|
Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų. Posts here all photos/ movies from surfing spots
Ernest 05 Rgp 2008 11:26
ezhys rašė:Latviai, pirmas dalykas, daro lietuvius vien del to, kad pas juos pajury ne vien freeraideriai ir kaitiorai gyvena. Jei Klaipedoj apsistotu bent keletas formulistu ir toliau testu treniruotes, manau konkuruot laisvai galetumem. Kitas dalykas - latviu pajurys labai dekingas. Prie pat Rygos yra didziulis ezeras, kuriame galima treniruotis naudojantis juriniu veju. Tuo tarpu lietuvoj pabandyk vaika ismokint buriuot baltijos musoje.. Idomu butu pamatyt tokiu pastangu vaisius - daug sulauzyto inventoriaus ir sporto sudetingumu nuviltas dar vienas vaikas..
Tokiose diskusijose labai daznai pamirstama, kad: 1) Sis sportas labai priklausomas nuo salygu 2) Sis sportas pakankamai brangus, t.y. treniruodamas 10 vaiku uz tokia pat suma galetum treniruoti 10 jaunuju krepsininku komandu (skaiciai lauzti is pirsto, bet manau yra netoli realybes). Reikia priimti buriuotojui skaudzia tiesa - kuo sportas masiskesnis, tuo jis prieinamesnis visiems. 110 masinu ant e-lake'o kranto neuztenka..
P.S. Sige, gps'o parodymai irgi REZULTATAS, jei tik atitinka realybe.
Tai aš pirmam poste apie tai ir buvau rašes. Taip Sąlygos. Spotai ir tt. Dar turbūt pamiršau – NORAS. Ezhys, 110 auto pievose čia ne parodymas, jai mes šnekam apie rezultatus kurie gali konkuruot su Kaimynais per varžybos.
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
ezhys 05 Rgp 2008 11:39
110 auto buvo pamineta ne snekant apie rezultatus, o apie sporto masiskuma, kuris ji padarytu prieinamesniu ir, galbut, atkreiptu galincio paremti verslo demesi.
Noro netruksta - kartais nepavyksta norus ir galimybes suderinti su vejo putimo grafiku. Ir manau, kad ne man vienam cia taip.
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards / karolis1001@gmail.com+37067247914 Formula windsurfing - separates men from boys. 
-

ezhys
-
- Burės numeris: 1001
Ernest 05 Rgp 2008 12:18
ezhys rašė:110 auto buvo pamineta ne snekant apie rezultatus, o apie sporto masiskuma, kuris ji padarytu prieinamesniu ir, galbut, atkreiptu galincio paremti verslo demesi.
Noro netruksta - kartais nepavyksta norus ir galimybes suderinti su vejo putimo grafiku. Ir manau, kad ne man vienam cia taip.
Prikolas. Kai buvau vos ne savaite Lapojoje Mačiau gal maksimum 10-15 Auto. Bet už tai Klubui RietumKrasts tai ne trukdo laukt iš politiku ir tt finansavimo, ir vaiku ant vandens pučiant 7ms buvo Pilna, ir per štili tai pat. Vo tokie faktai paprasti. Nieko ne sakau – Vejas Galvoje ie Extreme Sports daro ne mažai Lietuvoja, Ačiu herbai. Bet žodis Mokykla (Windsurfinge) man kol kas Lietuvoje asocijuojasi tik su babkem. Čia jeigu trumpei tariant. Ir visiškai ne svarbu gaidina tave vejas Elaike ar prie juros.
-

Ernest
-
Juozas14 06 Rgp 2008 22:33
Ira kaune burevimo mokikla - "bangputys" vadinas. per pastaruosius kokius 5 metus burlenciu inventoriui skyre lygiai 0 pinigu. Kas del vaiku - parodikit man, kuri mamyte noretu leist savo vaikeli i brudna, salta, smirdanty mariu vandeni kazkur vidury misko, kureme pilna kavensku uzpuoliku ir nera net kur kaipsakant gamtinio reikalo atlikt?? na ash tikrai nenoreciau. vat tokios pas mumis salygos ir vizijos. 
-

Juozas14
-
- Burės numeris: 1
anukas 22 Rgp 2008 11:41
As savaitgali dusioj pirma karta isglisavau..  Ir man visai dzin kaip Latvijoj Estijoj ar Lietuvoj.. Man ir Lietuvoj gerai... Bet mokykleles lietuvoj tikrai nemazai bapkiu plesia..
-

anukas
-
- Burės numeris: 944
-
Try2Fly 22 Rgp 2008 11:44
Anukas - Sveikinu! Ar planuoji but Pradinuku Akademijoj Iskysulyje?
-

