EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Įspūdžiai iš ISCHGL'o

Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu
General Winter sports

Įspūdžiai iš ISCHGL'o

UNREAD_POST boardbro 09 Vas 2009 15:15

Hi!
Nu va gryzom vakar is Ishglo tj siek tiek papasakosiu apie kelione, gal kam bus naudinga :)
Kelione:
Isvarem penktadieny (01.30) 16h is Vilniaus - tenaj buvom apie 14:30 taip kad kelione tikraj netrumpa ir varginanti :) ilgesniu sustojimu nedarem :) Marsrutas: Vilnius Lazdijai Lomza Warshava Katowice Brno St.Polten Innsbruk Ischgl. Vaziavom taupydami kura tj pasirinkom toki marsruta, o ne per vokietijos autobanus :) an benzo gavosi po 96 zl ir 30e zmoguj :) vaziavom gan taupiom dyzelinem auto :)
Apartamentai:
Juos uzsisakem jau rugsejo ar tj spalio menesi. Tikrj labaj geri. Nors ten jie skirti 11kai zmoniu mes varem 10. Kaina 824e uz visa apartamenta savajtej :) Iki skibuso stoteles 150 metru max, artimiausia parduotuve koki 3 - 4 km bet iki jos tik su masina varyt nes jin an kalno ir dar saligatviu ne visur yr :) Sie musu apartamentaj buvo apie 10 km nuo isglo slidinejimo trasu.
Skibusas:
Cia buvo didziausias musu nusivylimas. Ryte tj nieko visalajk varydavom i ta paty ir atvaziuodavo gan tuscias, taciau bajgiantis keltuvu darbo lajkuj autobusaj vaziuoja tik kas valanda ir pilni pilni. Viena kart draugaj anxciau norejo gryzt nuvejo i stotele 1h tj netilpo i autobusa, lauke valanda kol atvaziavo kitas tas pasake kad su slidinejimo inventorium nejsq del kokiu priezasciu neves :( kitas dar kur turejo but irgi neatvaziavo ishvis tj ishvare nuo kalno tik 16h tj lauke 3 valandas... AR CIA AUSTRISKAS SERVISAS???
Geriau apsigyvent Kitoj pusej nuo isglo ( Galtur berods kazkox miestelis) nes ten tj kas 5 min autobusaj vaziuoja :)
Trasos:
Seip trasos gan geraj paruostos tik kajkuriose buvo akmenuku tokiu maze kurie gadino inventoriu.. Sejp trasu tikrj gausybe, nespejau isvazinet visu nors labaj ir nesistengiau :)
Parkai:
Yra du parkaj, vienas isvis mazas: keli big air ir dar koki 5 tramplaj. Kitas - kiek didesnis nemazaj tramplu, keli reilaj, boxaj, pusle. Halfpipe nera.
Offpiste:
Berods keturios ar rys dienos iki musu slidinejimo pradzios snigo, poto nebesnigo todel visi offpistaj ishmalti ir ishvazineti, suketejes sniegas todel offpiste nesivazinejau - jokio malonumo. O vietu tikraj labaj daug, kazkada buvau saalbach tj ten zymiai maziau :)
Orai:
Orai nusiseke, visas dienas sviete saulute ir buvo lengvas minusiukas :) tik paskutine diena buvo labaj apsiniauke ir stipriai snigo :) antra diena del stipraus vejo nevejke keltuvaj i aukshtesnius taskus, tada iskart susidare nemazos ejles prie centriniu kiek aukshciau kelianciu keltuvu :(
Kainos:
Skipasas - 226e ir sejp viskas ziauriai brangu. Pirma dien pasiemiau sasyskas su fri ir atsigert 15e palikau... tj poto an kalno sumushtini pasiimdavau :D karstas vynas - 4e ( sitam negajlejom :D) po to netoli nuo savo namu radom fajna restoraneli tj vakarajs nuvarydavom pavalgyt, budavo pasirinkt kox nors rinkinys: Sriuba, salotos, DIDELE porcija karsto ir desertas. Kajna sukosi apie 10e, tj buvo pigu :D

