pagal visų formų statistiką, tema neišsemiama ir susilaukianti vieno iš didžiausio aktyvumo.
Aš, kaip ir visi kiti, nieko naujo nepasakysiu, viskas jau daug kartų išsakyta, tik pora savo pastebėjimų įterpsiu. Aitvaristai, na gal kaitiorai (taip kručiau skamba) niekaip nenori, o gal negali, pripažinti, jog ir be jų sporto žemėje yra įdomių ir patrauklių veiklų naudojant vėją iki 12 m/s. Tai kiekvieno reikalas. Tik, Sauliau, tu viename skelbime sakai, kad pirmiausiai reikia įvaldyti abu sportus ir tik tada kalbėt, bei reikšti savo nuomonę. Daugelis iš mūsų rinkimuose nuomonę reiškiame neįsigilinę į partijos ar kandidato programą, už kurį balsuojame. Tiesiog klausome diskusijų, kurių metu ir pasirenkame kuo tikėti, o kuo ne. Taip ir čia, galima skaityti daugybę forumų ir iš to susidaryti savo nuomonę, kuri būtų pagrįsta netik paties, bet ir kitų įspūdžiais, bei argumentais. Bet jei jau sakai, kad reikia išmokti ir išbandyti abu reikalus, prieš išsakant savo nuomonę, tai aš nemačiau tavęs dalyvaujančio Formulės varžybose, ar buriuojančio ja, bet nuomonę apie šią discipliną tu pareiškei.

Dėl pojūčių nežinojimo, kuriuos gauna varžybų dalyviai ir seka tokie komentarai kaip šis
"....formule yra labai extrelamu, mano galva tai juokinga... PS sorry jei formulistus izeidziau, bet ishtikruju labai nuobodus uzsiemimas pjaustiti pirmyn atgal i virshu i apacia..."
Neįžeidei, bet dėl to ir nesupranti, kad neteko to patirti. Mes juk gerbiam kitas nuomones, bei tikim kad jūs taip pat neįsižeistumėte, jei jus pavadintų tabaluojančiais, šlapiais arbatos maišeliais. Ar įsižeistumėte? Jei ką, tai sorius

Mano pozicija nereiškia, jog niekada nepradėsiu buriuoti aitvarais. Bet gal vėliau, kai būsiu pencininkas, dabar man užteka to, ką gaunu iš FW varžybų.