Privetas Dikine..Matau tu dezinformuotas stipriai esi...Tekius padejau atsivezti,o biznio is ju ir nesiruosiau daryt...ideja buvo altruistine aprupinti norincius pigiai isigyti aitvarus,o gal tu manai, kad mokant uz kvadrata
aitvaro 100-120lt galima turet bizni???:):):)jei tau rupi pinigai tai ko nepirkai???Isvada paprasta jums ponai nereikia pigiu kaitu!!! As visa sezona atplaukiojau su jais ir kuomet rinkausi sekanciam sezonui su kuo plaukti ir kokiu brandu, ismeginau beveik visus Lietuvoi parduodamus kaitus...apsistojau ties Bestais, nes man jie tiko patiko ir patinka todel dalinuosi savo ispudziais.. kame cia malimas??? Galiu pasikartot, kad man jie AFIGENI!!Paskaityk dar karta mano pirma rasini...as agituoju BANDYTI pries perkant!!! Beje kiek zinau pats kate maise pirkai...
Dakine rašė:As tikrai nebandziau bestu ir nesakau kad blogi kaitai.
"O as bandziau todel ir sakau ka patyriau!!!
Dakine rašė:"Visko gali buti kad ir as plauksiu su jais jei patiks."
Butent! bandyk ir rinkis tai kas tau priimtiniausia!!!
Dakine rašė:"Man istikro visiskai tas pats kas su kuo plaukia."
Man ir tas pats, bet tavo reakcija i mano rasini vercia mane abejoti siuo tavo teiginiu..
Dakine rašė:Svarbu buti normaliam biciui.
???????
Dakine rašė:"Paaiskinsiu ka reiskai siuo atveju sudo malimas nes matau kazkodel susinervines."
diskutuoti mano gyvenimo credo..

nervai konservuose..
Dakine rašė:"As skaitau kad sudo malimas yra rasymas minint kaitu branda "

cia tai topas! dabar nucopink mano pirma rasini ir istrink minima branda...

tuomet tikrai kiltu abejone "normalaus bico"
statusui...jauciu parasytum: ea benzinas chto tebe a chiom eto ty??
Dakine rašė:"( kai esi nuo jo priklausomas)"
tu teisus dabar priklausomas, nes jau pasirinkau sekancio sezono aitvarus tuo dziaugiuosi ir nekantrauju su jais plaukt!!!O gal tu manai, kad visus metus save prievartausiu plaukdamas su sudinais kaitais???
Dakine rašė:"ir pojuciu aprasymas net tai yra sunkiai apciuopiamas dalykas."
ar zinai zodziu reiksme "subjektyvu" "objektyvu",
kuri is ju minejau rasydamas???
Dakine rašė:"Galima ta pacia diena lyginti skirtingus kaitus ir tikrai bus skirtingu nuomoniu. Juk mes skirtingi.Cia zinai kaip su pana. Paiimk 10 biciuku ir ta pati pana su ta pacia ..... padarys ta pati ...... Galima teisingumo vardam ir laika vienoda paskirti. Ir kaip tu galvoji kiek nuomoniu bus?"
tas ir yr, kad kiekvienas gali reiksti nuomone...bet ko verta nuomone kai ji neparemta bandymais???? Jei tu rasytum recenzija apie testuota produkta as niekada taves nekritikuociau jei nebuciau pats bandes...bet kaip ir minejai Mes juk skirtingi...
sorys uz sveplavima...