Sejp kelione patiko labaj, tik galbut tikejausi kazko daugiau is tokio gan brangaus kurorto, net pats nznau ko :)
Keletas fotkiu ;)
Prikabinti failai
DSC00049.JPG
DSC00142.JPG
DSC00316.JPG
DSC00318.JPG
DSC00320.JPG
DSC05879.JPG
2 009.jpg
DSC05941.JPG
2 017.jpg
DSC06024.JPG
2 018.jpg
DSC06030.JPG
2 058.jpg
DSC06041.JPG
DSC06058.JPG
Paskutinį kartą redagavo boardbro 09 Vas 2009 20:06. Iš viso redaguota 1 kartą.
VANDENS PRAMOGOS!!!
www.waterfun.lt
Vartotojo avataras
boardbro

Re: Ispudziai is ISCHGL'o

UNREAD_POST doriux 09 Vas 2009 15:33

tiek tramplynų, o nėr halfpipe'o... šiaip tavo straipsniukas buvo naudingas. nes galvojam lėkt į austriją kitąmet. jau žinom, ką išmesim, kai darysim pasirinkimų sąrašą :). Šiaip kažkodėl toks nuviliantis kurortu straipsniukas gavosi tau :). Kas žinot kurortą austrijoj, su geru pradedančiųjų parku (ar šiaip geru mokymuisi) su daug ir įvairių box'ų/rail'ų ir jau visiškai paruoštu gruodžio pabaigoje?
Vartotojo avataras
doriux

Burės numeris: 0

UNREAD_POST boardbro 09 Vas 2009 16:14

Nu jo kazkajp tjp gavosi :) sejp visaj nieko nu bet 2 kart ten vaziuot kazkajp ner noro :)
aj ir dar kas nepatiko tj lygumos ar net ikalnes tiek raudonose tiek melynose trasose, rejkia didelio grejcio kad i jas praciuoztum, man tj dar nieko buvo nors kaj kur irgi rejkdavo nusiimt lenta ar bent viena koja, bet draugej kuri bijo ant didelio grejcio vaziuot tj tikrj buvo nelinksma, lb daznaj rejkedavo nusiminet snowborda... ir sejp susidare tox ispudis kad ten labiau slidininku o ne sniegletininku kurortas :D
VANDENS PRAMOGOS!!!
www.waterfun.lt
Vartotojo avataras
boardbro

UNREAD_POST qquint 09 Vas 2009 16:43

o del snowparku gruodzio gale tai cia gali buti truputi rizikinga tam paciam ischgle siais metais tuo metu buvo, o pries kokius 3 per naujaka snowparko dar net neruose :(
qquint

UNREAD_POST Karolius 09 Vas 2009 17:29

Ohoj as ir ten buves alu midu geres, bet man kai buvau jokiu problemu del nieko nekilo visur vaziuodavom su masina tai nematem jokiu problemu del grizimo po sidinejimo ir siaip viskuo tada buvau patenkintas ,bet as pries metus kokius daugiau buvau :)
Vartotojo avataras
Karolius

UNREAD_POST Edas50 09 Vas 2009 20:07

Čiotkas reportas, viskas ore, tik paskaičiau 5 eilutes ir nusiunčiau autoriui įspėjimą su prašymu ;)
Ir kitų forumo dalyvių paprašysiu - gerbiamieji, smagu kad rašote ir stengėtės perteikti savo kelionių įspūdžius, bet jei jau užteko valios parašyti į forumą žinutę, tai pasistenkite ją parašyti bent jau taisyklinga lietuvių kalbą, o t.y. tenaj - tenai, zmoguj - žmogui, Sejp - šiaip, tikrj - tikrai. Čia ne SMS forumas, ir tikrai tikiu kad tokias žinutes ne iš mobilaus rašote - jus juk turite pilną klaviaturą. Palikite tą "šiuolaikišką" rašymo stilių telefonams ir bendravimui tarp nemokančiųjų lietuvių kalbos. Gerbkite kitus forumo skaitytojus.
Iš serijos - kai žmogus žmogui žmogus, tai žmogus žmogui žmogus.
Ačiū už dėmesį.

