|
Reportažai iš kaitavimo ar kito veiksmo su kaitais vietų. Postinimo taisyklė: antraštėje parašome datą ir vietą Posts here all photos/ movies from kitesurfing spots or other places
Windigo 18 Bir 2008 18:06
Nu va, visa laika gaunu per kepure uz tai, kad bandau apginti bendrus interesus, o pripaisoma atseit izedziantis tonas - pala, pala - as tik paklausiau bico, kuris mano esas gudresnis uz kitus ir "nesvaistantis" pinigu veltui visokiems ten kursams, ar jautiesi kietas pavares vienas ir pasitempes ten kazka? Na tiesiog man idomu, ka tokie naujokai jaucia, nes jei jis jau cia forume rasineja, tai tikriausiai ir skaite apie mokyklas, kursus ir sauguma, juk galime daryti tokia prielaida, ar ne? Tai va, tada kitas zmogus man sako, tau briedas is burnos byra! Tai kas ka cia izeide pirmas?
Na istikro man dzin, man tik keista, kad i tokiu savamoksliu pilnus ikvepimo postus yra teigiamai reguojama, palaikoma, vietoje to, kad sudrausminti, kartais tegul ir skeptiska pastaba.
-

Windigo
-
- Burės numeris: 1
-
Tomoshius 18 Bir 2008 18:46
Flyin' Monkeys Team
-

Tomoshius
-
avantmov 18 Bir 2008 19:13
nera dideles bedos ,kad jis ta "kanata" senukuose pirko ..pilnai gali tikti ir ne dinema...blogiausia tai - kad bicas y kite- pasauly nukrites lyg is menulio ir tai jam gali blogai baigtis
-
avantmov
-
Vytcka 18 Bir 2008 20:43
>Senai buvau istikruju LT papludymyje, bet kiek forume paskaitau, tai viena neblogai pravilko kaitas >loopindamas (kazkoki beveik savamoksli E ase is anapus lietuvos sienos gal pasidomek kas kaip priesh tashkydamas postus  ) Idomu ar ishvis zinai kas tas loopas ir ar sugraibytum ta saugumo sistema tempiamas MOKSLININKE As nesidedu asas bet ir netylesiu kai breda kazkas varo  Gero vejo
-
Vytcka
-
Tomoshius 18 Bir 2008 21:51
Vytcka rašė:>Senai buvau istikruju LT papludymyje, bet kiek forume paskaitau, tai viena neblogai pravilko kaitas >loopindamas (kazkoki beveik savamoksli E ase is anapus lietuvos sienos gal pasidomek kas kaip priesh tashkydamas postus  ) Idomu ar ishvis zinai kas tas loopas ir ar sugraibytum ta saugumo sistema tempiamas MOKSLININKE As nesidedu asas bet ir netylesiu kai breda kazkas varo  Gero vejo
Tu Vycka vyras rimtas, paziurejau fotkes - ir per banga lipi, ir bara viena ranka gali laikyti nu zodziu varai kaip reikiant. Viskas supper. O as nezinau kas loopas, ir vobsce kas ta sistema... Ir apskritai cia rasineju nes nera siandien ka veikt... Siaip man uzkliuvo tiesiog didvyriski postai. Ir apskritai kas per fignia tas kaitas? Del issizeidimu, isizeidinek kiek nori, arba tiesiog nesiparink, jei jauti kad sita tem taves neliecia, viskas ok. Paminejau tavo atveji kad loopinant kaitas atsirado ant pliazo, kur daznai buna pilna poilsiaujanciu balvonu ir mazu vaiku. O jei galvoji kad cia visiskas briedas, tai tikrai nenoriu, kad kai ilipsiu i vandeni LT pakranteje kad tu plauktum salia, jeigu elementarus saugumas tau yra briedas. No offence, bet savymilos pas tave daugiau negu realaus suvokimo... Ir kaip pats rasei, atsargiai su jura, su ja reikia zaisti pagal jos taisykles... Ir pakomentuok kurioje vietoje kas nors visiska brieda pavare Vytuk 
Flyin' Monkeys Team
-

Tomoshius
-
Keke 19 Bir 2008 12:03
Tomoshiau - atsibudai is po ziemos miego ?  Ar Lietuvos pasiilgai kad taip floodini ?  Linkejimai 
-

