EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

GPS Sailing LT

Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų.
Posts here all photos/ movies from surfing spots

Re: GPS Sailing LT

UNREAD_POST Girmantas 15 Lie 2008 00:48

Laisvis39 rašė:Kodėl greitis Jus taip veža? :roll:

nes jie dar nepajaute rotacijos...
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

UNREAD_POST Ernest 15 Lie 2008 21:12

Girmantas rašė:

nes jie dar nepajaute rotacijos...

jie ?????????????????????? :?
Vartotojo avataras
Ernest

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Romas 15 Lie 2008 21:54

O kas Laisvi Tave veza?
Jei niekas neveza kaip ir vietoj stovi?
Vartotojo avataras
Romas

UNREAD_POST Laisvis39 15 Lie 2008 22:37

GPS -as yra blogis, priverčiantis greičio išjautimą išreikšti skaičiukais. Aš suprantu, kad dauguma čia programuotojų, ar labai domisi technika, tačiau atsipeikėkit, palikit skaičiukus ofise ir išjauskit paprastuoju būdu skrydžio virš vandens lengvumą, čiuožimo nuo Eleiko, Marių, ar Baltijos bangos grožį ir t.t.! Pabūkime poetais! :D
Na išties, koks gi skirtumas, ar aš skriejau 45km/h, ar 55 km/h, va šiandien su mocu skubėjau, tai teko ir 150 km/h pavažiuot. Visi tie greičio rekordai su burlente, tai toks ganėtinai juokingas dalykas šiais laikais :D Įspūdis dabar toks: plaukiau, plaukiau, atsibodo, nusipirkau GPS-ą ir dabar įdomiau bus plaukti. :?
Žinot kuo Elektrėnų pievos yra gerai, nes tam kanale atstumas mažas ir priverčia, kad ir paskutiniuoju momentu, pajautus vėjo gūsį, išglisuot, ir pastoviai drožti pavėjinį posūkį, ar ištobulinti greitą vendą, ar dar velniai žino ką, kol galu gale supranti ir priartėji prie savo, lentos, burės, vandens ir vėjo balanso. Tai va, tokio balanso mums visiem ir norėčiau palinkėti, nes tai panašu į harmoniją žmogaus ir gamtos, nes tai draugystė su stichijom, kuri, jei ne burlentė, būtų neįmanoma. :)
Tiesa, aš suprantu, kai didžiajame sporte naudojami tokie prietaisai. :)
plaukiau - laimingas
Veikla:
Dujų įranga automobiliams
tel.: 861464006
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

UNREAD_POST Zanas346 15 Lie 2008 22:48

labai pritariu laisviui del poziurio. velniop ta gps'a, velniop mobiliaka ir velniop telefona. kai plaukiu, noriu laisves nuo visu situ prakeiktu aparatu. nes tik plaukdamas galiu juos uzmirsti. ir nesvarbu, kad pertraukelese tarp plaukimu atsakineju i praleistus skambucius ar emailus, bet plaukimas - sventas reikalas, nedriskit niekas trukdyti su visokiais aparatais :) plaukimas - tai kaip kudikio miegas, kas sutrukdys, priesas Nr.1.
Vartotojo avataras
Zanas346

Burės numeris: 346

UNREAD_POST Bobas32 15 Lie 2008 23:34

O aš nepritariu. Skirtingi žmonės, skirtingi laisvės pojūčiai, netgi tą pačią harmoniją jaučiame visiškai skirtinguose dalykuose. Nustokime vieną kartą ieškoti vienos tiesos. Jos nėra. Beprasmiška ginčytis kieno harmonija tikresnė - su GPS, su wave, ar su RCB. Jeigu norite dėl to diskutuoti ir jus nervina plaukiantys kitaip - pirmiausiai patys tos harmonijos nejaučiate.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST Girmantas 15 Lie 2008 23:44

Ka cia greiciai... Matuojam geriau G. Kiek G veikia zmogaus kuna overpowered frontloopo metu? :)
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

UNREAD_POST Laisvis39 16 Lie 2008 08:57

Ai baik , Bobai, pats nervuotis. Kaip nerašyti, jei buvo vakaras, nesupranti apie ką kalbama ir norėjosi rašyti. :D Užtenka susilaikyti nuo diskusijos skiltyje FW baras.
Aš kartais jaučiu, kad tikrai plaukiu greičiau nei 70km/h, gal net 100km/h, bet tuo tarpu pamatau, kaip kiti mane lenkia, tai manau, kad jie plaukė tikrai 110km/h. Tai kas nesiorentuoja? Aš manau, kad GPS-as. :lol:
Kas norės plaukti su GPS, tas ir toliau plauks, o kas dar galvoja, kad jam būtinai jo reikia, susimąstys.
plaukiau - laimingas
Veikla:
Vartotojo avataras
Laisvis39

