|
Problemos, triukai, patarimai. Inventorius
Juozas 23 Geg 2006 12:25
Atplaukiojau virš 30m.
Neskaitant nuotykio Baltijoje (jei būčiau buvęs be liemenes-AtA) ir baisios katapultos prieš 6 m, kai į krantą parvežė dėl nepakeliamo skausmo šonkauliuose-manau buvo skilęs (nuo lūžio liemenė gelbėjo) taip pat viskas OK(beldžiu į medį).
Be liemenės neplaukiu
Gedas76 varžybose be šalmo neplaukia
Ar ne Gedai
Juozas25
-
Juozas
-
Girmantas 23 Geg 2006 13:37
pasikartosiu:
salmo reikia tada, kai plauki ant ribos. nes nezinai, kada nebe tu kontroliuosi inventoriu, o inventorius tave.
sekmadieni kai pasidare rugstu su 5.0 pasiemiau salma. iskart pasijauciau saugiau.. net nejuciom leidau sau stuktelt kelis kartus stiebu i galva..
kitam ta riba gali buti ne prie 14 m/s, o prie 4. todel kiekvienam suvokimas kada salmo reikia kada ne yra asmeninis dalykas.
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Shamukas 23 Geg 2006 23:42
o dabar neturi ir nepatenkintas
-

Shamukas
-
Martis13 27 Rgs 2008 09:00
Na ka... Iskilo ir man toks pats klausimas.... Ar Fanatic ar GO? esu 184/105/22 Visa sezona atvariau su fanatic viper ir kazkaip jau noretusi atsinaujint... Kalba eina apie nenauja inventoriu.. Taip pat dar dairausi i exocet speed slider 2, JP, RRD.. Ka rinktis? Poreikiai: 1) Gerai isnaudoti LT vasara glisuojant 2) Mokytis posuki, siaip koki vikruntasa 3) Megautis uraganais ir mariu bangom nebijant pakilt i ora (ciopu).
"No problem can be solved at the same level of knowledge at which it was created." Albert Einstein Mob: Astuoni 6 septyni 6 sesi 40 80
-

Martis13
-
Fish-Bone 27 Rgs 2008 09:31
Marti, neparašei svarbiausio kriterijaus - kur gyveni (jūra/žemyno giluma) 
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
Martis13 27 Rgs 2008 13:19
Gyvenu rusijos vidury, kazkur kaukazo klnuose.. Plaukiot vaziuoju i kalnu upes ;DDD Vilnietis as  Pagrinde Elake, kartais trakai, lygainiai... Paragavau kursiu mariu. patiko...
"No problem can be solved at the same level of knowledge at which it was created." Albert Einstein Mob: Astuoni 6 septyni 6 sesi 40 80
-

Martis13
-
Ernest 29 Rgs 2008 12:45
Manau kad svarbus dalykas tas kas tave veža? Yra Vyru kas iš Vilniaus bet varo Wave ir atstumas jiems Poh. Tai kad niekas už tave ne nuspręs prie kokios disciplinos tau judėt, ir pagal ta rinkti inventorių progresui palaipsniu. Yra forume Pilna FreeRaideriu-Slalomistu ir Waivista ir net keleta Freestaileriu bet niekas ne pasakys nuo kokio veiksmo tau širdis plaka kad ne butu klausimu visokiu keistu.
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
Zanas346 29 Rgs 2008 13:26
Martis13 rašė:3) Megautis uraganais ir mariu bangom nebijant pakilt i ora (ciopu).
neatsisakyk pacio didziausio malonumo - galimybes pakilt i ora
-

Zanas346
-
- Burės numeris: 346
-
kestutisg 29 Rgs 2008 14:20
Martis13 rašė:Na ka... Iskilo ir man toks pats klausimas.... Ar Fanatic ar GO? esu 184/105/22 Visa sezona atvariau su fanatic viper ir kazkaip jau noretusi atsinaujint... Kalba eina apie nenauja inventoriu.. Taip pat dar dairausi i exocet speed slider 2, JP, RRD.. Ka rinktis? Poreikiai: 1) Gerai isnaudoti LT vasara glisuojant 2) Mokytis posuki, siaip koki vikruntasa 3) Megautis uraganais ir mariu bangom nebijant pakilt i ora (ciopu).
pagal tavo poreikius, tau reikia bent 3 lentu 1) formules (LT varasaros ishnaudojimui) 2) freestyle (vikruntasui) 3) wave/FSW (bangoms, na tam ish bedos galima pritaikyti freestyle, bet ish bedos)  O jei rimtai - tai tavo ishmatavimai praktishkai tokie pat kaip mano. Ash nekeliu 1-o reikalavimo ir/arba esu pasiruoshes vaziuoti prie juros/mariu ir turiu 126 litru super-x/freerace (244 x 68 cm), kuriai labai gerai tinka 7.5 ir 6.4 bures ir nuo kurios greichio akys ishsprogsta ir 107 litru freestylewave (237x66 cm), kuria naudoju su burem 4.5-5.7 ir kuri turi greichio (bet ne tiek) + linksmai shoka nuo nedideliu bangeliu (nuo dideliu dar nebandziau) ir kontroliuojama ore. k.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer LTU2000 // +370 655 13374
-

