|
Kalbam apie viską / let's talk about something
Rasius321 28 Bal 2005 11:07
Aš LBA narys, 20lt man gerai.
Mano draugė nėra LBA narė. Galvojau draugę įkalbėti sudalyvauti kokiose PR varžybėlėse šį sezoną. Dabar žinau kad neįkalbėsiu.
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
Jezus 28 Bal 2005 11:20
As ne LBA narys, man gerai. "Pa prikolu" uz 50Lt nesiregistruosiu. Seniau budavo uzsiregistruoju - gal uzsimanysiu suplaukt. Bet su amzium noras suplaukt mazeja, o uz 50Lt galiu visa seimyna saslais dvi dienas iki vemimo sert.
Plaukiantiem rimtai tai tie 50Lt ar nario mokesciai turbut yra dzin. Tai atbaidys tokius kaip as kur prisiregistuoja o poto turbut neplaukia ir pradinukus. O kai sumazes bendra pradinuku mase ir tiem keliem likusiems bus nebeidomu plaukt. As siulyciau PRams taikyti nuolaidas, kad ir toliau kaip ant mieliu augtu nauji gonscikai.
Cia aisku kisuosi ne i savo reikalus.
-

Jezus
-
baidas 28 Bal 2005 11:30
na kiekvienas ziuri is savo varpines ... tai PR padarom 2 litus
fsl 10
fw 50 ...
ir visi registruojames i pr
o gal davai susimetam sezono pradzioje visi po kokius 500 lt VG kateriui
kas gali kokia 1 tona benzino ... teisejaujam rotacijos budu ir plaukiam visai be startiniu mokesciu ... ir jokio biznio ...
tegyvuoja komunizmas
-------------------------------------------------------- OPERATORIUS.LT+370 657 66770 skype: baidas_ltu123 --------------------------------------------------------
-

baidas
- -
-
- Burės numeris: 123
-
Akinys 28 Bal 2005 12:23
Jezau, rudeni padarysim Akinio taure. Wave distancijos mest nereikia, katerio nereikia, numeriu ant buriu nereikia. Reikia tik dudos, veliaveles ir vieno traumuoto surferio :) Prizini fonda sumes dyleriai.
visos kitos gonkes mane domina taip pat kaip ir tave - plaukiu slalomeli su wave lencike, jei pucia 5takui ar mazesnei burei. tokiu gonkiu per metus buna maximum dvi, dazniausiai viena arba nebuna ish vis.
Akinys
p.s. Akinys, Akinio Mazule ir Akinio Nasrai yra registruoti prekiniai zenklai.
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
LR 28 Bal 2005 12:48
Kmariose irgi viskas nemokamai.Po big day formulines distancijos zenklus sake paliks visam navigacijos sezonui,nuo kranto irgi gerai matosi, tai kad welcome
-

LR
-
Bobas32 28 Bal 2005 13:11
Neuzmirskite, VG varzybos toliau vyks. Ten mokestis bus 20lt. Reitinginese varzybose deja, PR iskaitos nera. Taip sukasi ir Estu, ir Latviu, ir Lenku sistemos. Sveciams daromos nuolaidos. PVZ.: I Tallino etapa mes mokam 20Euru, Estai moka 50Euru. Nes jie tuo paciu susimoka ir savo narystes mokesciu. Ju buriuotoju bendruomene stipri, vaziuodami i Dahaba nusisamde visa lektuva, operatorius, fotografus ir t.t. Islaiko vaiku mokykla, kuri kiekvienais metais vis po kelis freestailerius isaugina ir remia, po kelis reiserius.
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
Jezus 28 Bal 2005 13:13
Teisingai akiny sneki, nezinau ar wave gonkes labai man knieti, bet akcentuojant zodi wave - galima. Is gonkiu man pramoga yra superX, jei tuo metu nebus waveridingo mokymuisi idealios salygos ir turesiu laiko ir upo lentyniaut, 50Lt sukrapstysiu.
Numeris yra gerai, nes lengviau filmuojanciam surasti, juroje orientuotis kas kur plaukia (kam kelia reikia duoti  ). Ir siaip labai malonu ant naujos bures kazka klijuoti ir svajoti kaip su ta bure plauksi. Aisku 100Lt uz tai kad gonkesi dalyvaut su savo numeriu nemokesiu, jei atsiras kazkoks lochas su LT46 tai gonkes galesiu praleist, bet i Akinio Nasrus™ geriau tegu nesirodo.
Baidai, komunizmo nieks nesiulo. Viskas turi tureti komercini pagrinda kad nezlugtu. Jeigu jus paskaiciave kad rinkdami po 50LT is pr surinksit daugiau negu rinkdami po 20LT, tada viskas gerai. Varzybos vistiek tam kad pasimatuoti b...., jei tave tenkins matuotis tarp PR, reiskia tiek tu ir vertas. Pakankama pagarba ir faniu demesi gausi tik susikoves su tikrais vyrais, o tikri vyrai moka po 50LT.
Ar bus masiskas dalyvavimas ir ar augs nauja nenusivylusiu reiseriu karta, kaip matei siuose forumuose irgi ne man labiausiai skauda galva.
Linkejimai Akinio Mazulei™ 
-