UNREAD_POST Laisvis39 16 Lie 2008 09:11

Girmantas rašė:Ka cia greiciai... Matuojam geriau G. Kiek G veikia zmogaus kuna overpowered frontloopo metu? :)

G tašką pajauti po pirmo gliso, toliau jo pajautimas vis sudėtingėja. :D
plaukiau - laimingas
Veikla:
Vartotojo avataras
Laisvis39

UNREAD_POST Romas 16 Lie 2008 10:19

Plaukimas su GPS tai panasiai kaip medziokle su fotoaparatu.
(nuotraukas galima ir niekam nerodyti)
Palyginus su tuo : padaryti gyvai savo artima trasoj :)
Vartotojo avataras
Romas

UNREAD_POST Gintas 16 Lie 2008 10:53

o!
normali diskusija vystosi. isvardinta buvo, kad burlentes tai:
- greitis
- kontroles riba
- rotacijos sukelti G (W, FR)
- nesvarumas suolyje
- pasidauzymas gyvai (FW, SL, FSL, PR)
- virtualus pasidauzymas sedint prie monitoriaus (GPS)
- uodegos issukimas, pabegimas nuo stichijos destruktyviu jegu, kitais zodziais, stichijos, stipresnio uz save valdymas (W)
- pabegimas nuo darbo rutinos
- darbiniu stresu permusimas buriavimo sukeltais stresais (greicio, kontroles riba)
- meditacija arba "purginimas" (operatyvines atminties isvalymas. daugialype darbine informacija galvoje pakeiciama labai mazai vietos uzimancia ir cikliskai pasikartojancia lekimo per chopa proramulka. Del to dauguma bijo lenktyniu, nes ten automatiskai uzkraunamos dar kelios programeles. O lekiant per chopuka su kiekviena bangele "purge, purge, purge, purge....". Grynas issivalymas:)
- maratonas, cruisingas - nauju zemiu atradimas...
ir tt.
burlentes viska apima, bet kai savaite nepucia daznai zmones pradeda ieskoti pakaitalu. to as nesuprantu, o pasikoliojima del "teisybes" suprantu:)
"Vėjas galvoje" buriavimo mokyklos Trakuose. Visą informaciją rasite čia:
http://www.vejasgalvoje.lt/index.php?op ... iew&id=130
Vartotojo avataras
Gintas

UNREAD_POST Ernest 30 Lie 2008 00:41

Sveiki.
Grįžau iš atostogų, nors surfo ir poilsio turėjau pakankamai, grįžęs suradau savo depresija.
Tiek to.
Kartais turint proga perskaityt per atostogos tai ką paraše čia Žmones, norėjau spjaut, bet tiek to. Pagalvojau kad vis dėl to reikė čia parašyt savo pastebėjimus, aš gi sukūriau ši tema.

Labai gėda ir ne malonu buvo matyt komentarus, kažkokia ne labai aiški minti apie blogi, apie laisve, apie (Jie) čia tai iš vis. Kažkokios tuščios kalbos apie Tiesa, kuria kažkas ieško, o kažkas ne. Ne įskaitant tai kad žmones labai skirtingi vis tiek sunku matyt tokia elementoriška apatija supratimui.
Gal čia mano eiline krize kaip ne vietiniam, bet kodėl normalei gaunasi bendraut su Latviais, Estais, Suomiais, laisvai susitinki žmogų ir gali pakalbėt apie viską, surfina jis su Gps, ar ne, Wave-vina ar ne, ar tiesiog užsiima tom kas jam malonu ir įdomu.
Lietuvoje net su bendraminčiais sunku susišnekėt. Visi bando įžvelgti kažkokį negatyvą, skuba, parinasi, tai tas ne taip tai anas.

Seip.Windsurfing yra labai harmoniškas dalykas. Ir pagal logika žmonė turėtu būt daugiau atsipalaidavę, daugiau džiaugsmo ir harmonijos tarp žmogaus ir gamtos, daugiau tarp žmonių kurie taip pat be galo Myli Veja, Vandeni, ta garsą kai lenta skrenda virš vandens. Bet aš darau išvados kad žmonė net tiesiog ne sugeba atkreipt dėmėsi i kita žmogų, ne nori bendraut ir priimt kita žmogaus interesus ir susidomėjimą taip koks jis iš tikrųjų yra.
Viskas labai keista net galvojant apie tai, kad mes visi skirtingi.
Dauga žmonių žino, kad freeraidint, daryt gerai Jybus, ir net dalyvauti SL tai toli ne viskas, ir to kartais užtenka suprast kad bandyt kažką naujo, daryt kažką savo gyvenime pirma karta.
Tai Praktika kuria man asmeniškai labai naudinga ir įdomi.
Iš naujo ieškot, iš naujo reaguot, atsakinėt, rodyt savo jausmus, tik tokie dalykai galy užtikrint mano aistra, mano įdomumą ir progresą. O jūsų ne???

