|
Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų. Posts here all photos/ movies from surfing spots
Ernest 06 Lie 2008 10:57
Ši tema kuriama tiems kam įdomų, ar kas kartais užsiima GPS Sailingu. Galima dėt čia savo GPS imtuvu parodymus.(jai yra noras) Kas dėl greičio fiksavimo. (Rekordu ir asm. pasekimu) Prieš dedant gerai peržiūrėkit savo Trakus(pointus jame) ir išmeskit Trakus su klaidom. Klaidos tai pointai tracke kur greitis akivaizdžiai ne gali būt 140 rm/h. Poinus su klaidom išmest galima, kaip teisingai (nuo blogo pointo iki galo, ar iki pražios viso tracko, kad softas ne skaičiuoti km/h vidurki tarp geru pointu kurie liko po trynimo tarp ju to blogo pointo) Geriausi iš vis išmest visa tracka kuriame yra klaida(tada jūsų imtuvas turi būt nustatyta opcija –Pradėt naujo tracku iš naujo kai jus sustojat ar įkritęs i Vandeni(gps imtuvas prarado signalą su palydovais) Speed sailingui kol kas ne oficialios Taisykles.GPS imtuvas turi fiksuot pointus tracke kas 2 sec. (Su kokia programine įranga pumpinat trackus ir dirbat su jais ne svarbu. Aš naudoju kol kas Map Source) Paruoštas duomenis galima krauti i programa GPSARPRO(nauja versija 2,3) Ir Skaičiuot 5 best 10 seconds. Tai ir bus jusu oficialus pasekimas.Jūs turit būt pasiruošę kad jūsų tracku paprašys padėt viešai, ar nusiust kitam žmogui patikrint. Asmenini pasėkima galima nors ir 2 sec skaičiuot – jūsų reikalas. Galite aprašyt sulygo ir Inventori su kurio plaukėt, savo mase ir tt. Jai susirinks dalyviu tai galima tęst tema ir konkretizuot taisykles ir visa kita.Tema gimę iš čia. viewtopic.php?f=3&t=9279&st=0&sk=t&sd=aKol kas tiek. Kviečiam dalyvauti. 
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
Ernest 06 Lie 2008 11:11
Ši šeštadieni vėl praleidom Drevenoi. Dienele buvo tiesiog superinę. Sąlygos per diena pasikėtę nuo 5 ms iki 12 su Gustais iki 14. Pradžiai teko plaukti su 9,2 paskui su 7,5 ir po 15,30 su 7,5 buvo jau laba žostkai.  Name: Ernest Brendel Spot Location: Dreverna Location Time: 2008-07-05 SailNumber: LTU898 Rider Weight: 71 kg Age: 30 Sail: Neilpryde V8 7,5 Board: Falcon Slalom 125 Speed GPS Dysplay: 55,9 km/h Best 10 Seconds: 52,72 km/h 
-

Ernest
-
Reiseris 06 Lie 2008 11:43
Jeigu yra tokiu ispudingu GPS greiciu,tai keista kodel nesimato tokiu greitu veidu eSeLo trasose ? Mano GPS'as Nidoje per tikrai 100%-tini Slaloma parode tik 55,9 km\h, o prie 18m\s Vejo zymiai maziau,nors negalejau,greitai lekti del patirtu traumu ir smarkiai perdideles (placios) lentos.Nors plaukdamas FW Taline per gonkes GPS'as uzfiksavo 57 km\h ! Trekai kazkur like,nes viskas buvo transliojama gyvai dviejuose dideliuose ekranuose krante ir dar nete. P.s. Idekite nuoroda programos,kuri nuskaito Garmin'a,mano kazko uzluzo.
Dead Machine in progres ! ASaMeMas Reiseris LTU 789 Mob.nr.:+37069825408 skype : reiseriss Laisvalaikiu siuvu maisus didelems lentoms,krepsius dideliems vairams,Deklus SUP'ams ir kaitlentem,bei tentus jachtom ! O kai nepucia, sulopinu suplysusias bures. Parduodu bures The Loft 11,8 + 550 Loft stiebukas ir dar NP RS5 12,5 su stiebais,daug labai pigiu buriu nuo 4 iki 8,5 kv/m, Sugryzus eurui,atpigs dvigubai -:),
-

