EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Naujas spotas kauno mariose

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: Naujas spotas kauno mariose

UNREAD_POST Fish-Bone 15 Geg 2009 14:07

Kai pasirdaro labia tiršta, tai sutinku, kad kaitiorui prasilenkti su kitu kaitioru gal ir paprasčiau, negu su burlentojum. Tas pats ir tarp burlentojų. Bet aš vis dar naiviai manau, kad jeigu abu plaukia su protu, tai jokių parkių neiškyla, o dar ir šiek tiek paįvairini plaukimą :) Beje man patinka kaitai, nes jie iš labai toli gerai matomi. Kuršių mariose nuplaukus keletą km link Neringos, apsigręžus nesunku susigaudyti kur grįžti (čia tokia situacija būdavo kai plaukdavau Drevernoje) :)
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

Burės numeris: 1617

UNREAD_POST Acurd 15 Geg 2009 14:16

Fish-Bone rašė:Kai pasirdaro labia tiršta, tai sutinku, kad kaitiorui prasilenkti su kitu kaitioru gal ir paprasčiau, negu su burlentojum. Tas pats ir tarp burlentojų. Bet aš vis dar naiviai manau, kad jeigu abu plaukia su protu, tai jokių parkių neiškyla, o dar ir šiek tiek paįvairini plaukimą :) Beje man patinka kaitai, nes jie iš labai toli gerai matomi. Kuršių mariose nuplaukus keletą km link Neringos, apsigręžus nesunku susigaudyti kur grįžti (čia tokia situacija būdavo kai plaukdavau Drevernoje) :)
Šiaip tai Kauno marios kaip ir visi kontinentiniai spotai subalansuoti daugiau burlentėms, man irgi kaskart kai negaliu važiuot iki jūros kyla noras traukti iš garažo burlentę ir bandyt mokintis Kaunuškei, bet kai pamastau apie takelavimą tos senos burės,tai gerai būną ir su kaitu :)
Vartotojo avataras
Acurd

Burės numeris: 0

UNREAD_POST martisp 12 Bir 2009 17:04

Vyrai, kas isbande sita spotya, papasakokit apie dugna ir vejo stabiluma, zinau daukmaz ta vieta, mano tevas ten zvejodavo, sake kad negilu, bet didziausia priblema tai, kad sake kelmu kaskokiu pilna ant dugno, ar cia teisybe??ar neteisybe?
Vartotojo avataras
martisp

UNREAD_POST kiternr1 24 Rgp 2010 15:47

Gal kas varo su kaitais i marias lakstyti, nes neturiu as su kuo lekt, parasykit jei kas noretu prisideti :D :D
Vartotojo avataras
kiternr1

UNREAD_POST Plikis 24 Rgp 2010 18:02

Manau, kad tokių Rumšiškių spote rytoj bus.
Ir aš pabandysiu 11-14 val ten prasilėkti. Kiti lygtai vėliau planuoja
Plikis

UNREAD_POST kiternr1 26 Rgp 2010 00:10

O kaip vejas ryt kas galit pasakyti nes windguru del siandienos klydo, zymiai didesnis vejas buvo.
Vartotojo avataras
kiternr1

Ankstesnis

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Prisijungimas nariams