Supraskit kad nauji dalikai tai priimtina mūsų sporte, ir net kai kam įdomūs.
Dirbtinis (plastikas) atsiranda tik nuo jūsų įtempimo, zaparkes ir ne norėjimą(ne sugebėjimą) suprast kai kurios labai paprastus dalykus. Juokinga.
Tai ka jus jau skaitot ši pranešima, aš tikiu kad jus norite išmokt bendrut tarp savu(nors) su supratimu akise. Gal bud kažkas bandys pažiūrėt i ta pati kitom akim ir ne ieškos kvailos tiesos GPSe, gal tada galu bus suprast apie elementariausia nauda.
Nauda nuo bendravimo, su kitu žmogumi, Ir ne svarbu kokio krutumo lapsi jam suteikė vietine “senuku ir ne tik“ tusovke.
Kada jusu sugebėsite sveikai reaguot ir bendraut. gal būt tada atsidarys jums pasikėtimai jūsų vidiniame pasaulėja, ir bus ten harmonija kaip tarp jūsų ir gamtos kada tu leki su burlente virs bangu. ar su kaitu tai jau visai ne svarbu.
Man atrodo čia daug kam reikė dirbti dėl savo išorinio elgesio keičiant vidini nutaiką žmogaus.
Tada ne reiks rašyt tokiu postu kaip pas Ginta ir Laisvi. Tai liūdina ir be to liūdna situacija LT Surf Sporte.

Nuoriu visu pasveikint su savo asmenine sėkme gyvenime ir sporte, dėl to kad jie tvirtina jūsų tikėjimą ne tik i sėkminga bendravimą tarp bendraminčiu, bet ir i jūsų jėgos kurie viduje, paslėpti nuo visu.

Gero vėjo.
Ir ne ieškokite blogi ten kur jo tiesiog nėra, ir aplamai ne ieškokite blogi.

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST kestutisg 30 Lie 2008 09:13

Ernest, grazhios foto, chia Pavilosta? Ypach patinka antra, kurioje kazkokiu budu viskas sodriu spalvu - tiek debesys, tiek vanduo, tiek bures, nors matosi, kad vaikshto debesu shesheliai. Chia su Photoshopu padirbta ar chia gera tarpine (fotografas/-e)? :)
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

UNREAD_POST Ernest 30 Lie 2008 10:16

kestutisg rašė:Ernest, grazhios foto, chia Pavilosta? Ypach patinka antra, kurioje kazkokiu budu viskas sodriu spalvu - tiek debesys, tiek vanduo, tiek bures, nors matosi, kad vaikshto debesu shesheliai. Chia su Photoshopu padirbta ar chia gera tarpine (fotografas/-e)? :)

Labas Kęstai.
Pirma foto man atsiuntę mergina kurie sėdėjo ant kranto ir tapę paveikslą. Turėjo ir fotika kažkokia labai paprasta su dideliu Digital Zoom. Va taip ir Gimę fotografija už karia aš dėkingas merginai iš Rygos. Kurios vardas Olena.
Čia yra Lepoja. Aš žinau ten vietinius Surfirius. Labai paprasti ir gražus žmones.
Su pirma foto nėra jokio darbo su PH, tik mažinta Webui.

Antra fotke jau padare mano žmona Drevernoi.(Objektyvo ne buvo tinkamo, gaila) Nieko čia ypatingo nėra. Tiesiog Saturation su kontrastu pasikėlęs(kontrastą didint reikėjo nes fotkinta beveik prieš saule) Pasisekę kad foto taškas buvo šešėlis, o mes su Planktonu ant saules.
Kas dėl PH tai, jai fotografijos mano, ar mano žmonos PH visada yra, jai tas įdomų. :)
Šiaip iš Drevernos ir Liepojos buvo ir Tracku bet pora ne sėkmingu paspaudimu ir ju ne liko. Liepojos akvatorija.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Šiaurinis molas.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST Bobas32 30 Lie 2008 11:14

Ernest - foto super. Neimk į širdį tų postų kurie nepatinka. Jie augina "skūrą" :) Juk ir vėjas kartais gaidina, tai ką kalbėti apie kitus žmones. Svarbu kaip jaučiamės ant vandens ir po to. Ir tai, kaip perteikiame savo teigiamas emocijas. Šimtas perskaitys ir džiaugsis kartu su Tavimi, nors nieko Tau neatsakys.
Kitų žmonių nuomonė ar pavydas niekada nesumažina pasitenkinimo jausmo paplaukiojus burlente. Tiesiog jeigu jie Tavęs nesupranta - tai jų bėda. Ne Tavo. Sėkmės.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

AnkstesnisKitas

Grįžti į Windsurfing Media

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Prisijungimas nariams