Reiseris
-
-
Ernest 06 Lie 2008 11:53
Reiseris rašė:Jeigu yra tokiu ispudingu GPS greiciu,tai keista kodel nesimato tokiu greitu veidu eSeLo trasose ? Mano GPS'as Nidoje per tikrai 100%-tini Slaloma parode tik 55,9 km\h, o prie 18m\s Vejo zymiai maziau,nors negalejau,greitai lekti del patirtu traumu ir smarkiai perdideles (placios) lentos.Nors plaukdamas FW Taline per gonkes GPS'as uzfiksavo 57 km\h ! Trekai kazkur like,nes viskas buvo transliojama gyvai dviejuose dideliuose ekranuose krante ir dar nete. P.s. Idekite nuoroda programos,kuri nuskaito Garmin'a,mano kazko uzluzo.
Keistas klausimas. Taip pat kodėl tas kas dalyvauja Dragose na varo Raly??? Bliamba nu tai skirtingos disciplinos, skirtingi dalykai. O Jūsų Greičiai tai jūsų, mano pvz tai mano, ne iš oro galu gale. Kodėl yra pvz speedsailinga aplamai?????? Ka? Gana čia parintis. 
-

Ernest
-
Mistral 06 Lie 2008 17:11
Na jei pradedat taip plaukioti t.y. plaukti vien tik dėl kreičio gal pats metas ir burlenčių "drago"  lentynes surengti. Na aš įsivaizduoju prinzipas būtu panašus į dviračių treko ir automabilių 400m - ketvirčio mylios lentyne. Startavimo principas paimtas iš dviračių treko, o trasa tiesi 400m.
-
Mistral
-
Reiseris 07 Lie 2008 00:20
Gera mintis,bet cia burlentes,jei paleisi banda kartu,daugiausiai lems startas.Ir dar 400m. per trumpa distancija greiciui.Kazkada Nidoij Jonas organizavo Speed'o gonkes,bet geriasia greiti parode tas ,kas pataike ant gusio ir t.t. Olandai irgi naudoja GPS sailing disciplina !
Dead Machine in progres ! ASaMeMas Reiseris LTU 789 Mob.nr.:+37069825408 skype : reiseriss Laisvalaikiu siuvu maisus didelems lentoms,krepsius dideliems vairams,Deklus SUP'ams ir kaitlentem,bei tentus jachtom ! O kai nepucia, sulopinu suplysusias bures. Parduodu bures The Loft 11,8 + 550 Loft stiebukas ir dar NP RS5 12,5 su stiebais,daug labai pigiu buriu nuo 4 iki 8,5 kv/m, Sugryzus eurui,atpigs dvigubai -:),
-

Reiseris
-
-
Romas 07 Lie 2008 10:21
Galima pasveikinti Ernesta su rezultatais, ir su tuom kad rezultatai po truputi arteja link raliu skaiciu(nebera kosminiu greiciu apie 70kmph  <Name: Ernest Brendel <Spot Location: Dreverna <Location Time: 2008-07-05 <SailNumber: LTU898 <Rider Weight: 71 kg <Age: 30 <Sail: Neilpryde V8 7,5 <Board: Falcon Slalom 125 <Speed GPS Dysplay: 55,9 km/h <Best 10 Seconds: 52,72 km/h I sarasa reikia itraukti peleko modeli/dydi, tai ne maziau svarbi detale nei lenta bure. GPS modelis taip pat turetu figuruoti sarase. Buvo apsitarta kaip rekorda fiksuoti Best 10 Seconds average is 5 geriausiu. <GPS imtuvas turi fiksuot pointus tracke kas 2 sec. Gali fiksuoti ir didesniais laiko tarpais. Tokiu atveju tiksumas dideja o rezultatai mazeja. Tai neturetu buti priezastis neuzskaityti rezultatu. Problema tame kad tik vienas modelis is nesiojamos/sportines irangos Garmin GPS gali issaugoti 13000 trak tasku. Tai tolygu tiktai ~7h iraso, jei nulaikyti jokios kitos informacijos atmintyje. O ir to gali buti maza vienai dienai. <Prieš dedant gerai peržiūrėkit savo Trakus(pointus jame) ir išmeskit Trakus su klaidom. <Klaidos tai pointai tracke kur greitis akivaizdžiai ne gali būt 140 rm/h. Visus taskus su greiciais mazesniais nei 140kmph uzkaitom kaip tikrus ?  Apie Ernesto rezultatus : Truputi itartinas 5 best 10s max greiciu pasiskirstymas : perdidelis skirtumas tarp max ir min reiksmiu. Jei turesiu traka savo abejones galesiu arba patvirtinti arba paneigti.
-

