|
Reportažai iš kaitavimo ar kito veiksmo su kaitais vietų. Postinimo taisyklė: antraštėje parašome datą ir vietą Posts here all photos/ movies from kitesurfing spots or other places
Try2Fly 29 Lie 2008 14:52
As irgi ne fizikas, pardavejas esu tiktais 
-

Try2Fly
-
- Burės numeris: 0
povilkami 30 Lie 2008 12:50
Aš bandžiau keletą kartų ežere, nekritinėjau, dariau pavėjinus posūkius, pjoviaus prieš vėja su burlente ir man patiko. Tikrai norėčiau dar ir dar pavaryt. Bet tuos du sportus tikrai galima palyginti su analogais ant žemės. Burlentajai - neburnokit. Tai tikrai skirtingi, nors ir panašūs sportai.
Palyginčiau maždaug taip: kaitas - kaip kartingas, su kuriuo lakstai siaurais posūkiais, jauti kiekvieną kelio gauburį, smulkliausia klaidytė tau įtakoja rezultatą. O burlentė, kaip žiedinės varžybos - valdai gerokai sunkesnį ir mažiau manevringą aparatą, leki dideliais greičiais.
Su kartingais važiuoti lengva, su žiedine mašina gerokai sunkiau. Su kartingais lengva daryti taisyklingus posūkius, su žiedine, jau reikia daug susikaupimo ir patirties.
-

povilkami
-
Girmantas 30 Lie 2008 13:27
visiskai nesutinku del tokio pozicionavimo. tiek kartai, tiek ziedinies - viso labo vieno sporto pakraipos. tiek burlente gali varyt kaip kartingu, tiek kaitu gali varyt kaip ziedinese. galbut burlentes reikalauja daugiau praktikos ir patirties, bet viskas priklauso nuo keliamu tikslu. jei nekeli sau tikslo su burlente daryt kiekviena posuki glise, kodel keli toki tiksla sau su kaitu?... galima surinkti begale tokiu "analogisku" sportu: moto vs auto snieglentes vs slides skeitai vs rolikai kaitai vs burlentes ir tt.... viskas priklauso ne nuo to KA darai, o nuo to KAIP darai. ar tai yra ekstremalu, ar tai yra freestyle, ar tai yra dar kas nors.
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
bboy 30 Lie 2008 23:32
Na seip ar taip kad su burlente pashokt nzn kiek metu reikia varyyt.. ir vistiek tokiu auksciu ir fintu nepdarysi.. tas ir veza kaituose 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Girmantas 30 Lie 2008 23:37
kokiu auksciu? http://www.youtube.com/watch?v=D7_0ql3GzdItokiu? o is sitos citatos bet niekas nepaneigs to kad su kaitu tobuleji dienomis o su burlente metais 
galima daryti isvada, kad man iki jusu visada bus kelios dienos.. o Jums, mieli kaitiorai, iki manes visada bus keli metai... 
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
bboy 30 Lie 2008 23:52
Girmantas rašė:kokiu auksciu? http://www.youtube.com/watch?v=D7_0ql3GzdItokiu? o is sitos citatos bet niekas nepaneigs to kad su kaitu tobuleji dienomis o su burlente metais 
galima daryti isvada, kad man iki jusu visada bus kelios dienos.. o Jums, mieli kaitiorai, iki manes visada bus keli metai... 
Nekantrauju pamatyt ka nors (kad ir tave) taip shokinejanti .. kaip manai kai bus 60 metu jau mokesi? 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Tomoshius 31 Lie 2008 00:40
bboy galima paklausti kiek tau metu? 
Flyin' Monkeys Team
-

