Jo.....
Net nesitikėjau LT išgirst aplamai tokia beda, ta prasme – Moteris nuori buriuot, o vyras ne leidžia, čia tai bent, čia tai ofigennai.

"Moterų pas mus su Burem labai ne daug."
Aistukass žinok iš esmes aišku problema ne tame, bent jau man irgi kaip ir Liuticui taip atrodo, bet jai jus rimtai taip manot, tai jooo – tai problema.
Iš Esmes turiu kur laikyt visa inventorių darbe, puikus garažas, apsauga 24 val per para ir tt. Jai pučia sutartoji iš darbo kuris praktiškai beveik už miesto, 15 km iki traku o ten ir Semeliškes ir Elaikas, varyt 25 minutes, viskas Super, bet kažkaip pripratau ir laikau inventorių name, turiu dvi lodžios, viena stiklinta kita ne.
Tai mano nuomone laikyt bures name galima laisvai jai tai ne Balkonas atidarytas kuris užpila lietus ir nuorūkai kaimynu krenta ant maišu su burem ir lentom.
Gyvenu 5 aukšte, jai esi Fanatikas ir ne tinginis JOKIU problemų del to ne turesi. Kitas dalykas kokia tavo lenta, manau ne labai lengva ir maža, a ne?
Tai Bures čia ne problema iš tikrųjų, o vot Lenta tai jau sunkiau. Jai plauki bent viena karta per 7-14 dienu tai džiovint ne reikia ju, tegul sau guli ir tiek.
Žodžiu kažkokiu mistiniu patogumu atžvelgiu laikau savo visos Manatkes name, visus metus, nors ir turiu galimybe laikyt kitur.

Jai tau reikia išdžiovint bures bet pora kartu per sezoną kreipkis pas mane, suorganizuosiu išdžiovinsiu viską tau pas save darbe, tam ir patalpų. Dėl laikymo TAVO inventoriaus tame garaže galiu pašnekėt su valdžia kuria laiko ten savo Porsche ir tt, jai sutiks kad kažkas tenai lįstų tai galėsiu pasiūlyt kur laikyt manatkes

. Kol kas tiek.
O dar žinok pakalbėčiau su vyru rimtai, reikia palaikyt vienas kita ir bandyt eiti vienu keliu, tau burlente jam gal ten futbolas ar kašis, ne galima užkirst kelia tam dalykui kuriam širdis sako TAIP.
Žinok atsiras burlente ir su laiku visos tos problemos išniks kažkaip išsispręs, pas visus taip.
Linkius sekmes tau, ir aplamai atvežk vyra i Elaika įkalbinsime,

kas Bure duos i rankos, kas kaita, ir kas žino kaip ten pasisuks viskas