EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Bestu testai...

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

UNREAD_POST Dakine 15 Gru 2007 15:52

Labas Benzai. Kaitu kaina man tikrai rupi ir negeda prisipazinti. As uz savo kaitus susimoku is savu pinigeliu. Manau ir tau rupi nes kitaip nemaltum sudo . Kas liecia pigius "tekius" tai tu juos vezei ir pardavinejai ir tuo metu panasiai rasei kaip dabar apie bestus nes vel gi rupi pinigeliai ( nors kiek zinau biznio nepadarete).
As tikrai nebandziau bestu ir nesakau kad blogi kaitai. Visko gali buti kad ir as plauksiu su jais jei patiks.Man istikro visiskai tas pats kas su kuo plaukia.Svarbu buti normaliam biciui.
Paaiskinsiu ka reiskai siuo atveju sudo malimas nes matau kazkodel susinervines.As skaitau kad sudo malimas yra rasymas minint kaitu branda ( kai esi nuo jo priklausomas) ir pojuciu aprasymas net tai yra sunkiai apciuopiamas dalykas.Galima ta pacia diena lyginti skirtingus kaitus ir tikrai bus skirtingu nuomoniu. Juk mes skirtingi.Cia zinai kaip su pana. Paiimk 10 biciuku ir ta pati pana su ta pacia ..... padarys ta pati ...... Galima teisingumo vardam ir laika vienoda paskirti. Ir kaip tu galvoji kiek nuomoniu bus?
Dakine

to dakine and co

UNREAD_POST tadas bestkites 15 Gru 2007 17:10

kaina ir spalva yra ko gero vieninteliai aiskiai ismatuojami dalykai kaituose, visam kitam siai dienai standartiniu testu/parametru nera sukurta, cia ne auto - nepasakysi, kad iki 100 km/h per 8 o iki 200 per 14 s.

taigi budas dalinti informacija apie kaitus yra naudotoju ispudziu aprasymas ir pateikimas kaiteriu bendruomenei.. taip yra visur pasaulyje, taip bus ir lietuvoje. del "rasytoju" objektyvumo kiekvienas gali spresti pats...

jei esat kieti, tai patys testuokit (bet ka, nebutinai best ar pan) ir rasykit savo ispudzius, nuomones, pastabas. taip padesit kitiems ir inesit objektyvumo, kurio anot jusu "priklausomi" rideriai neturi.. o ir forumas bus idomus ir informatyvus, o ne santykiu aiskinimosi vieta..

o dabar pilat purva is uz ekranu, kaip snargleti "delfi" komentuotojai uzuot padare kazka konstruktyvaus.

gero savaitgalio,

tadas
kaitavimo iranga ir kursai
http://www.kaitai.lt
Vartotojo avataras
tadas bestkites

UNREAD_POST benzas 15 Gru 2007 18:46

Privetas Dikine..Matau tu dezinformuotas stipriai esi...Tekius padejau atsivezti,o biznio is ju ir nesiruosiau daryt...ideja buvo altruistine aprupinti norincius pigiai isigyti aitvarus,o gal tu manai, kad mokant uz kvadrata
aitvaro 100-120lt galima turet bizni???:):):)jei tau rupi pinigai tai ko nepirkai???Isvada paprasta jums ponai nereikia pigiu kaitu!!! As visa sezona atplaukiojau su jais ir kuomet rinkausi sekanciam sezonui su kuo plaukti ir kokiu brandu, ismeginau beveik visus Lietuvoi parduodamus kaitus...apsistojau ties Bestais, nes man jie tiko patiko ir patinka todel dalinuosi savo ispudziais.. kame cia malimas??? Galiu pasikartot, kad man jie AFIGENI!!Paskaityk dar karta mano pirma rasini...as agituoju BANDYTI pries perkant!!! Beje kiek zinau pats kate maise pirkai...;)