kestutisg
-
Rasius321 30 Rgs 2008 08:13
Jei rinksies tarp Exoceto ir RRD freeraidų, tai mano patirtis rodo, kad Exocetas labiau linksta į slalomo pusę (tipo freerace) o RRD - hm, gal į freestailo pusę. Be to, imant vienodų tūrių Exocetą ir RRD, Exocetas atrodo beveik 10ltr "plūdresnis" nei RRD. Dėl tūrio paskirstymo. (Su žmona plaukiojam dviem freeraidais Exoceto ir RRD po 120ltr)
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
Martis13 30 Rgs 2008 10:53
dekui uz ats  Wave ateis i mano sirdi manau tada kai mokesiu vandens starta per 3 sekundes padaryt... Nes jura yra jura... ten siek tiek kitaip.. Snekam apie murgdymasi baloj. Pavejinio posukio mokymasi ir max palankiu dienu skaiciu. Dazniausia buiaviete kaip jau ir rasiau yra elake. Taip pat ir greicio norisi (bet formule nezavi..) IR butu gerai kad po pirmos katapultos nenuluztu lentos nosis  ))) Plaukiau exocet 155 speed slider 2 elake. patiko. Lengvai glisuoja. Bure 8.5 Gaastra GTX. Taip pat Starboard GO 144 ir 6.8 simmeriu. Taip pat nustebino glisavimo galimybes. (po mano fanatico). Neturiu didelio ploto AZP. Linkstu i FSL puse (jei tai free slalom). Tiek greitis, tiek manevringumas manau mane tenkina.. Varzybos nera gyvenimo tikslas.
-

Martis13
-
Ernest 30 Rgs 2008 11:42
Martis13 rašė: Taip pat ir greicio norisi (bet formule nezavi..)
Jai nuori greičio tai formule čia nepričiom, Slalomo disciplina pati greičiausia, aišku kad praktikos ir įgūdžiu reikė, bet viskas pasiekiama palaipsniu. O FSL tai tiesiog rinkinis Raideriu su skirtingu inventorių be apribojimo, kuri bando plaukt Slalomine distancija ir tiek. Ir iš vis, mano nuomone tokia –ne inventorius daro Jus kai Formulista, Slalomista ir tt, o tai ka jus darot su to inventorių. Galima turėt Slalomine inventorių bet tik freeraidint, tai ir bisu free raideris ir tiek. Bet ankščiau ar vėliau kas nuperka slalomine inventorių pradeda pjaut, drožt ir laužyt lentos. Viskas priklausą nuo žmonių, ir Freeradinis inventorius pats populiariausias pagal pardavimus, bet Freeraidas greitai užknisa, tai tas žingsnis per kuri visi praeina. 1. Укататься в сосику 2. Начинаешь думать о чем то серьезном. 
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
Gedas LTU76 30 Rgs 2008 12:53
Marti, praktiškai į visus klausimus atsakei pats. Nieko nėra geriau, kaip išbandyti inventorių. Nežinau, kurių metų buvo tavo bandytoji GO, bet šiais metais, GO yra gamintos pagal Futura korpusus. Tiesiog yra papildomos kojakilpių padėtis, komplekte du vairiukai ir padengta EVA danga, kuri apsaugo ir lentą ir buriuotoją, bei jo kostiumą nuo, ar batus nuo greitesnio susidėvėjimo Tarp kitą ko, šiuo metu kaip tik viena GO 144 yra...
-

Gedas LTU76
-
-
Martis13 30 Rgs 2008 13:01
Gal kas turi kazka smagaus parduoti netiketai? Koki Isonic.... kad ir senesni bet stambesnio litrazo....
-

Martis13
-
Grįžti į Plaukimo technika, Inventorius
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
|
|