Romas
-
Gintas 07 Lie 2008 12:26
Halfwindui visai neblogi greiciai. Is tracku paveiksliuku gerai matosi posukio technika.
Audrius LTU51 irgi panasiomis salygomis Nidoje sestadieni 100 km susuko. Gal parasys.
-

Gintas
-
-
Audrius 51 08 Lie 2008 00:15
susukau 101 km per 3 val. vienu įbridimu į vandenį, vid. greitis 32,8 km/h, aišku galėjau mažiau posūkių daryti ir mažiau vandenį mirkt bereguliuojant burę, tai gal būtų ir daugiau  , sukdavau kap man atrodo kas 1-1,5 km, na max greitį mano garminas parodė 52,8, kas mane šiek tiek nuliūdino  . Vėliau pastebėjau, kad mano pėdsako taškai fiksuojami buvo pagal atstumą, t.y. kas 1 km, tai įsivaizduoju, dėl to greitis šiek tiek mažesnis. Pėdsakų studijuoti dar nebandžiau. Svoris 88, Lenta Falcon 89 Pelekas Deboishet 34 Burė NS Warp 7,3 p.s. įdomu kaip Gintui tuo metu jūroje sekėsi
-
Audrius 51
-
krabas 08 Lie 2008 00:51
Max uzfiksuotam greiciui ekrane tasku fiksavimo daznumas itakos neturi. Audrius 51 rašė:susukau 101 km per 3 val. vienu įbridimu į vandenį, vid. greitis 32,8 km/h, aišku galėjau mažiau posūkių daryti ir mažiau vandenį mirkt bereguliuojant burę, tai gal būtų ir daugiau  , sukdavau kap man atrodo kas 1-1,5 km, na max greitį mano garminas parodė 52,8, kas mane šiek tiek nuliūdino  . Vėliau pastebėjau, kad mano pėdsako taškai fiksuojami buvo pagal atstumą, t.y. kas 1 km, tai įsivaizduoju, dėl to greitis šiek tiek mažesnis. Pėdsakų studijuoti dar nebandžiau. Svoris 88, Lenta Falcon 89 Pelekas Deboishet 34 Burė NS Warp 7,3 p.s. įdomu kaip Gintui tuo metu jūroje sekėsi
-
krabas
-
Romas 08 Lie 2008 09:18
<na max greitį mano garminas parodė 52,8, kas mane šiek tiek nuliūdino Matai neuztenka tureti kruta lenta/bure/peleka kad isspausti gera max greiti, rekia dar isigyti "teisinga" GPS aparata 
-

Romas
-
Audrius 51 08 Lie 2008 11:31
Romas rašė:<na max greitį mano garminas parodė 52,8, kas mane šiek tiek nuliūdino Matai neuztenka tureti kruta lenta/bure/peleka kad isspausti gera max greiti, rekia dar isigyti "teisinga" GPS aparata 
Dėkui, Romai, paguodei, nes buvau pagalvojęs kad jau visai plaukt nesugebu. 
-
Audrius 51
-
Ernest 08 Lie 2008 13:04
krabas rašė:Max uzfiksuotam greiciui ekrane tasku fiksavimo daznumas itakos neturi. Audrius 51 rašė:susukau 101 km per 3 val. vienu įbridimu į vandenį, vid. greitis 32,8 km/h, aišku galėjau mažiau posūkių daryti ir mažiau vandenį mirkt bereguliuojant burę, tai gal būtų ir daugiau  , sukdavau kap man atrodo kas 1-1,5 km, na max greitį mano garminas parodė 52,8, kas mane šiek tiek nuliūdino  . Vėliau pastebėjau, kad mano pėdsako taškai fiksuojami buvo pagal atstumą, t.y. kas 1 km, tai įsivaizduoju, dėl to greitis šiek tiek mažesnis. Pėdsakų studijuoti dar nebandžiau. Svoris 88, Lenta Falcon 89 Pelekas Deboishet 34 Burė NS Warp 7,3 p.s. įdomu kaip Gintui tuo metu jūroje sekėsi
Taip nėra.
-

