EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Kaitlentes gamyba

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: Kaitlentes gamyba

UNREAD_POST livijusr 04 Kov 2009 17:23

pufikas rašė:
livijusr rašė:Na nesu as zalias ant darbo su derva, kopijavimu atliejant nuo originalu be to ir su dazymu ar ispaisymu jokiu problemu, nes masinas dazau laisvalaikiu ir siaip megstu visokiais idomiais darbeliais uzsiiminet...

ash kazkada zaudziau su podiumais ir subais bagazineje pagal bagazines reljiefa :):)

as irgi esu pasidares savo nissan 200sx bagazinej subus i sonus pagal reljefa nes ten pas mane vietos tai ojojoi kaip nera. o dabar kai taip padariau tai ir du subai is sonu telpa ir zapaskei vietos yra ir siaip dar nrm.
livijusr

UNREAD_POST pufikas 04 Kov 2009 17:29

livijusr rašė:
pufikas rašė:
livijusr rašė:Na nesu as zalias ant darbo su derva, kopijavimu atliejant nuo originalu be to ir su dazymu ar ispaisymu jokiu problemu, nes masinas dazau laisvalaikiu ir siaip megstu visokiais idomiais darbeliais uzsiiminet...

ash kazkada zaudziau su podiumais ir subais bagazineje pagal bagazines reljiefa :):)

as irgi esu pasidares savo nissan 200sx bagazinej subus i sonus pagal reljefa nes ten pas mane vietos tai ojojoi kaip nera. o dabar kai taip padariau tai ir du subai is sonu telpa ir zapaskei vietos yra ir siaip dar nrm.

pas mane dabar projekta du subai su deze po palange, gros i palange :) sedanas, palange metaline :) norisi boso i salone o ne kad bagazineje dauzytusi viskas :) tai va :) bet cia ne apie tai diskusija :)
pasmerktas dirbti programeriu, dnb, hardstyle ir terror muzikos kontuzytas :)
ieskantis savo vietos po saule :)\
ir JMJ NORIU VASAROS !!!!
pufikas

UNREAD_POST livijusr 04 Kov 2009 18:41

alsuoklius gali nugreipti i salono turi isvesdamas per palange. jei yra du subai, gali isgauti didesni garsa nei tarkim 1subo galia+ antro subo galia. Jei atsuki viena suba pries kita ir tarp ju nera labai didelis atstumas(masinoj turbut didelio ir nepadarysi) garso galingumas stipriai isauga, kai abu dinamikai yra sujungti teisingai. tuo gali lengvai isitikinti kad ir su buitinem kolonelem. pastatai viena priesasi kita ir iskart atsiranda stipresnin zemas. taip pat stovint sukeiti polius vienai is koloneliu ir zemas isvis pradingsta. Taip kad jei abu subus montuosi atsuktus viena i kita ir isvesi alsuoklius per palange i salona graziai, tai gali per daug uzsukes garsa pakenkt klausai :twisted:
livijusr

UNREAD_POST Laisvunas 04 Kov 2009 18:48

As daryciau tik tai siuo metu ko negaliu nupirkt nes dar nera sukurta....tarkim sauna kokia gera mintis ir noriu rialybej patikrint ar ta ydeja teisinga....bet dar yra vienas bet -reik laiko,o va jo ytin ir truksta
Dar daryciau jei tai man hobis,arba tuo atveju jai kaip jaunystej visai daiktas nebutu iperkamas....
Del medziagu panaudojimo-jokios anglies ,jokio kevlaro kaito lentoj is esmes nereikia....naudoti reiktu tik auksto modulio stikla,ir epoksidine gera derva...beje serdis gali but ir medine .
CIBAS
Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė
www.cibas.lt
Irangos remonts...
+370 69924884
+370 52359350
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

UNREAD_POST pufikas 04 Kov 2009 18:52

livijusr rašė:alsuoklius gali nugreipti i salono turi isvesdamas per palange. jei yra du subai, gali isgauti didesni garsa nei tarkim 1subo galia+ antro subo galia. Jei atsuki viena suba pries kita ir tarp ju nera labai didelis atstumas(masinoj turbut didelio ir nepadarysi) garso galingumas stipriai isauga, kai abu dinamikai yra sujungti teisingai. tuo gali lengvai isitikinti kad ir su buitinem kolonelem. pastatai viena priesasi kita ir iskart atsiranda stipresnin zemas. taip pat stovint sukeiti polius vienai is koloneliu ir zemas isvis pradingsta. Taip kad jei abu subus montuosi atsuktus viena i kita ir isvesi alsuoklius per palange i salona graziai, tai gali per daug uzsukes garsa pakenkt klausai :twisted:

subai abu bus nukreipti i palange ir pati deze is kart ten prisukta po palange, fazikas i palange, o ne i poranki.
kitas dalykas jei su nukreipimas tai V raide vienas i kita ir tada prie slidziu angos o fazikus i palange, bet man shita mintis nepatiko. imciau uzdara deze del jos tikslumo, bet kadangi esu jau bandes situs du subukus uzdaroj dezej su tuo stepru - taigi zinau ka gali ir kad velavimai gaunasi tikrai minimalus (du 10 coliu subai) :)
nieks neneigia galimybes kad bus padaryta ne viena ir ne dvi dezes kol atrasiu tai ko noriu :) gal veliau ir subai pus pakeisti :)
pufikas

UNREAD_POST livijusr 04 Kov 2009 18:55

tai gali buti ir taip kad nusipirksiu ir nuplauks man tas darymas, bet idomumo delei vistiek noriu padaryt. +pasidaryciau ir nusidazyciau taip keip noreciau
livijusr

UNREAD_POST pufikas 04 Kov 2009 19:05

livijusr rašė:tai gali buti ir taip kad nusipirksiu ir nuplauks man tas darymas, bet idomumo delei vistiek noriu padaryt. +pasidaryciau ir nusidazyciau taip keip noreciau

seip jei turi medziagas, bent dali ju - pirmyn.
ot ne dzin kad gal but gausis brangiau, bet bent jau busi kazka dares :) ash uz pati darymo procesa :)
pufikas

UNREAD_POST tadas bestkites 04 Kov 2009 21:13

Saunuolis, gera iniciatyva!

taciau daryk tik tuo atveju, jei tai for fun ar dizainerio ambicijos, ar siaip nagai niezti:).. pinigu tikrai nesutaupysi, todel jei jie pagrindinis motyvas - ne tuo keliu eini, nes galu gale teks pirkti lenta, o saibas jau busi isleides medziagoms:)

beje, suomijoje maciau vyrus ispjovus is sluoksniuotos faneros ir nulakavus, net be jokio audinio.. man regis ir nete kazkokia panasi kompanija yra.. gal irgi variantas?
Tadas
868541921
kaitavimo įranga ir kursai
http://www.kaitai.lt
Vartotojo avataras
tadas bestkites

UNREAD_POST livijusr 04 Kov 2009 23:00

man pirma mintis irgi fanera buvo, faneros irgi turiu, bet nepatiko man fanera del formavimo galimybiu be to kaip suprantu plaukimo kokybei didelia itaka turi simetrija ir forma o darydamas is faneros nieko gero tikrai nepadaryciau. o kas del pinigu, puikiai suprantu, kad lenta pirkti reikes paprasciausiai man nagus niezti ja paciam pasidaryt. pavyzdziui nusipirksiu vienokia o pats pasidarysiu kitokia, bus bloga, nebus gaila ismest ar crash testa daryt, visteik pirktine liks :mrgreen:
livijusr

UNREAD_POST livijusr 04 Kov 2009 23:04

pufikas rašė:
livijusr rašė:alsuoklius gali nugreipti i salono turi isvesdamas per palange. jei yra du subai, gali isgauti didesni garsa nei tarkim 1subo galia+ antro subo galia. Jei atsuki viena suba pries kita ir tarp ju nera labai didelis atstumas(masinoj turbut didelio ir nepadarysi) garso galingumas stipriai isauga, kai abu dinamikai yra sujungti teisingai. tuo gali lengvai isitikinti kad ir su buitinem kolonelem. pastatai viena priesasi kita ir iskart atsiranda stipresnin zemas. taip pat stovint sukeiti polius vienai is koloneliu ir zemas isvis pradingsta. Taip kad jei abu subus montuosi atsuktus viena i kita ir isvesi alsuoklius per palange i salona graziai, tai gali per daug uzsukes garsa pakenkt klausai :twisted:

subai abu bus nukreipti i palange ir pati deze is kart ten prisukta po palange, fazikas i palange, o ne i poranki.
kitas dalykas jei su nukreipimas tai V raide vienas i kita ir tada prie slidziu angos o fazikus i palange, bet man shita mintis nepatiko. imciau uzdara deze del jos tikslumo, bet kadangi esu jau bandes situs du subukus uzdaroj dezej su tuo stepru - taigi zinau ka gali ir kad velavimai gaunasi tikrai minimalus (du 10 coliu subai) :)

nieks neneigia galimybes kad bus padaryta ne viena ir ne dvi dezes kol atrasiu tai ko noriu :) gal veliau ir subai pus pakeisti :)

turejau omeny ne V formos dinamiku isdestyma o priespriesa ir jie neturi buti vienoje dezeje. taip pastacius jie vienas kito signala pastiprina o apkeitus vieno fazes slopina. pabandyk idomumo delai kada, pamatysi koks efektas. tik kuriuo gaunitoki efekta lygtais priklauso nuo garsiakalbiu galingumo ar dydzio.
livijusr