Dakine rašė:As tikrai nebandziau bestu ir nesakau kad blogi kaitai.
"O as bandziau todel ir sakau ka patyriau!!!
Dakine rašė:"Visko gali buti kad ir as plauksiu su jais jei patiks."
Butent! bandyk ir rinkis tai kas tau priimtiniausia!!!
Dakine rašė:"Man istikro visiskai tas pats kas su kuo plaukia."
Man ir tas pats, bet tavo reakcija i mano rasini vercia mane abejoti siuo tavo teiginiu..
Dakine rašė:Svarbu buti normaliam biciui.
???????
Dakine rašė:"Paaiskinsiu ka reiskai siuo atveju sudo malimas nes matau kazkodel susinervines."
diskutuoti mano gyvenimo credo..;)nervai konservuose..
Dakine rašė:"As skaitau kad sudo malimas yra rasymas minint kaitu branda "
:D :D cia tai topas! dabar nucopink mano pirma rasini ir istrink minima branda...:) :D :D tuomet tikrai kiltu abejone "normalaus bico"
statusui...jauciu parasytum: ea benzinas chto tebe a chiom eto ty?? :shock:
Dakine rašė:"( kai esi nuo jo priklausomas)"
tu teisus dabar priklausomas, nes jau pasirinkau sekancio sezono aitvarus tuo dziaugiuosi ir nekantrauju su jais plaukt!!!O gal tu manai, kad visus metus save prievartausiu plaukdamas su sudinais kaitais???
Dakine rašė:"ir pojuciu aprasymas net tai yra sunkiai apciuopiamas dalykas."
ar zinai zodziu reiksme "subjektyvu" "objektyvu",
kuri is ju minejau rasydamas???
Dakine rašė:"Galima ta pacia diena lyginti skirtingus kaitus ir tikrai bus skirtingu nuomoniu. Juk mes skirtingi.Cia zinai kaip su pana. Paiimk 10 biciuku ir ta pati pana su ta pacia ..... padarys ta pati ...... Galima teisingumo vardam ir laika vienoda paskirti. Ir kaip tu galvoji kiek nuomoniu bus?"
tas ir yr, kad kiekvienas gali reiksti nuomone...bet ko verta nuomone kai ji neparemta bandymais???? Jei tu rasytum recenzija apie testuota produkta as niekada taves nekritikuociau jei nebuciau pats bandes...bet kaip ir minejai Mes juk skirtingi... :wink:

sorys uz sveplavima...
Vartotojo avataras
benzas

2 piktas Diakaine

UNREAD_POST Tata 15 Gru 2007 21:25

...Is tikro Dakaine nesuprantu tavo pykcio priepolio priezasciu,
tu gi rimts vyrs esi be to is Paneviezio miestelio, Vertelgos gimtines.
Tai ka gal Benzui bus dabar kaip Kiesui, jei bandys dar priestarauti ir girti Bestus?

....as kaip liudininkas (ir kaip Yella-Yella projekto prodiuseris)-
visos tu Bestu testu pravestu tenais ElGuwnoje Benzo ir kompanijos programos (aciu Tadui ir Agnes) galiu patvirtinti kad Benzas potrauminiam laikotarpuje dare viska ka ir anksciau, pernai dare su Tekky C kaitais, o twora tikrai pasistumejo i prieki konkreciai.
Jo triku sarasas paemus "Best HP" pasipilde "blindslide" ir "backloop kiteloop" elementais.
Ir jie po trumpu treniruociu buvo atliekami su jega ir normalia amplitude.
tiesa jis baigesi nugaros patempimu, bet....

ps manau kad jis ta butu padares ir su Cabrinha Switschblade, bet tai jau jo (tworos) problema.

.....kas del Tekky tai juos veziau as ir nematau reikalo del to pulti Benza ir apskritai cia jokios problemos del to nera. Tai buvo tiesiog bandymas daryti pigu produkta, bet tam reikia masiskumo, kas siam sportui kaip parode laikas masiskumas tik kenkia (ivykiai Palangos pliaze ir prie SHmolo)

Plaukiantiems C kaitais jie yra idealus ir as pats ko gero pereisiu i C sekancia vasara, kaip leis salygos (aisku max 12m2 nes didesni kaitai jau yra atskira kalba)

