|
Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu General Winter sports
doriux 11 Sau 2009 18:25
dėl tvorelės pritariu. baisu, kad koks žmogus parlėks ir tu į jį ar jis į tave tik nušokus nuo boxo įlėks, ir slides sustoja segtis prieš pat boxus. žinoma, galvojant apie kitų varlinėtojų saugumą, gal ir geriau, kad tos rogutės per parką eina, nes jei eitų per besimokančiųjų ruožą, būtų dar blogiau. o dėl rogučių: šiaip normalesnėse trasose rogutes draudžia (net birštone ir anykščiuose kiek buvau vaikus iš trasų vaikė, jau nekalbu apie užsienį).
-

doriux
-
- Burės numeris: 0
rytst 11 Sau 2009 23:40
Tai kai cia tokie kalnynai tai ner ko noret, kad nera roguciu nusileidimo trasos normalios, ka jau apie slides bekalbet.. Ne Swiss cia pasmus LT  Nepakurs tikrai rogutininkam spec trasu.. 
-

rytst
-
luccasso 14 Sau 2009 14:25
su rogutėm nereikalingas nei keltuvas nei parkas, tai ko tada eit į parką? kažkada buvo varlynas, bet negalvojat, kad liko tik "ale varlynas", nes parkas vis plečias? Jei visiem Lietuvoj čia šlamštas, tai įdomu būtų sužinot ar ten kur ne šlamštas parkuose irgi vaikai rogutėm važinėja? galų gale, jei liepkalnis nesusitvarko trasų ir nenori uždirbti, tai abejoju, kad forume čia kažką pakeisit diskutuodami kaip jis nedirba. kai nedirba parduotuvė kieme, tai, manau, kad nusigaunat iki tolimesnės, taigi, kodėl taip nepasielgus ir šioj situacijoj, juk turim dar, ačiū jiems, ignaliną, anykščius... jų kalnas, jų inventorius, tai gi kaip nori, kaip išeina, taip ir daro. pvz. jum, turbūt, niekas nepriekaištauja, kad leidžiat laiką forume, užuot sukūrę portalą iš kurio uždirbtumėte pinigus??
-

luccasso
-
Kostas 15 Sau 2009 01:40
As tai su tavim nesutinku, kad cia forume neverta diskutuot kaip liepkalnis nepergeriausiai dirba. Viskas gi ir prasideda nuo kalbu, galiausiai sitos visos kalbos turetu pasiekti ir liepkalnio administracijos ausis ir reikalai turetu judet i prieki. O jei taip spjausim ant liepkalnio ir tylesim tai geriau tikrai nepasidarys...
-
Kostas
-
Kancler 15 Sau 2009 09:01
Kostas rašė:As tai su tavim nesutinku, kad cia forume neverta diskutuot kaip liepkalnis nepergeriausiai dirba. Viskas gi ir prasideda nuo kalbu, galiausiai sitos visos kalbos turetu pasiekti ir liepkalnio administracijos ausis ir reikalai turetu judet i prieki. O jei taip spjausim ant liepkalnio ir tylesim tai geriau tikrai nepasidarys...
administracija puikiai zino kas ir kaip, kaip galvoji kodel jie nepucia sniego kai pvz anyksciai jau pucia ?
-

Kancler
-
-
boardbro 15 Sau 2009 10:51
Kancler rašė:Kostas rašė:As tai su tavim nesutinku, kad cia forume neverta diskutuot kaip liepkalnis nepergeriausiai dirba. Viskas gi ir prasideda nuo kalbu, galiausiai sitos visos kalbos turetu pasiekti ir liepkalnio administracijos ausis ir reikalai turetu judet i prieki. O jei taip spjausim ant liepkalnio ir tylesim tai geriau tikrai nepasidarys...
administracija puikiai zino kas ir kaip, kaip galvoji kodel jie nepucia sniego kai pvz anyksciai jau pucia ?
Na ir kodel??  man tox vaizdas kad jie arba tingi, arba viska suzlugdyt nori  o ir siaip ju politika matyt - ko jiem cia stengtis, juk valstybes viskas 
-