Tomoshius
-
antoshas 31 Lie 2008 00:51
molodoj........ 
-

antoshas
-
Fish-Bone 31 Lie 2008 09:08
bboy - kad tik Tavo skill'as būtų toks didelis kaip Tavo ego... Negali įsikalti į galvą, kad galbūt Kiekvienam Savo, a? Jau susidaro kone toks vaizdas, kad esi jaunasis dyleris ir šitokia rašliava bandai pritraukt žmones prie kaitų, kad jų daugiau parduotum.
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
smiltele 31 Lie 2008 09:23
Paskaiciu ispudis, kad nera daug nauju temu, tai randa kas koki zodi, prisikabina ir kad prades i pievas...  prie ko cia Juodkrantes foto ir jusu smelio dezes zaidimai irodinejant kurio zaislai krutesni ir kuris geriau su jais moka zaist  I nuotraukas geriau paziurekit 
Actions speak louder than words
-

smiltele
-
benzas 31 Lie 2008 09:26
bboy rašė:Na seip ar taip kad su burlente pashokt nzn kiek metu reikia varyyt.. ir vistiek tokiu auksciu ir fintu nepdarysi.. tas ir veza kaituose 
kaikurie fintai kaituose lengviau pasiekiami nei su burlente...bet atliktas fintas su burlente gerokai daugiau veza..., kad ir akiny kai buna bangele virs 3m su kaitu kazkaip ramiai sau raidini, o su burlente, gali riesutus skaldyt minkstaja vieta...  tuomet ir atsiranda tikroji pagarba Bangai bei subtilus bendravimas be jokio susireiksminimo...
Always riding! A-team kaitų mokykla www.go2kite.comIKO instruktorius ID 5681, +37065504259 O kai jūsų automobilius ėda rūdys!!! antikoras.lt
-

benzas
-
povilkami 31 Lie 2008 14:40
smiltele rašė: ...prie ko cia Juodkrantes foto ir jusu smelio dezes zaidimai irodinejant kurio zaislai krutesni...
Girmio filmukas iš Juodkrantės 
-

povilkami
-
Akinys 31 Lie 2008 15:44
atleiskite man seniui (gal mano regejimas prastas, ne veltui tokia pravarde turiu), bet dar neteko regeti tokio reishkinio, kai zmogus, pirma pradejes kaituoti veliau imtu mokintis burlente (nu gal tokiu ir yra, tik Juroj ju man neteko reget) ir ishmoktu isheiti su ja i Jura (o va tokiu tikrai nera). turbut kazkokie moraliniai stabdziai isijungia - "kaip ash cia galiu vel virsti chainyku ir juokinti kranta besivartydamas su burlente, kai galiu pavaryti su kaitu arba pasedeti ant smeliuko kai Juroje dudolina ir ridenasi (arba nuvaryt ant flato)".
patikekite, abu uzsiemimai faini ir ne visada persidengia. abu turi savo malonumus ir jie skirtingi ir skirtingai dera prie skirtingo Juros meniu.
p.s. atvirkshciu pavyzdziu apstu ir labai daug senu chrenu ir kaituoja ir burlenciauja prisiderindami prie salygu, kurias pasiulo Jura. p.s2. tiesa, yra senu chrenu, kurie uzsede ant kaitu ishsipardave savo burlentes ir dabar kartais graudziai dusauja...
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
bboy 31 Lie 2008 15:57
kiek man metu.. ar metuose esme.. bet tikrai pakanakmai... esme ne metuose o poziuryje... as desciau savo poziuri... kodel isivele asmeniskumai nzn... nekritikuoju burlenteju tik sakau kad tai siek tiek kitaip ir tiek... kaip ir negli medziotojas kritikuoti zvejo ziema sedint ir laukiant kliovo del jo poilsio budo... o seip dar karta pasakysiu savo poziuri.. jeigu gyvenciau ten kur dideles bangos gal tada varyciau ir burlentem ar banglentem (nes tikiu kad ten rigi prikolas) nes kaip benzas sako kiti fintai ir kitas jausmas.. bet prisitaikant prie LT salygu... jau su kaitu vien tik plaukiot nervina.. o su burlente - na asmeniskai man nepatiktu pasvest savo gyvenimo vieno shuoliuko ismokimui  norisi kazko daugiau... bet vel gi - CIA TIK MAN.. kitiem - kitaip 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Grįžti į Kitesurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių
|
|