|
Reportažai iš kaitavimo ar kito veiksmo su kaitais vietų. Postinimo taisyklė: antraštėje parašome datą ir vietą Posts here all photos/ movies from kitesurfing spots or other places
bboy 04 Geg 2009 15:13
Prie rytu gi ir nuo Pazaislio vienuolyno iskysulio galima plaukt.. ten tarp medeliu keli kaita bet spotas irgi nieko visai.. vejui yra vietos siibeget... ar buvot kas be musu? jei buvot kas abiejuose spotuose parasykit palyginima  aciu http://www.maps.lt/map/query.aspx?actio ... a2cb3240b1upss susiveliau... sumaisiau su siaures / siaures rytu kryptimi  .... rytu levai prie pazaislio 
Paskutinį kartą redagavo bboy 04 Geg 2009 16:13. Iš viso redaguota 3 kartus.
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Marijonas 04 Geg 2009 15:49
bboy rašė:Prie pietu gi ir nuo Pazaislio vienuolyno iskysulio galima plaukt.. ten tarp medeliu keli kaita bet spotas irgi nieko visai.. vejui yra vietos siibeget... ar buvot kas be musu? jei buvot kas abiejuose spotuose parasykit palyginima  aciu
nesuprantu apie kokius pietus tu sneki...kalba gi eina apie konkretu spota tinkanti rytu kryptims ir konkreciai 05.01 putusiam siaures rytu vejui. ....in general tai is visu pasisakymu iki galo nesupratau ar verta demesio vieta... ...matomai reiks savo kailiu bandyt
Kas nori šviesti, turi degti.
-

Marijonas
-
bboy 04 Geg 2009 16:04
Marijonas rašė:bboy rašė:Prie pietu gi ir nuo Pazaislio vienuolyno iskysulio galima plaukt.. ten tarp medeliu keli kaita bet spotas irgi nieko visai.. vejui yra vietos siibeget... ar buvot kas be musu? jei buvot kas abiejuose spotuose parasykit palyginima  aciu
nesuprantu apie kokius pietus tu sneki...kalba gi eina apie konkretu spota tinkanti rytu kryptims ir konkreciai 05.01 putusiam siaures rytu vejui. ....in general tai is visu pasisakymu iki galo nesupratau ar verta demesio vieta... ...matomai reiks savo kailiu bandyt
turejau omeny prie rytu vejo o ne pietu 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Acurd 04 Geg 2009 16:16
To Bujakauskas:taip as matrasų propaguotojas Lietuvoj  ,man jau kitokie nelimpa  . Tas spotas aišku,kad ne Drėverna ir nėra ko norėti žemyne tokio. Elektėnų pievų spotas smagesnis. Šiaip čia mokytis nepatartina. Vėjas gūsiuotas. Šiandien patikrinau Rumšiškių spotą tai ten manau labai nebloga vieta pietinėm kryptim( geresnė už Pažaislį bent jau tuo,kad pležininkų turėtu būti mažiau)
-

Acurd
-
- Burės numeris: 0
bboy 04 Geg 2009 16:18
Acurd rašė:To Bujakauskas:taip as matrasų propaguotojas Lietuvoj  ,man jau kitokie nelimpa  . Tas spotas aišku,kad ne Drėverna ir nėra ko norėti žemyne tokio. Elektėnų pievų spotas smagesnis. Šiaip čia mokytis nepatartina. Vėjas gūsiuotas. Šiandien patikrinau Rumšiškių spotą tai ten manau labai nebloga vieta pietinėm kryptim( geresnė už Pažaislį bent jau tuo,kad pležininkų turėtu būti mažiau)
Ne plezininku o pingvinu arba civiliu 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
bujakauskas 04 Geg 2009 20:37
Acurd rašė:Šiaip čia mokytis nepatartina. Vėjas gūsiuotas.
man visiskas kosmosas buvo, kaip tu prie gusiuoto vejo su matrasu plauki. aiskiai antro matraco truko prigulimui, kai dreifuoti pradejai 
All-round rider | Orbea-Bataleon-Slingshot
-

bujakauskas
-
Acurd 04 Geg 2009 22:38
Na ten situacija buvo,kad nebesinorėjo kelti,nes medžiai labai arti, o dėl gusiuoto vėjo,tai patikėk, tas matrasas labai gerai sugerinėja gūsius,nuo vaudens kyla normaliai, pasikelinėji ir nusileidinėji be pagalbininku,yra auto zenit funkcija(blogiau tik jei visai išjungia ) kaitas paleidus barą kyla į dvyliką. Ir čia forume gali chebra būrti kiek nori,bet faktas tas,kad bandė tai gal pora žmonių Lietuvoj plaukt su matrasais 
-