UNREAD_POST pufikas 05 Kov 2009 08:40

livijusr rašė:turejau omeny ne V formos dinamiku isdestyma o priespriesa ir jie neturi buti vienoje dezeje. taip pastacius jie vienas kito signala pastiprina o apkeitus vieno fazes slopina. pabandyk idomumo delai kada, pamatysi koks efektas. tik kuriuo gaunitoki efekta lygtais priklauso nuo garsiakalbiu galingumo ar dydzio.

man garso kiekio tikrai didesnio nereikes, nors seip sukonstruot bus galima pabandyt :) SPL'as tikrai nedomina :)
garsiukai du po 500w rms/1500w max, 10"coliu
pufikas

UNREAD_POST pufikas 05 Kov 2009 08:43

livijusr rašė:man pirma mintis irgi fanera buvo, faneros irgi turiu, bet nepatiko man fanera del formavimo galimybiu be to kaip suprantu plaukimo kokybei didelia itaka turi simetrija ir forma o darydamas is faneros nieko gero tikrai nepadaryciau. o kas del pinigu, puikiai suprantu, kad lenta pirkti reikes paprasciausiai man nagus niezti ja paciam pasidaryt. pavyzdziui nusipirksiu vienokia o pats pasidarysiu kitokia, bus bloga, nebus gaila ismest ar crash testa daryt, visteik pirktine liks :mrgreen:

na sluoksniuota fanera manau yra super mintis.
is dalies todel - kad nunesi CAD brezini - ir tau be problemu programuojamomis staklemis ja ishpjaus ir tikrai bus simetrishka (ne taip kaip lobdziku pjaunant), juolab ir ne auksa kainuoja dabar :)
priima tiek ranka piesta brezini su dydziais, tiek ir CAD ir kita vektorika jau dabar.
ishlenkimus irgi imanoma islankstyti is faneros - bet aisku cia jau fantazijos reik biskiuka - bet manau kad nera beda.
gatava gamini impregnuoti gali ta pacia poliesterinine derva, ir kartu dat po pora - ketverta sluoksniuo uzmetes stiklo pluoshto, tiesiog tada nuslifavus graziau dazai prilips :)
pufikas

UNREAD_POST Kancler 05 Kov 2009 09:33

o kaip del "plasmases" ? uzkrito pavadinimas bet vilniui yra parde kur grynai plasmase prekiauja, mano norsines lentos serdis yra "plasmasine", padarius "lovi" galima butu nesunkiai feno pagalba isformuoti linkima, o toliau jau klijuoti likusius sluoksnius, tada pasidaryt vakumini presiuka ir galima butu kepti jau be dideliu bedu
Cibai o kodel sakai kad karbonas blogai ? karbonas bent jau mano giliu isitikinimu yra tvirtesne medziaga, jinai bent jau as isivaizduoju netrupa kaip stiklo pluostas ar as klystu ?
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST pufikas 05 Kov 2009 10:24

panaodojimui
http://www.topplastas.lt/?id=4&cat=12&prod=60
http://www.heliopolis.lt/lt/Putu-polistirolio-plokstes
http://www.heliopolis.lt/lt/PVC-putu-plokstes
http://www.heliopolis.lt/lt/Putu-plokstes-KAPA

ash asmeniskai siulyciau KAPA plokstes
"KAPA LINE - tai balto chromo kartono ir poliuretano (PUR) putų plokštės, pagamintos Vokietijoje firmoje Alusuisse Kapa GmbH. Labai lengvos, galima lengvai pjaustyti,..."
ir
"KAPA FIX - lengva kietų poliuretano (PUR) putų plokštė. Šios plokštės būna dviejų rūšių - vienpusė arba dvipusė lipni..."
http://www.heliopolis.lt/lt/KAPA-Fix
imi 3 mm, padarai forma ir islenkimus, veliau ant virsaus klijuoji vel ir vel, sudedi kokius 3-4 sluoksnius :) ir wala:)
toliau jau lengviau
pufikas

UNREAD_POST Girmantas 06 Kov 2009 16:37

visko neskaiciau, bet man patiko apie gamybos procesa.

idomu, kodel medis augdamas pradziai neuzsiaugina storos (ir placios) zieves ir neprisipildo serdies kai jau turi galutine forma?
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių

Prisijungimas nariams