su dilde daug darbo kadangi turiu pasirinkima tai pasirinkau juostini slifuokli kurio sukimosi greiti galima reguliuoti , ir su kuriuo kantai labai puikiai atbuko taip pat galima naudoti ir kampini slifuokli arba kaip kiti vadina bulgarke bet su ja reik labai atsargiai dirbti
I Like to go snowboarding and i like making photos
Nezinau niekad nemegau jokiu bulgarkiu ir tu slifuokliu jau vien garsas man nepatynka as uz dilde ,nes ja geriau jauciu bukindamas kantus ir siaip prabraukes iskart gali ivertint kanta prabraukdamas pirstu As manau, kad bulgarke cia yra pats netinkamiausiais prietaisas.
Sorry, kad gal siek tiek ne i tema. Siemet Austrijoj ski-shope meistras aiskino, kad man snowboarda reikia ne vashkuoti, o atstatyti "Snowboard base structure". Gal zinot kas tai daro Vilniuje?
Galiu ir klysti, bet man atrodo girdėjau, kad Instinktas (Konstitucijos pr šalia exHawaii) bazės šlifavimo aparatą turi. Tai ir struktūrą tikriausiai galėtų uždėt. Bandyk pasiskambint.
o kaip snieglentes vaskavimas su slidziu vasku? , ar jis atlieka ta pacia funkcija? , nes radau pas save seno rusisko slidziu vasko ivairioms temperaturoms , tai idomu ar jis tiktu
krruk rašė:Galiu ir klysti, bet man atrodo girdėjau, kad Instinktas (Konstitucijos pr šalia exHawaii) bazės šlifavimo aparatą turi. Tai ir struktūrą tikriausiai galėtų uždėt. Bandyk pasiskambint.
Aciu uz patarima! "Instinktas" patvirtino, kad gali visa sita reikala padaryt.
ievapieva rašė:Sveiki, o kas jei nusivaskuoji snieglente su vasku -2/-8 ir slidineji esant +2? Slysta blogiau? Visai neslysta?:)))
Ant vasko dazniausiai rasoma sniego temperatura, o ne oro. Niekada nematavau, bet turbut sniego temperatura pliusine buna tik esant labai dideliam atodrekiui pavasari.
ievapieva rašė:Sveiki, o kas jei nusivaskuoji snieglente su vasku -2/-8 ir slidineji esant +2? Slysta blogiau? Visai neslysta?:)))
Ant vasko dazniausiai rasoma sniego temperatura, o ne oro. Niekada nematavau, bet turbut sniego temperatura pliusine buna tik esant labai dideliam atodrekiui pavasari.
Nežinau kaip su kitais gamintojais, bet Swix sako: • Select the wax that matches the day’s _air_ temperature (in the shadow)
Realiai nuvaškavus nevisai tinkamos temperatūros vašku labai didelio skirtumo nebus. Gal tik nežymiai blogiau slys nei idealiom sąlygom. Bet taip, kad stotų ir nevažiuotų tikrai nebus