|
Kalbam apie viską / let's talk about something
Juozas 03 Bir 2005 00:01
Bobai, gaila kad nebusi. Labai geri tavo pasirodymai TV. Reklama musu reikalui labai reikalinga.
Mantai, reiktu Aruno blickrieg Sventoji- Nida- Sventoji AMB (ir kitiems) vizualiai parodyt. Darius 77 buvo padares paveiksliuka.Tikriausiai guli kompe.
Juozas 25
-
Juozas
-
Bobas32 03 Bir 2005 00:23
Na taip, gal tiksliau butu pasakyti draugauti.... 
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
Juozas 03 Bir 2005 01:28
Draugausim
Juozas 25
-
Juozas
-
Vaidas28 03 Bir 2005 01:30
Uhhh ... Gintas gerai pavaro
Man Ginto paniatijos ir pozicija daug labiau prie sirdies nei Manto
Jei bus apklausa "TU UZ KA ?", - tai as jau kaip ir apsisprendes. Bet geriau, kad joks susiskaldymas neisibegetu.
Vaidas 28
Žvejai mano priešai.
-

Vaidas28
-
Mantas 03 Bir 2005 01:43
Vaidai28
O galima butu placiau suzinoti, kaip tu supranti Ginto paniatijas ir pozicija.
Nes siaip mano telefonas siandien atlaike dideli spaudima  ir visi Ginto pozicijos ar tai nesuprato ar tai visaip keistai vadino 
-

Mantas
-
Girmantas 03 Bir 2005 01:56
Mantai, o kada tu pradesi priimti kritika ir ja vertinti? vietoj to kad ishsivartinetum ir kietai atsikirtinedamas atseit ieskotum teisybes? siandien pvz tu nieko neparasei apie LBS gimtadieni. tik dar karta papilstei is tuscio i kiaura apie tai kaip grazu LBA.
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Mazvydas (LTU 97) 03 Bir 2005 02:03
Girmantas rašė:Mantai, o kada tu pradesi priimti kritika ir ja vertinti? vietoj to kad ishsivartinetum ir kietai atsikirtinedamas atseit ieskotum teisybes? siandien pvz tu nieko neparasei apie LBS gimtadieni. tik dar karta papilstei is tuscio i kiaura apie tai kaip grazu LBA.
Girmantai, o kodel tau to paties nepaklausius kitu LBA steigeju?...
Susidaro toks ispudis, kad tik vienas Mantas turi p...zdy atsiimti uz viska ir visu veiksmus.
-

Mazvydas (LTU 97)
-
Girmantas 03 Bir 2005 02:06
nes kiti taip nesireiskia, todel ir neuzkliuna. 
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
gediminas 03 Bir 2005 02:18
Įsikūrus LBA situacija tapo neapibrėžta.Gerbiu Gintautą,bei Mantą.Man atrodo kad situaciją reikia gerinti vykdant diskusijas,nustatant ribas,pareigas,atsakomybę ir t.t.Jeigu mes kalbėsime taip kaip varžybu metu,nukentės burlenčių sportas ir iš to nieko gero nebus.Man malonu ,kad burlenčių sportas atsigauna ir labai norėčiau mūsų visų vienybės-tada ir burlentinikai bus jėga.
GedJack
-
gediminas
-
LR 03 Bir 2005 02:22
Girmantai rašė:, o kodel tau to paties nepaklausius kitu LBA steigeju?... Susidaro toks ispudis, kad tik vienas Mantas turi p...zdy atsiimti uz viska ir visu veiksmus.
Mazvydai ,na steigejai anto ir steigejai ,galejo pridaryti klaidu.Taciau as pasigendu eiliniu nariu pilietiskos pozicijos,susimokejot po stolnika ir bunat ausis suglaude, gal istatu neskaitet, dabar viska Railai srebti...Tai ko ten stojot?Tik vienas Juozas ten kazka AMB nori parodyti.Manau kad jusu problema bendravimo stokoje,padarykit koki 2dienu isvaziuojamaji posedi ne prie vandens,tai gal kas issicukruos.
-

LR
-
Jezus 03 Bir 2005 03:34
"kokia man is to prasme neplaukianciam per baltija?". Gerai, pasak Manto tureciau didziuotis, kad jus tai padarysite. Jei as tai padaryciau, manau savimi didziuociausi, bet nesijausciau dideli nuopelna darydamas visiems likusiems. Gal as kazko nesuprantu, ir turiu jaustis dekingas kad galu gale iprasminsit mano beverti plaukiojima sitokiu pasiekimu. Biski baisu klausyt, o dar net nepradejote plaukti. Kas bus jei pavyks?
Man dzin ar kas kada uzims kazkuria vieta wave ar freestyle, jei jis plauks tik del to kad uzimtu kazkuria vieta wave ar freestyle. Jis per daug nutoles nuo mano vertybiu kad su tuo zmogum jausciau kazka bendro. Nedirbdamas ant to kad uzimti kazkuria vieta varzybose jos tikrai neuzimsi. Todel jeigu kazkam reikia vietos, oficialumo, pripazinimo ir pan. prasau - siekite to, bet ne mano saskaita. As prie tokiu dalyku neprisidesiu ir taskas.
klubo veikla kas kita - cia entuziastai vienijasi kad butu lengviau ispresti technines problemas (kaip pramogines varzybeles, sx pluduras ar pan), bei kad skatinti nauju nariu etuziazma. todel prie sios veiklos prisidejau, ka skatinu padaryti ir kitus. realiai man asmeniskai net to katerio nelabai stipriai reikia - as turiu lenta, veja, banga ir chebra. bet klubas yra ideja, klubas kuria naujus zmones, klubas isklauso senesniu zmoniu. Ar mes sieksim sportiniu pasiekiimu ar ne, tikiuosi klubas padarys kas jo jegose kad mes kaifuotume nuo to ka darome.
Mano dalyvavimas situose forumuose buvo paskatintas noro kelti FUNboardingo lygi, bet atsiremiau i tokia FW siena kad net teko isivelti i konfliktus su zmonem kuriuos gerbiu uz ju poziuri i ju disciplinas. Konfliktas prasidejo nuo mano teiginio kad negalima visiem taikyti tos pacios kepures, ir mano pozicija nepasikeite. Mes skirtingi.
Siaip as visada pasiruoses atsakyti i klausimus kurie patenka i mano kompetencija. Is nieko dekingumo ar perdetos pagarbos uz tai nesitikiu, jei kazkas pasirinks isiklausyti i mano rekomendacijas man uzteks kad kazkuria diena praleksim su juo ant tos pacios bangos akinio nasruose ar cabeze.
-