Try2Fly
-
kestutisg 22 Rgp 2008 11:47
anukas rašė:As savaitgali dusioj pirma karta isglisavau..  Ir man visai dzin kaip Latvijoj Estijoj ar Lietuvoj.. Man ir Lietuvoj gerai... Bet mokykleles lietuvoj tikrai nemazai bapkiu plesia..
kaip uzh 2 dienu mokymus su kruva praktikos, nedaug pleshia. Kokiam nors kurorte tiek pat sumokesi uzh 4 valandas. k.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer LTU2000 // +370 655 13374
-

kestutisg
-
anukas 22 Rgp 2008 11:48
Apsviesk placiau apie si reikala.. 
-

anukas
-
-
anukas 22 Rgp 2008 11:51
kestutisg rašė:anukas rašė:As savaitgali dusioj pirma karta isglisavau..  Ir man visai dzin kaip Latvijoj Estijoj ar Lietuvoj.. Man ir Lietuvoj gerai... Bet mokykleles lietuvoj tikrai nemazai bapkiu plesia..
kaip uzh 2 dienu mokymus su kruva praktikos, nedaug pleshia. Kokiam nors kurorte tiek pat sumokesi uzh 4 valandas. k.
na tas nedaug kaip kas supranta.. kiek as sumokeciau uz kursus 2-3dienu, tai su parasiutu 3 kartus issoku beproblemu.. arba, kad ir trape nusiperku uz tiek pinigu.. as kuo puikiausiai apsiejau ir be mokykleles.. 
-

anukas
-
-
Try2Fly 22 Rgp 2008 13:40
Anukai o kur tu normaliai sokineji su parasiutu? Ir brangokai tau gaunas kazkaip sokti? Pradinuku Akademija viewtopic.php?f=1&t=9821 
-

Try2Fly
-
kestutisg 22 Rgp 2008 13:46
anukas rašė:kestutisg rašė:anukas rašė:As savaitgali dusioj pirma karta isglisavau..  Ir man visai dzin kaip Latvijoj Estijoj ar Lietuvoj.. Man ir Lietuvoj gerai... Bet mokykleles lietuvoj tikrai nemazai bapkiu plesia..
na tas nedaug kaip kas supranta.. kiek as sumokeciau uz kursus 2-3dienu, tai su parasiutu 3 kartus issoku beproblemu.. arba, kad ir trape nusiperku uz tiek pinigu.. as kuo puikiausiai apsiejau ir be mokykleles.. 
1) tu shaunuolis, kad apsiejai be mokykleles 2) tu lygini obuolius ir bananus k.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer LTU2000 // +370 655 13374
-

kestutisg
-
mariauskas 22 Rgp 2008 13:58
As taip pat be mokykleles isglisavau. Mokinomes dviese tik su forumo ir youtube pagalba. BET mokslai truko du sezonus kol pirma kart isglisavom. Ir negaliu sakyt kad retai plaukem. Praejus mokyklele ir pastoviai konsultuojantis su instruktoriais manau mokslai iki glisavimo uztruktu viena sezona (aisku priklauso nuo plaukiko ir AZP) Manau nera ka diskutuot. Kiekvienam savo. Zmogus ilgiau mokinsis bet plauks su nauja trape. Kad tik kantrybes uztektu.
-
mariauskas
-
Try2Fly 22 Rgp 2008 14:08
Mariauskai - isglisuot turbut zymiai paprasciau su didele ir placia lenta, dazniausiai letai pacioje pradzioje progresuoja kurie turi siauras mazo litrazo lentas.
-

Try2Fly
-
Fish-Bone 22 Rgp 2008 14:26
Try2Fly - nu jau nu jau..  Viskas priklauso nuo noro  Man nuo taziko perlipus ant seno ir siauro slalomo, prireikė gal 4 ar 5 plaukimų, kad išglisuočiau  Didinkit AŽP, konsultuokities su seniau plaukiančiais ir žiūrėkit filmukus (pvz. Begginer to Winner) 
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
Try2Fly 22 Rgp 2008 15:15
Na taip nes su taziku ismokai pagrindus . O kas pvz kaip mano vienas pazystamas nusipirko is nezinojimo 70 litru veivine lenta.... Nu tu kiek nori norek... vistiek nepradesi su ja plaukti, nekalbant apie glisavima, kai sveri pats 75 + visa kita 
-

Try2Fly
-
Grįžti į Windsurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
|
|