Keke
-
morewind 19 Bir 2008 13:20
jo Povke, šia jau tu išsišokai, pagautas momentinio impulso, prisiminęs visas nuoskaudas, pabėrei žirnius ant klaipėdikų stalo... vat dabar tau išrašysim fiko sertifikatą ir būsi paženklintas visiems laikams, bus tau ir tavo palikuoniams banas visuose spotuose, galėsi dūsioj dusintis ir apie Jūros bangą svajoti.. o jei nuspręsi priešintis ir nepaaukosi kaito joninių lauže... 
/)___/)___/)_(\_________(\_(\_(\__
-
morewind
- -
-
- Burės numeris: 0
Deivux 19 Bir 2008 15:39
Hy visi , girdejau per Jonines gerai puchia ? Kur kas varot? 
myliu viska kas suteikia doze adrenalino
-

Deivux
-
Laimis 19 Bir 2008 16:10
morewind rašė:jo Povke, šia jau tu išsišokai, pagautas momentinio impulso, prisiminęs visas nuoskaudas, pabėrei žirnius ant klaipėdikų stalo... vat dabar tau išrašysim fiko sertifikatą ir būsi paženklintas visiems laikams, bus tau ir tavo palikuoniams banas visuose spotuose, galėsi dūsioj dusintis ir apie Jūros bangą svajoti.. o jei nuspręsi priešintis ir nepaaukosi kaito joninių lauže... 
Kam taip ziauriai  .  taip...
-
Laimis
-
Vytcka 21 Bir 2008 15:57
Tu Vycka vyras rimtas, paziurejau fotkes - ir per banga lipi, ir bara viena ranka gali laikyti nu zodziu varai kaip reikiant. Viskas supper. O as nezinau kas loopas, ir vobsce kas ta sistema... Ir apskritai cia rasineju nes nera siandien ka veikt... Siaip man uzkliuvo tiesiog didvyriski postai. Ir apskritai kas per fignia tas kaitas?
As fotkinu - varo kiti .. bet tu matai susigaudai sunkiai bet pasijuokt pirmutinis  Mane banga dar nuplauna .. kur man su jomis  ) Del issizeidimu, isizeidinek kiek nori, arba tiesiog nesiparink, jei jauti kad sita tem taves neliecia, viskas ok.
As neisizeidineju bet labai nepatinka tokie viska zinantys asai .. kurie neisigilina ir pradeda tashkyt originalius postus As nesakau kad labai gerai plaukiu ir t.t ... bet paprasciausia gal pasiaishkink kas kaip ten buvo priesh puldamas kaltint ??  Paminejau tavo atveji kad loopinant kaitas atsirado ant pliazo, kur daznai buna pilna poilsiaujanciu balvonu ir mazu vaiku. O jei galvoji kad cia visiskas briedas, tai tikrai nenoriu, kad kai ilipsiu i vandeni LT pakranteje kad tu plauktum salia, jeigu elementarus saugumas tau yra briedas.
Atsirado jis ant pliazo nes prailgejo viena power stropa ir ne as ja atrishau .. pati kazkaip sugebejo .. + rashiau kad baras paleizstas buvo tai mano klaidos kazkokios shitam epizode neizvelgiu .. Aishku tau matomai geriau zinot Ir patarsi man ka reikejo daryt Vaiku ir zmoniu nebuvo nes shalta dar Ir aciu dievui Saugumas man 1 vietoj .. o jau po to tusai ant vandens, shuoliai ir t.t jei jau apie prioritetus No offence, bet savymilos pas tave daugiau negu realaus suvokimo... Ir kaip pats rasei, atsargiai su jura, su ja reikia zaisti pagal jos taisykles... Ir pakomentuok kurioje vietoje kas nors visiska brieda pavare Vytuk 
ne tai jo tu su manim vienoj lovoj miegi ir zinai kaip nulupta  )) Aciu tau kad pakomentavai mano nesamone ASE I mokykla pas tave galima uzsirashyt ??  Kiek kainuoja?? Bredas visas tavo postas Ir shitam antram pilna nesamoniu Nepyk bet nepatinga labai potingi  ))) matai as tada labai kvailas atrodau NEFASONAS 
-
Vytcka
-
evka 22 Bir 2008 19:26
ciskej Pagalaiu uzputej ir lietuvoj  oi gerai buvo ... Daba reliaksiuka menesiui galima ishmest  ) o,dar vienas internetinis kaitioras atsirado,nu tai dabar ant poros su banginiu galesit gryba pj auti
-
evka
-
- Burės numeris: 0
sukasiaka 26 Bir 2008 23:18
perskaiciau viska, bl.. bredas, dziaukites ceinikai kad man po ranka nepasitaiket spote beja pribrendo reikalas pakalbeti apie spotu taisykles AKINYS banas ciainikams, ATENTION!!! cia rimtai DREVERNA-SVENCELE, vietos kaip ir daug, bet nera jokios tvarkos, vis po kojom kazkas maisos siulau kombodza atiduoti freestailui (toliau sita vieta nediskutuotina) , desine puse uz kombodzos ir tolyn mokykloms, kaire puse ciainikams ir freeraideriams niekas negali iplaukineti i nesavo teritorijas!!!!!!!! asq pazenge gali iplaukti i kaire teritorija bet pazada negasdinti cianiku ar tinka? jei tinka padarom stenda ir ikalam spote, tegul visi zino kas ir kaip pries lipdami i vandeni
-