boardbro rašė:Hi!
Nu va gryzom vakar is Ishglo tj siek tiek papasakosiu apie kelione, gal kam bus naudinga :)
tenaj tikraj tj an zmoguj tj Tikrj labaj savajtej jin an yr apartamentaj....
----------------------------------
http://www.bareika.lt
+370 618 40022
Vartotojo avataras
Edas50
-

Burės numeris: 50

Re: Įspūdžiai iš ISCHGL'o

UNREAD_POST boardbro 09 Vas 2009 21:15

Atsiprašau, nuo šiol stengsiuos rašyti taisyklingai, tiesiog taip rašyt buvau įpratęs nuo seniau ir nemaniau, kad tai problema. :) Šeip esu lietuvis patriotas. :)
VANDENS PRAMOGOS!!!
www.waterfun.lt
Vartotojo avataras
boardbro

UNREAD_POST Edas50 10 Vas 2009 01:15

Na va ir superduper :)
Mes čia aišku perauklėjimo darbais neužsiimam, tačiau bendrą kultūros toną palaikom ;) Šventuolių čia nėra, bet dėl sms'inio rašymo stiliaus jau perspėjimų būtą... tu ne pirmas ;)
boardbro rašė:Atsiprašau, nuo šiol stengsiuos rašyti taisyklingai, tiesiog taip rašyt buvau įpratęs nuo seniau ir nemaniau, kad tai problema. :) Šeip esu lietuvis patriotas. :)
+370 618 40022
Vartotojo avataras
Edas50
-

UNREAD_POST MissTea 10 Vas 2009 10:22

O tai jeigu as rasysiu dabar be varneliu ir nosiniu, tai mane nulinciuosite? :| :)
Vartotojo avataras
MissTea

UNREAD_POST Edas50 10 Vas 2009 10:40

Čia jūsų, panelė, asmeninis reikalas - aš taip pat dažnai rašau be varnelių ir nosinių, ir dauguma forumiečiu nesivargina su varnelėmis. Bet niekas nerašo tjp kajp jawnimas raso sms'ajs - čia jau yra nusipezėjimas. ;)

MissTea rašė:O tai jeigu as rasysiu dabar be varneliu ir nosiniu, tai mane nulinciuosite? :| :)
+370 618 40022
Vartotojo avataras
Edas50
-

UNREAD_POST Fish-Bone 10 Vas 2009 11:37

MissTea rašė:O tai jeigu as rasysiu dabar be varneliu ir nosiniu, tai mane nulinciuosite? :| :)

Nori būti nulinčiuota? :twisted:
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

Burės numeris: 1617

UNREAD_POST MissTea 10 Vas 2009 12:19

Savanoriai neieskomi :) Baigiam offtopic`a :)
Vartotojo avataras
MissTea

UNREAD_POST Karolius 10 Vas 2009 14:55

Čia jūsų, panelė, asmeninis reikalas - aš taip pat dažnai rašau be varnelių ir nosinių, ir dauguma forumiečiu nesivargina su varnelėmis. Bet niekas nerašo tjp kajp jawnimas raso sms'ajs - čia jau yra nusipezėjimas. ;)

cia ne nusipezejimas, o one.lt masines psichozes padariniai :lol: cia neisizeiskit niekas,juokauju :)
Vartotojo avataras
Karolius

UNREAD_POST Edas50 10 Vas 2009 16:38

Karolius rašė:

cia ne nusipezejimas, o one.lt masines psichozes padariniai :lol: cia neisizeiskit niekas,juokauju :)

Tikslej, cia gy one.lt padarinys gi, mano vajkaj panasej raso :D - na bet mes jau ce oftopinam :)
+370 618 40022
Vartotojo avataras
Edas50
-

UNREAD_POST baidas 10 Vas 2009 17:44

Už paskutinę žinutę, forumo dalyvis "Edas50" gauna įspėjimą.

:D
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
--------------------------------------------------------
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

Kitas

Grįžti į Viskas apie žiemos sportą

Dabar prisijungę