Jamiau Mystic'o antishokinę liemenę - super patenkintas visais aspektais. Atlieka antišoko funkciją puikiai, labai gerai guli ant kūno ir pakankamai laiko ant vandens. Juolab, kad turi trijų rūšių pasirinkimą, pagal tavo skonį ir formą.
Turiu Prolimit be uztrauktuko - super irgi, bet veliau isaiskejo kad ji tiko tik prie sedimos trapes, nes per ilga ir niekaip ja nesuderinsi su trape ant juosmens. Tai va kai rinksis atsizvelg ir i sita momenta.
Tai vat tos kur antišokinės, jos tinka ir su normaliom trapėm, nes taip apsitempia, kad niekur nelipa, net jei trapė ant viršaus. Mano tai trumpa, kite-trapei pritaikyta.
joo, cia tas del trapecijos tai geras pastebejimas, nes as viena nusiziurejau is oneil serijos, patogi, gerai laiko visai ant vandeniaus, ner labai stora, jau buvau beeinas ir as tokios pirkt, bet po to parotino kad dar ir trapecija reiks detis:)))
Taip taip, Neil Pryde turėjau liemenę, bet skirta buvo ne kaitavimui (nors XPro sakiau, kad reikia kaitavimui), tai ant ausų lipdavo, pasuki galvą į šoną ir matai liemenę Tai plaukt nėjo, pardaviau burlentajui - jam puikiai.
gal kas apie DaKine Matrix girdejot? nes mystic man savo tatoo stilium visai ne prie sirdies nuo trapecijos tai "tatooske" nusiardziau, tai dabar nematos:)