Ernest
-
Ernest 08 Lie 2008 13:09
Romas rašė:Galima pasveikinti Ernesta su rezultatais, ir su tuom kad rezultatai po truputi arteja link raliu skaiciu(nebera kosminiu greiciu apie 70kmph  <Name: Ernest Brendel <Spot Location: Dreverna <Location Time: 2008-07-05 <SailNumber: LTU898 <Rider Weight: 71 kg <Age: 30 <Sail: Neilpryde V8 7,5 <Board: Falcon Slalom 125 <Speed GPS Dysplay: 55,9 km/h <Best 10 Seconds: 52,72 km/h I sarasa reikia itraukti peleko modeli/dydi, tai ne maziau svarbi detale nei lenta bure. GPS modelis taip pat turetu figuruoti sarase. Buvo apsitarta kaip rekorda fiksuoti Best 10 Seconds average is 5 geriausiu. <GPS imtuvas turi fiksuot pointus tracke kas 2 sec. Gali fiksuoti ir didesniais laiko tarpais. Tokiu atveju tiksumas dideja o rezultatai mazeja. Tai neturetu buti priezastis neuzskaityti rezultatu. Problema tame kad tik vienas modelis is nesiojamos/sportines irangos Garmin GPS gali issaugoti 13000 trak tasku. Tai tolygu tiktai ~7h iraso, jei nulaikyti jokios kitos informacijos atmintyje. O ir to gali buti maza vienai dienai. <Prieš dedant gerai peržiūrėkit savo Trakus(pointus jame) ir išmeskit Trakus su klaidom. <Klaidos tai pointai tracke kur greitis akivaizdžiai ne gali būt 140 rm/h. Visus taskus su greiciais mazesniais nei 140kmph uzkaitom kaip tikrus ?  Apie Ernesto rezultatus : Truputi itartinas 5 best 10s max greiciu pasiskirstymas : perdidelis skirtumas tarp max ir min reiksmiu. Jei turesiu traka savo abejones galesiu arba patvirtinti arba paneigti.
Ne turiu mados šimtą kartu aptarinėt ta pati. Gali fiksuot pointus kaip nuori no tuo priklauso tavo rezultatu tikslumas. Skirtumas mano per 5 best 10 sec visai normalus Romai, dėl to aš įkeliau trajektorijos čia o ne dėl grožio. Ir iš vis paimk savo lenta ir pavarik su ja per čopa prie 12 ms/ manau duos tau kai kuriu atsakymu tas dalykas. Iki.
-

Ernest
-
Ernest 08 Lie 2008 13:12
Audrius 51 rašė:susukau 101 km per 3 val. vienu įbridimu į vandenį, vid. greitis 32,8 km/h, aišku galėjau mažiau posūkių daryti ir mažiau vandenį mirkt bereguliuojant burę, tai gal būtų ir daugiau  , sukdavau kap man atrodo kas 1-1,5 km, na max greitį mano garminas parodė 52,8, kas mane šiek tiek nuliūdino  . Vėliau pastebėjau, kad mano pėdsako taškai fiksuojami buvo pagal atstumą, t.y. kas 1 km, tai įsivaizduoju, dėl to greitis šiek tiek mažesnis. Pėdsakų studijuoti dar nebandžiau. Svoris 88, Lenta Falcon 89 Pelekas Deboishet 34 Burė NS Warp 7,3 p.s. įdomu kaip Gintui tuo metu jūroje sekėsi
Ačiū Audrius, man buvo įdomu. Pataisyk poitu fiksavimo laika savo GPS, manau bus smagu pamatyt realu greiti savo. 
-

Ernest
-
Grįžti į Windsurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
|
|