EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Dreverna 2008/08/30 /ELF-PhotoArt

Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų.
Posts here all photos/ movies from surfing spots

Re: Dreverna 2008/08/30

UNREAD_POST Ernest 02 Rgs 2008 10:31

Rasius321 rašė:
Ernest rašė:Melskis kad tavęs formulistai neišgirstų... :D
Mano giliu įsitikinimu stovėsena stabiliai glisuojant turi būti 7 nepriklausomai nuo trapės. Kiek pamenu, čiopą valgyti gali net ir praktiškai ištiestomis kojomis, nes svorio centras nėra virš lentos. Bet čia šiaip diskusija ne į Media skiltį...

Blin, o šiaip aš tiesiog pavydžiu, kad chebra gali buriuoti ne tik forume... Man šį sezoną gana skurdžiai su šituo reikalu gaunasi...

Ka tu? :D
Melstis man ne reikė, :) aš kaip tik tiesiog plaukiu, darau tiesiog savo žingsnius kaip sugebu iš tu žinių ir praktikos kuri turiu. :)
Taip išėjo kad turiu pakankamai info ir nuotraukų iš savo ir kitu žmonių plaukimo – per skirtingos sąlygos. :!:
Kol kas mano išvados tokios - Ideali 7 nėra toli panacėja, kojos ir torsas priklauso ir nuo galso(aštriai ant vėjo, stipriai po vėjui) nuo stiprumo vėjo, ir nuo užfiksuoto momento (galso kėitimas, čopo momentas) ir svarbu dar rakursas(Iš kur fotografuojama, filmuojama ir t.t)

Nu va prašau Antoine Albeau ir Kiti žinomi sportininkai, ir kas? Idelai 7?
Be abejo jie varo teisingai bla bla bla bet tai nėra toli stovėsena kuri aš traktuočiau kaip ideali 7.
http://www.youtube.com/watch?v=NMpnrxaI1CU
http://www.youtube.com/watch?v=qS3WsVOt ... re=related

Nors galvoju aš kad traktuot ir suprast ideali 7 galima skirtingai.
-----------
Ps- Pastebėjau viena dalyką, iš foto praktikos. :)
Žmones kurie vadina save natūralistais labai dažnai klišta nes ne žino kas jie yra, te natūralistai.
Gaila, bet žmogaus akis ne gali pamatyt visa spektrą spalvų ir tonu TIKRU gamtoje, vien tik dėl to kad akis ne sugeba poliarizuot pavirši objektu, visa gyvenimą jus matot iš tikrųjų ne tos spalvos kurie egzistuoja realiai, nu čia ne esme. Bet tiek to. Spalvos tos aišku, bet jų temperatūra ir tonas visai kitoks. :)
Paskutinį kartą redagavo Ernest 02 Rgs 2008 10:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Ernest

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Ernest 02 Rgs 2008 10:48

Akinys rašė:trapvirves per ilgos (arba rankos per trumpos).

Asmenine žinute. :!:
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST Twora 02 Rgs 2008 12:00

nezinau kaip su tom trapvirvem ar trapkelnem, bet kaip zmogus pabaiges vda, galiu drasiai teigti, jog kol kas meniskesniu fotkiu (kalbu netik apie spalvas, bet ir apie bendra kompozicija, kadravima) forume nemaciau.
naturalistai, siulau jums padirbeti dar. :wink:
HANG'n'LOOSE
Vartotojo avataras
Twora

UNREAD_POST Rasius321 02 Rgs 2008 12:08

Ernest rašė:Žmones kurie vadina save natūralistais labai dažnai klišta nes ne žino kas jie yra, te natūralistai.
Gaila, bet žmogaus akis ne gali pamatyt visa spektrą spalvų ir tonu TIKRU gamtoje, vien tik dėl to kad akis ne sugeba poliarizuot pavirši objektu, visa gyvenimą jus matot iš tikrųjų ne tos spalvos kurie egzistuoja realiai, nu čia ne esme. Bet tiek to. Spalvos tos aišku, bet jų temperatūra ir tonas visai kitoks. :)

Čia galim pavaryti filosofijos kas yra realu ir kas ne. Bet nereikia geriau. Faktas, kad žmogaus akiai nematomų spalvų tu neperduosi nuotrauka, prieš tai jų nepakeitęs į matomas (pvz paslinkęs spektrą į kažkurią pusę, kad į matomų diapazoną išlįstų ultravioletas ar infraraudonieji). Jei aš pamatau žalią dangų nuotraukoj, laikau tai nenatūraliu dalyku, nes tokio dangaus nebūna (mano ribotu suvokimu).
Sakydamas "natūralistas" turėjau omeny kad man šiuo atveju tokios spalvos nedirba... Bet, kaip sakiau, tokias nuotraukas tiesiai į plakatą kokį...