boardbro
-
doriux 15 Sau 2009 11:08
aš tik vis bandau ir bandau suprast, kuo mes pratesni už latvius, kurie taip arti mūsų? kvailesni, mažesni, pinigų mažiau ar tiesiog kultūra (bendrąja prasme) kita? nes jų ir ekonominė situacija blogesnė, šalis mažesnė, žmonių mažiau, bet manau kaip tauta jie kitokie, žiemos tradicijos jiems giliai įkaltos (vien jau ledo ritulys), ir dygsta pas juos neblogos kokybės trasos, kad ir neturi jie kalnų.
O sostinė galėtų ir nesišiukšlint, nes, manau, jie gali gaut (o gal gauna) didesnį finansavimą nei anykščiai ar ignalina, ar birštonas. O žmonės, kurie vadovauja, sprendžiant iš trasų, tikriausiai neturi nė pusės entuziazmo kaip mažesnieji miestukai. O gal jie tikrai kiek nenuovokūs, gyvenime ant slidžių nestovėję ir dūmoja žiūrėdami pro kavinės langą : "balta, kaip gerai, kaip visiems smagu".
Čia man truputį pykčio prisikaupė, nes brolis kelias dienas surūgęs buvo, mat išleido keltuvo bilietam 36 ar pan litų, nes tiesiai keliom valandom pasiėmė, o nusileidęs vieną kartą atėjo ir man piktai pareiškė, kad galiu imt bilietus ir leistis nuo trasos su pačiūžom, kadangi aš buvau kelionės į vilnių iniaciatorė ir realiai atėmiau iš jo galimybę pavažinėti ant neretrakuotos trasos kaune ant bet kurio kalniuko.
Nors manau imsiu ir parašysiu pačiai liepkalnio vadovybei ir paklausiu ar jie yra ant slidžių stovėję bent vaikystėje.
-

doriux
-
Fish-Bone 15 Sau 2009 11:31
Doriux - ir gausi atsakymą 'Ačiū už pastabas. Darome viską, kad tik patenkintume savo klientų poreikius. Deja, mūsų galimybės yra ribotos'  Aš irgi liepkalniu nebuvau sužavėtas, todėl vat su draugais ir pasistatėm savo kickeriukus visai kitame Vilniaus gale - važinėjam kiek ir kada norim ir galvos neskauda 
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
doriux 15 Sau 2009 11:37
mes kaune irgi važinėjame , kur galime. Bet kartais norėtųsi civilizuotai  . Nes vežiotis 6m boxo, kink reilų ir pan dalykų nesigaus su lengvąja, o parko nelegaliai statyt nesinori-sukiši pinigus, o ims ir išveš viską. Galvojam susirasti kokį patogų visiems kalniuką, bet be rogutininkų ir paprašyt savivaldybės, kad mums duotų leidimą palikti ten įrangą, tada gal jos nenuveš. Bet reikia geros vietos. Parašiau aš Liepkalniečiams laišką ir pateikiau klausimus, įdomu, ar atsakys  . Na, bent jau nebūsiu vien tik forume besiskundžianti.
-

doriux
-
boardbro 15 Sau 2009 11:48
Jei atrasys tj pakopink, pazesim ka peza  bet greiciausiai bus kjp Fish-bone sako 
-

boardbro
-
doriux 15 Sau 2009 11:50
būtinai. 
-

doriux
-
luccasso 15 Sau 2009 14:37
Kostas rašė:As tai su tavim nesutinku, kad cia forume neverta diskutuot kaip liepkalnis nepergeriausiai dirba. Viskas gi ir prasideda nuo kalbu, galiausiai sitos visos kalbos turetu pasiekti ir liepkalnio administracijos ausis ir reikalai turetu judet i prieki. O jei taip spjausim ant liepkalnio ir tylesim tai geriau tikrai nepasidarys...
Tai jo, prasideda nuo kalbų, bet už akių kalbėt nemandagu. Kaip padarė doriux, taip turėjo kiekvienas savo nepasitenkinimą žert ten kur jam ir vieta. Gal Liepkalnis nedirba pilnu pajėgumu, nes jiem tikrai viskas neišeina, gal jie pajamas pragyvenimui ima ir iš kitur, tai gi tada slidinėjimas jiems nėra pirmoj vietoj, nu šito aš nežinau ištikrųjų, bandau spėt...
-

luccasso
-
boardbro 15 Sau 2009 15:45
Kox dar uz akiu kalbet nemandagu  tj pagal tave isejna kad apie nieka cia negalim sneket ir diskutuot...
-

boardbro
-
Kostas 16 Sau 2009 01:14
ne nu come on, as nemanau, kad liepkalnio administracija yra ant tiek durna, kad darytu, kad tik visiems blogiau butu. Kaip suprantu, x-clubas ten nagus nemazai prikises (pataisykit jei klystu) kad stovetu snowparkas ir siaip ten sniego butu. Tiesiog gal truksta entuziazmo ir tiek... manau viskas pasikeis i geraja puse. Man asmeniskai jau atsibodo tas parkelis ir noretusi offpiste  , bet vat neiseina siemet i kalnus islekt 
-
Kostas
-
rytst 16 Sau 2009 12:53
Gal kas zn ar siandien veiks rytinis keltuvas?? Ir kaip ten trasos bukle prie rytinio..??
-

rytst
-
Grįžti į Viskas apie žiemos sportą
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
|
|