Jezus
-
Jezus 28 Bal 2005 13:15
To Bobas, gerai kad paaiskinai del VG varzybu. Tada viskas tvarkoj.
-

Jezus
-
Mantas 28 Bal 2005 13:18
LR sakai kauno mariose viskas nemokamai. Paskutines naujienos is Kauno jachtklubo, bandysiu pacituoti: ... padarysime automatizuota sargo priziurima pakeliama slakbauma, kad bet kas nevazinetu, arba uz ivaziavima ("saugojima"), gales susimoketi. Tai va Pagal Kauno jachtklubo plana burlentiajai uz dika i pusiasali nebepateks. ir ne LBA tai sugalvojo, LBA kaip tik stengsit sutarti kad burlentininkus arba bent jau LBA narius i KJachtkluba tiksliau i Pusiasali isileistu Ziema - Vasara.
-

Mantas
-
Tomas 28 Bal 2005 13:19
baidas rašė:na kiekvienas ziuri is savo varpines ... tai PR padarom 2 litus fsl 10 fw 50 ... ir visi registruojames i pr
o gal davai susimetam sezono pradzioje visi po kokius 500 lt VG kateriui kas gali kokia 1 tona benzino ... teisejaujam rotacijos budu ir plaukiam visai be startiniu mokesciu ... ir jokio biznio ... tegyvuoja komunizmas
siulau ivesti mokesti nuo irangos rinkos kainos:)))) 1% vianas startinis mokestis ir nebus piktu
FW komplekto savininkas>10.000Lt *1%=100Lt.
cainikas ~2500Lt komplektas*1%=25Lt.
LBA nariams 50% nuolaida:)))))))))))))))))))))))))))
Tomas
-

Tomas
-
LR 28 Bal 2005 13:23
Uh aciu dievui.Lapinai, greiciau skelbk kalendoriu.
-

LR
-
Audrius 28 Bal 2005 13:30
nuraminot,
as jau buvau pagalvojes kad nemokamai vaziuot per slagbauma tik LBA nariai gales....
Audrius
LTU 35
-

Audrius
-
Tomas 28 Bal 2005 13:32
siaip is mano varpines ziurint:
2% LBA paaukojau, ten tikrai bus daugiau nei 100Lt per metus (su buhaltere aiskinausi).
del startiniu mokesciu esu tokioje pozicijoje dabar, kad dar norisi megautis lakiojimu, tramvajinimu, ir stotelese posukius slifuoti.
tie pakile mokesciai nelabai teigiamai nora dalyvauti veikia.
del 2%, tai butu ciotkai, kad jie eitu i nario mokesti, nes kitu atveju, man kazkaip tuos pinigus smagiau aukoti seneliu namas arba vaiku namams bus, nes cia chebra tai ne patys biedniausi visuomeneje susirenka ir parama jiems nera taip gyvybiskai butina.
del atlygiu LBA, jeigu ten yra mokami atlyginimai, o ne dirbama is geors dusios, tai daugiau bapkiu i ten nekisiu tikriausiai niekada, o vietoj numerio uzsiklijuosiu grazu lipduka:))))
so so
Tomas
-

Tomas
-
LR 28 Bal 2005 13:37
Mantas rašė: Paskutines naujienos is Kauno jachtklubo, bandysiu pacituoti: ... padarysime automatizuota sargo priziurima pakeliama slakbauma, kad bet kas nevazinetu, arba uz ivaziavima ("saugojima"), gales susimoketi. Tai va Pagal Kauno jachtklubo plana burlentiajai uz dika i pusiasali nebepateks. ir ne LBA tai sugalvojo, LBA kaip tik stengsit sutarti kad burlentininkus arba bent jau LBA narius i KJachtkluba tiksliau i Pusiasali isileistu Ziema - Vasara.
Va tokie bandymai santazuoti labiausiai ir uzknisa.Mano puseseres draugei priklauso zeme aplink pievas ir iskisuli, tai per viena baliuka klause gal reiketu ten viska suarti ,kad buriuotojai nevazinetu, sakau gal dar neark.O klubo vejasgalvoje nariu i pusiasali neileis?
-

LR
-
Rasius321 28 Bal 2005 13:39
Jeigu bus VG PRai, tuomet visks normaliai...
Tomai, dėl tų 2% - tai tavo pasirinkimas, kurį tu padarai nepaisydamas to kad sumokėjai nario mokestį. Iš to LBA niekas biznio nepasidarys.
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių
|
|