Jezus
-
Laisvunas 03 Bir 2005 03:51
Nu blyn uzknisot....priseskit ir atsitokekit-Jus ,kas ,dusioj burlentiajai,ar kokie suknisti funkcionieriai...ar Jus tiesiog uzvalde noras but typo autoritetais,prezidentais,direktoriais- kai jais dar neesat ligi siol...?!!!Beabejones jai esi totalus ,,0" vandeni,o norisi but kazkuo, galimas variantas isteigt typo lba ar bba ar dar kokia tai aaa,pasiskelbt sios organizacijos pranasu ,dvasiniu vadovu ar dar kokiu dalai lama ir talkalint savo fix idejas...man tai kazkoks briedas nuo pat pradziu !
Mano nuomone tas lba yra absoliuciai ,,miortvo rozdenaja mlodenec" !
Pagaidint,ar pamaitint utopinem frazem ji jau spejo neviena...,o isesmes nieko nenuveike savom rankom,a typo padare varzybas Vejas Galvoje saskaita,bet cia as Lapino nesuprantu kam iki to reikejo nusileist...?
Lapin,Bobai,Edai,Bubinai-pirmiausia tai imkit ir apsispreskit- Vejas Galvoj ar tas lba-mums visiems bus lengviau...zinosim kas yra kas ir t.t.,....Lietuvele maza, todel visai nematau is princimo vietos tokiai herarhiniai sistemai kaip kad deklaruoja tas lba,kuri typo jungia ir atstovauja ,,kitu" klubu veikla.Nu zagnuli,a ?,bumaga vsio terpit ! Aplamai tuomet reiktu pakeist Vejas Galvoje istatus yrasant nuostata ,kad jis kuruoja lba veikla kaip visuomenines ,,dukterines|" organizacijos....zodziu sei dienai Vejas Galvoje yra cool,o lba yra 0 !
Daba del to plaukimo per ta jura...Hebra juros nereik ,,daryti",su ja reik draugaut...jei jums reik i Svedija iseskit i kelta ir sekmingai ja pasieksit !
Tai ne, blyn, visada atsiranda kazkokiu tusciagarbetroskininku,norinciu tapt dar vienais Darium IR Girenu...kurie kaip tie islamo fanatikai tempe paskui save tuos drugelius,kurie nieko neitardami gali labai rimtai tokioj akcijoj nudegt nagus...jura niekada nejuokauja,jai nebrangi sava givybe pagalvokit apie tuos ,,drugelius" ar apie savo zmonas ir vaikus !
Apibendrinus,si savaitgali Juroj pucia ,ir kadangi man buriavimas laisvu stilium nemire(kaip nekuriems prisiskaiciusiems funkcionieriu) as busiu,kaip ir daugelis kitu JUROJ !!!
-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
Akinys 03 Bir 2005 04:57
vot i vsia pravda - kas pasiformalizuot, o kas prie juros. vienus vienija formalizmas, o kitus - vejas ir bangos. skirtingos ideologijos, nes ne visi burlentininkai yra SURF'eriai . burlentininkai nebuvo vieningi ir nebus, nes vieni su jura draugauja, o kiti jos arba bijo arba ja nori daryti.
ideologijos analize tuom baigiu, o dabar apie ekonomika, nes ekonomika, kaip zinote turi but ekonomishka.
jei but organizacijos nariu neskatina ideologija, tai lieka paskutinis (beje pats svarbiausias) skatinamasis - but nariu turi apsimoket. galbut LBA (ir sapne - LBS) naryste leis ishleist maziau dalyvaujant LBA (ir sapne - LBS) organizuojamose varzybose ? galbut formulistams ir taip. o gal ir ne. o jei burlentininkas nesiruoshia dalyvaut varzybose, ka tada jam gali pasiulyt LBA (ir sapne - LBS) ? ash nematau ka LBA (ir nerealiame sapne - LBS) gali pasiulyt freestyleriams, freeslalomistams, wavistams ir aplamai, freeraideriams, kurie visi kartu sudejus sudaro 90% nuo tu burlentininku, kurie bent jau yra uzsiregistrave savo numerius. dristu spet, kad neuzsiregistravusiu numerius yra bent kokis 5 kartus daugiau, o jei negali pasiulyt nieko, ishskyrus narystes mokesti, tai tokia organizacija niekam ir nereikalinga  va ir visa ekonomika.
Akinys, LTU626
p.s. sorry, i jura shi karta negaliu - laukiu prieaugio, bet po menesio ir iki pat spalio mielai su jumis pasivezinsiu ant vienos bangos Nasruose, o po to ir Bretaneje.
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
Arunas 03 Bir 2005 12:45
Ei! Sunumeruoti funkcionieriai,tuoj vienas kita ishpjausit! 
-
Arunas
-
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 3 svečių
|
|