereiti i pensininku sporta- skambink. padesim kuom galesim. cya@da.water
HANG'n'LOOSE
-

Twora
-
Ernest 16 Bir 2008 09:36
Twora rašė:Ernest rašė:Net Hebra kurie Lietuvoje gyvena prie juros ne daro(aš ne matės) tai ka aš mačiau Elaike 11 diena. Ne daro tai taip elegantiškai ir lengvai. Talentą manau turi, ir daug darbo įdėta. Malonu susipažint. 
sveikas. nu cia tai tu prajuokinai. daro vyrai prie juros taip ir dar ohohoho kaip. daro tokius triukus apie kuriu pavadinimu as net nezinau. mano tiesiog stilius toks. as ji vadinu oldschool. draugai ji vadina POP.) whatewa vistiek malonu. kai noresi pereiti i pensininku sporta- skambink. padesim kuom galesim. cya@da.water
Matyt aiškiai ne daug teko srėbėt kaitioru iš vis man. Tada jo. I Pensininku sportą? 
-

Ernest
-
Grįžti į Windsurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
|
|