Yra vaizdu is El Cotillio... tai dar 2002m kai buvau Fuertei su burlente teko pajausti ju dydi,tuo met be gliso stebuklingai atsiradus keliems praejimams tarp 3m agresyviu mazuliu iseit i atvira vandenyna ir is ten sugryzus ir suvokus kur as buvau ir kaip man pasiseke, kad sveikas gryzau susivyniot inventoriu ir lekt i gerokai saugesne vieta...bet siemet teko ir pasismaginti su jom (tik su kaitu)...didziausios is vieno seto sieke iki 4m, bangos greitis labai didelis atsipalaiduot ne sekundei negali siena susiformuoja per pora sekundziu, pjauni ties viduriu bet atsirandi virsunei ir visu greiciu zemyn, atsirandi ziotyse adrenalino kiekis kune pasiekia maksimalu kieki... nevalingai pradedi kriokt...per pusmetri uzsidarydamos ziotys su susidariusia 1.5-2m puta isspiria padidindama greiti iki ribos...ir cia jau reik stabdyt, kad neuzlekt ant akmenu...siurpuliai vis nesiliauja raize nugara nuo apacios iki pakausio ir atgal, plusta euforija... patirti jausmai provokuoja kuna kartot...isejimas su kaitu per musa nereikalauja tiek aukos kiek su burlente, bet trukinejantis vejas vercia jaudintis ar tikrai meginant persokti ateinancia 4m siena 35-40km/h greiciu uzteks aukscio...kojas su lenta iskeli i virsu, kad tik neuzkabintu, bet svelnus grybstelejimas bangos virsune per nugara lyg ir leidzia suprast, kad jos nusiteikusios pakankamai geranoriskai...pjauni gilyn i atvira vandenyna megindamas atstatyt prarasta auksti ir pasirinkt is ateinanciu setu
mazule sekanciam nepakartojamam bendravimui...
Reziumuojant si vieta nera paprasta surfinimui, tai tikras isbandymas viskas ant ribos...