Twora, kiekvienas turi savo mėgtamą stilių, nepriklausomai nuo to, ar jis baigęs VDA ar ne. Ok, ok, ne kiekvienas - kai kurie išvis neturi... ;)
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST zygis 02 Rgs 2008 12:36

nuotraukos super, krinta i akis ispudingas dangus. Kaip ji darot, 'gradientinis' filtras ant objektyvo ar photoshopo 'pluginas'? negi HDR technologija pritaikot?

sorry, kad cia ne apie buriavima :D
Vartotojo avataras
zygis

UNREAD_POST Ernest 02 Rgs 2008 12:54

Sveikas Twora. :) Thnx. :)

Rasius, :) ai nesiparinam :) , aš tave supratau. Kaip nors kai ne pus, gal susitiksim krante, bus apie ka pašnekėt.

Zygis – čia ilga istorija. :) Kai fotografuoju peizažą ir laikas skirtas tik tam tai manipuliacijų daug visokiu būna. #-o
Kai Fotografuojam su žmona Sporta tai maksimum jai yra tai Cyr Pol Hoya MultiCoated.
Už tave jis nieko ne padarys bet duos pakankamai zapaso dirbt toliau su RAW 12 bitu, ir tiek.
Kas yra jau visai ne mažai.
:) [-o<
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST VytautasS 02 Rgs 2008 14:05

Ai chebra giliai kapstot, vaivorykštės nereikia valgyt, vaivorykšte reikia gėrėtis =D>
Fotkės geros ir tiek, bachūras pasistengia nufotkint ir įdėt visiems pasigrožėt.
Vartotojo avataras
VytautasS

UNREAD_POST Sakals 02 Rgs 2008 16:12

Fantastiskos nuotraukos.
Vartotojo avataras
Sakals
-

UNREAD_POST povilkami 02 Rgs 2008 17:40

Spalvos žinoma nenatūralios, tačiau kiekvienas fotografuojantis žino, kad Lietuvoje vanduo (marios/jūra) yra š... spalvos, o dangus labai blankus ir balkšvas (beje nėra taip blogai, kaip šiltuose kraštuose). Todėl paprastai pykštelėjus, gaunasi tokia niūri nuotaika nuotraukoje. Čia fotografė pasirinko fotošopą, kad pagyvinti nuotraukas, ir tai suveikė (matot kiek susižavėjusių 8) ).
Kitas būdas yra naudoti poliarizacinį filtrą, vanduo žinoma liks š... spavos, bet dangus natūraliai mėlynesnis, o atspindžiai nuo vandens dings (keista kad nedingo, matomai ne 90 laipsniu i saule kai kurios nuotraukos). Siūlyčiau pabandyti, tikrai verta! Kol papostinau, tai matau, kad jau prisipažino, kad naudoja.. :) tai va įrodymus matot..
Fotoreportažas puikus!
Vartotojo avataras
povilkami

UNREAD_POST zygis 02 Rgs 2008 17:51

Ernest rašė:Zygis – čia ilga istorija. :) Kai fotografuoju peizažą ir laikas skirtas tik tam tai manipuliacijų daug visokiu būna. #-o
Kai Fotografuojam su žmona Sporta tai maksimum jai yra tai Cyr Pol Hoya MultiCoated.
Už tave jis nieko ne padarys bet duos pakankamai zapaso dirbt toliau su RAW 12 bitu, ir tiek.
Kas yra jau visai ne mažai.
:) [-o<

Aciu uz pasidalinima patirtim, o tas filtras autofokuso nestabdo? Savo poliarizacinio filtro kazkaip nepamegau, gal del to, kad pigus, prastas.
Vartotojo avataras
zygis

UNREAD_POST tadas bestkites 02 Rgs 2008 22:48

labai smagios foto, sukuria puikia nuotaika! atrodo net gaila kad tadien prie juros buvom on ne baloj:)
Tadas
868541921
kaitavimo įranga ir kursai
http://www.kaitai.lt
Vartotojo avataras
tadas bestkites

UNREAD_POST Ernest 03 Rgs 2008 10:45

tadas bestkites rašė:labai smagios foto, sukuria puikia nuotaika! atrodo net gaila kad tadien prie juros buvom on ne baloj:)

Turėčiau šeške kokia be kembteriu, tai gal varyčiau i maratoną vis dėl to ir aš. :)
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST spoil 03 Rgs 2008 12:50

Liuks nuotraukos su spalvom wiskas geraij grazi diena teisingai sureguliutas fotikas ir nereikia jokio photoshopo reik ir man kada sawo ishsitraukt senuka jau senaij apdulkyjes guli :) gaila neteko man tada prasikosh radau burej siule pabegusia :(
LTU247
Vartotojo avataras
spoil

Burės numeris: 247

UNREAD_POST Ren 04 Rgs 2008 09:59

Sveikas,
gal galetum pasakyti koki objektyva naudoji?

Aciu.
R.
Paskutinį kartą redagavo Ren 04 Rgs 2008 11:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
Ren

UNREAD_POST ezhys 04 Rgs 2008 10:49

Ernest, su 6m2 bure maratono nelabai suplauktum. Bent ne prie tokios vejo krypties. Na arba plauktum laaaaaaaabai ilgai.. :lol:
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards /

karolis1001@gmail.com
+37067247914

Formula windsurfing - separates men from boys. 8)
Vartotojo avataras
ezhys

Burės numeris: 1001

AnkstesnisKitas

Grįžti į Windsurfing Media

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Prisijungimas nariams