Acurd
-
povilkami 04 Geg 2009 22:44
Na tai paorganizuok pavasarinėm sąlygom prie jūros paplaukimą, pabandysim, įsitikinsim, galėsim palyginti su pripūstukais. Jeigu tik pora žmonių yra plaukę Lietuvoj su matracu, tai gal tikrai daug prarandam net nebandydami...
-

povilkami
-
Acurd 04 Geg 2009 22:58
Dėl bandymu tiesiog nežinau,pernai kiek bandžiau siūlyt,tai nieks į rankas neėmė, o šiaip tai čia čiainikų kaitai ir tie kas jau pripratę prie su pompa pučiamų kaitų nemanau,kad pereitu prie uždaro matraso, nors aš pats pradėjau plaukt būtent su tokiu,nes niekaip man nesigaudavo pripučiamą dangui gaudyt ir dar lentą užsidėt,o su savo matrasu,man beliko galvot tik kaip lenta užsidėt, kaitas kabėdavo ten kur reikia. To Povilkami: jei nori labai pabandyt, man negaila galiu duot praplaukt.
-

Acurd
-
bboy 04 Geg 2009 22:58
povilkami rašė:Na tai paorganizuok pavasarinėm sąlygom prie jūros paplaukimą, pabandysim, įsitikinsim, galėsim palyginti su pripūstukais. Jeigu tik pora žmonių yra plaukę Lietuvoj su matracu, tai gal tikrai daug prarandam net nebandydami...
kad nelabai paplauxi turbooot  nes kiek zinau ten viskas atvirskciai  ant pripustuku jei paleidi kaita ji krenta o ten kyla 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Acurd 04 Geg 2009 23:02
BBoy Exelent! Taip ir yra. Man tas labai patinka 
-

Acurd
-
bboy 04 Geg 2009 23:07
Acurd rašė:BBoy Exelent! Taip ir yra. Man tas labai patinka 
nieko ir nesakau  kaip kas iprates.. taciau pagalvok kaip kencia marketingas...  ta prasme nori pasibandyt o negali nes nei velnio neisheina 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Acurd 04 Geg 2009 23:22
Nu man tas marketingas nėra taip svarbu aš susiradau brandą kuris man limpa ir tiek galiu pasiūlyti kitiems,jei jie jieško būten tų aukščiau išvardintų sąvybių, o jei žmogus plaukia Cabrina arba Bestu ir jam gerai, tai man nuo to nei šilta nei šalta 
-

Acurd
-
pauske 05 Geg 2009 20:22
acurd ta funkcija kai kaitas pats pakyla i 12 val. yra gerai bet , kaip visuomet lazda turi du galus....kai jis tai padaro kai tu esi visai tam nepasiruoses ir kildamas i virsu jis gan pavelka pavejui(cia man tai yra nutike po kite bordingo ant zemes)!na o kas liecia ant vandens tai esu nekarta plaukes su juo(pats turiu venoma 13 metru) tai man pagal jo dydi jis silpnokai tempia!jai kaito viduj paregulioji kad daugiau temtu tai jis gan prastokai kyla i virsu...tad siuo metu sis kaitas tik dulkes sandeliukyje renka ir man labiau pripuciamus renkuosi...bet cia TIK MANO NUOMONE... kiti gali jai priestarauti..
-

pauske
-
Acurd 05 Geg 2009 20:58
Smagu,kad pasisakei,žinojau kad kažkas turi V13 ir yra plaukęs,tik dėl niko nebuvau tikras. Na aš praeitą vasarą daugiausia naudojau Vortex 12(jo darbinis plotas yra 8,3) ir man užteko tos jėgos,bet aš dar nešokinėju,tai kaip čiainikui buvo super. Tavo Venomui darbinis plotas vos vos didesnis,tai su kuo Tu lygini tą jėgą? Venom II 16 naudojau rečiau,bet paplaukiau su juo prie pastovių 4 m/s(nu tas paplaukimas tai toks,kad galėjau mosikuodamas kaitu patramvajinti  ) Su Synergy 10(darbinis plotas 6) plaukiau,gal pora kartu kai vėjas buvo apie 10m/s. Šiaip įdomu ar dar kas yra bandęs plaukti su uždarais foilais
-

Acurd
-
Grįžti į Kitesurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
|
|