.......o siaip del bendruju pastebejimu kaitvisuomenei
visi reklamuoja ONEPUMPSYSTEM, as rekomenduoju ONEKITESYSTEM ir tai ne joks reklaminis trikas o ismastyta pastaruju metu plaukimo praktikos isvada, uztvirtinta ElGuwnoje:

......biciukai, normaliam kaitiorui - reikia tik vieno 11m2 kaito. Kodel?
todel kad jis yra fainas visiems vejams. As pastaruoju metu naudoju tik 11m2 ir man jo pilnai pakanka visada, kai tik yra vejo
Per ta savaite Egypte plaukeme nuo 6 iki 15m/s
Kaip man tai sekesi gali patvirtinti liudininkai. As laimingas nes turiu geras 2 lentas. Ilgis irgi ne tiek svarbu, abi panasaus ilgio 132x40 ir SHINN strapless (130cm)
Ju gamintojas NOBILE. Cia visa paslaptis ir aisku visas kaifas. Vejo trukumas kompensuojamas absoliuciai naujais STRAPLESS pojuciais.

Aisku mano mintys nepatiks kaitu pardavejams, taciau as pats dabar jauciuosi zymiai laisvesnis, jokio svorio pervirsio ir varai kur nori ir kada nori.

pps: pirmasis mano mokykleles aukletinis buvo Dukatis. Arturai tavo ispudziai ir aisku nuomone. parasyk.

se ya tata
Prikabinti failai
egw.JPG
onekitesystem
Vartotojo avataras
Tata

.

UNREAD_POST avantmov 15 Gru 2007 22:15

hey , Dakine
kas ten tom katem maise prekiauja ? :lol:
avantmov

UNREAD_POST benzas 16 Gru 2007 22:58

Bobas32 rašė:Sveikas Benzai,
kaip tavo koja? Darei operaciją ar be raiščių varai? Kažkaip labai greitai ant kojų atsistojai. Nuotraukose matosi saulė ir šiltas vanduo. Šiomis dienomis tokie reportažai šildo. Dauguma mūsiškių jau išseko nuo tokių dienų, kai 11 valandą pradeda temti.

Privetas Bobai,
po egipto kaip nekeista koja gerokai sustiprejo...kur kas geriau jauciuosi, net bekt galiu...gali but , kad ir nereiks operuotis (tikiuosi).Laukiam sniego!!!
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST benzas 16 Gru 2007 23:13

laser rašė:Rimtas benzai bl tapati per tapati.
As tau tokiu straisniuku galiu 04,05,06,07m surasti. Aisku gali tekti kaito pavadinima pakeisti :D

Parasytum kur gyvenot,kur plauket,ka geret................tai nors paskaitytume :wink:

Tikiu,kad gali surasti ir copy pastinti...bet man asmeniskai kur kas butu vertingesnis tavo bandyto naujo produkto aprasymas nei kazikieno kurio nepazystu, kadangi as vertinu tavo kompetencija siuo klausimu...
Vartotojo avataras
benzas

northai rulez

UNREAD_POST Egis 23 16 Gru 2007 23:20

is visos sios diskusijos supratau kad geriausi kaitai tie su kuriais "geriausi is geriausiu" varo.... tipo jie viska issitestuoja ir nusprendzia su kuo varys kita sezona... :)

Nusprendziau kad toliau su Northais varysiu... nes iki Viktoro ir Co lygio visiems dar toli toli.... :) :) :)

Peace on you! :)

Egis 23
Vartotojo avataras
Egis 23

Re: northai rulez

UNREAD_POST benzas 16 Gru 2007 23:35

Egis 23 rašė:is visos sios diskusijos supratau kad geriausi kaitai tie su kuriais "geriausi is geriausiu" varo.... tipo jie viska issitestuoja ir nusprendzia su kuo varys kita sezona... :)

Nusprendziau kad toliau su Northais varysiu... nes iki Viktoro ir Co lygio visiems dar toli toli.... :) :) :)

Peace on you! :)

Egis 23

Visiems tokiems kaip ir "suprateliui Egiui 23" viso rasinio esme paraidziui:
BANDYK, TESTUOK IR PASIIMK SAU GERIAUSIA KAS TAU TIKS.
YOU UNDERSTAND? :roll:
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST Bobas32 16 Gru 2007 23:43