sukasiaka
-
- Burės numeris: 19
Nobody's 27 Bir 2008 00:07
sukasiaka rašė:perskaiciau viska, bl.. bredas, dziaukites ceinikai kad man po ranka nepasitaiket spote beja pribrendo reikalas pakalbeti apie spotu taisykles AKINYS banas ciainikams, ATENTION!!! cia rimtai DREVERNA-SVENCELE, vietos kaip ir daug, bet nera jokios tvarkos, vis po kojom kazkas maisos siulau kombodza atiduoti freestailui (toliau sita vieta nediskutuotina) , desine puse uz kombodzos ir tolyn mokykloms, kaire puse ciainikams ir freeraideriams niekas negali iplaukineti i nesavo teritorijas!!!!!!!! asq pazenge gali iplaukti i kaire teritorija bet pazada negasdinti cianiku ar tinka? jei tinka padarom stenda ir ikalam spote, tegul visi zino kas ir kaip pries lipdami i vandeni
Pilnai pritariu ir atleiskit uz retkartinius grybavimus, Sauliau.  Jaunimas yra jaunimas. 
-
Nobody's
-
Milijonas 27 Bir 2008 08:32
Oho, kokie rimti vyrai  prades dalinti marias, kur kam galima, kur ne  Labai rimti vyrai nosis uzriete, kieti, puikiai plaukiantys ir visiskai nepripazistantys pradedanciuju ar nedaug pazengusiuju. Tolerancijos gerbiamieji, o ne pykcio ir patyciu, patys buvo nemazesni kausai. Jei plaukdamas ir suklysiu - iplauksiu i "nesavo" teritorija, nieko neatsitiks, profesionalas apiplauks arba pasitrauks  , o krante apie issiaiskinimus necivilizuotus tai pamirskit, kieti tik forume kariauti esat. Aisku galit pabandyti, tik ar nedings profesionalumas paskui. Linkedamas geros dienos, Milijonas
-
Milijonas
-
benzas 27 Bir 2008 08:46
sukasiaka rašė:perskaiciau viska, bl.. bredas, dziaukites ceinikai kad man po ranka nepasitaiket spote beja pribrendo reikalas pakalbeti apie spotu taisykles AKINYS banas ciainikams, ATENTION!!! cia rimtai DREVERNA-SVENCELE, vietos kaip ir daug, bet nera jokios tvarkos, vis po kojom kazkas maisos siulau kombodza atiduoti freestailui (toliau sita vieta nediskutuotina) , desine puse uz kombodzos ir tolyn mokykloms, kaire puse ciainikams ir freeraideriams niekas negali iplaukineti i nesavo teritorijas!!!!!!!! asq pazenge gali iplaukti i kaire teritorija bet pazada negasdinti cianiku ar tinka? jei tinka padarom stenda ir ikalam spote, tegul visi zino kas ir kaip pries lipdami i vandeni
Tiktai taip ir ne kitaip!!! Beje, pone milijone...cia apie tvarka kalbama...kad zinotu kur kas plaukia ir isvengti galimu susidurimu ar trinties...kas tau siam siulyme nepriimtina????Negi tau norisi maisytis zonoje kur loopinama ir pasinama????
Always riding! A-team kaitų mokykla www.go2kite.comIKO instruktorius ID 5681, +37065504259 O kai jūsų automobilius ėda rūdys!!! antikoras.lt
-

benzas
-
Grįžti į Kitesurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
|
|