Jo, Egipto šiluma ir druskingas vanduo labai gerai padeda. Ten viena diena atitinka kaip ir mėnesį reabilitacijos Lietuvoje.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

Re: 2 piktas Diakaine

UNREAD_POST morewind 17 Gru 2007 11:43

Tata rašė:Vejo trukumas kompensuojamas absoliuciai naujais STRAPLESS pojuciais.

man irgi gerai kompensuojasi, jėgelė :cheers:
/)___/)___/)_(\_________(\_(\_(\__
morewind
-

Burės numeris: 0

Re: 2 piktas Diakaine

UNREAD_POST cliff 17 Gru 2007 12:37

morewind rašė:
Tata rašė:Vejo trukumas kompensuojamas absoliuciai naujais STRAPLESS pojuciais.

man irgi gerai kompensuojasi, jėgelė :cheers:

tai blin ko cia visi dabar lojat ant tu bestu, jei jau tokie istikimi savo brandui tai imkit ir rasykit rasinelius kokie jie geri ... gal bus paksui lengviau parduot naudota
http://www.hero.lt
GoPro kameros ir priedai | SUUNTO , Garmin laikrodziai <<<< -- spec kaina extreme-sports.lt
Vartotojo avataras
cliff

UNREAD_POST Akinys 17 Gru 2007 15:03

cliff, loja ne ant bestu. loja ant "testu". argi tokius "testus" galima pavadint testais, kai testuojami vienos rushies produktai, nelyginami su kitais analogais prie tu paciu salygu - pasiimk bet koki surf magazina ir paziurek kaip testuojama UK arba DE. kitavertus suorganizuot tikrus testus musu mazoje rinkoje turbut neimanoma - del 100 ivairiausiu priezasciu, ish kuriu 99 yra pinigai, senai rinkoje esantiems kaitu dyleriams tai neidomu. naujiems gi dyleriams reikia PR, ko pasekoje gimsta "testai" ir "valstybes" ir labai lengva shiame procese iziuret tas 99 priezastis ir sunku pamatyt ta viena.

p.s. pats turiu 2005m BEST Nemesis 8kv ir juo labai patenkintas
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

UNREAD_POST benzas 17 Gru 2007 15:31

Akinys rašė:cliff, loja ne ant bestu. loja ant "testu". argi tokius "testus" galima pavadint testais, kai testuojami vienos rushies produktai, nelyginami su kitais analogais prie tu paciu salygu - pasiimk bet koki surf magazina ir paziurek kaip testuojama UK arba DE. kitavertus suorganizuot tikrus testus musu mazoje rinkoje turbut neimanoma - del 100 ivairiausiu priezasciu, ish kuriu 99 yra pinigai, senai rinkoje esantiems kaitu dyleriams tai neidomu. naujiems gi dyleriams reikia PR, ko pasekoje gimsta "testai" ir "valstybes" ir labai lengva shiame procese iziuret tas 99 priezastis ir sunku pamatyt ta viena.

p.s. pats turiu 2005m BEST Nemesis 8kv ir juo labai patenkintas

zodis test reiskia:

Dabartinės anglų kalbos žodynas
I n
1) bandymas; mėginimas
2) išbandymas
3) tikrinimas; patikrinimas
4) testas (psich.)
5) (spec.) analizė; tyrimas
6) nustatymas
7) sport British tarptautinės kriketo rungtynės (test match); tarptautinės regbio rungtynės (test match)
8) attributive use bandymo; bandomasis
9) patikrinamasis
10) tyrimo
II v
1) išmėginti; bandyti; išbandyti
2) daryti bandymus
3) patikrinti; tikrinti; nustatyti

Kurioje vietoje neteisingai panaudota si savoka????
prasau pacituoti, kad visiems aiskiau butu, jei ne, tai manau teisingai panaudojau si issireiskima, o tu nuo siol zinok ka reiskia sis zodis :wink:
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST Akinys 17 Gru 2007 15:41

benzai, paskaityk kaip daromi testai UK ir DE. esme ne zodyne, esme procese.
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Prisijungimas nariams