Freestyle savaitgalis buvo OSMO (awesome).
Šeštadienį susirinko nemažai chebros, kai Tomas atidarė renginį ir papasakojo kaip daryti helicopterį. Man teko garbė irgi pasimaskatuoti su bure ant kranto, bet per savo tinginišką būdą su ja žaidžiau gerokai per trumpai, kad perprasčiau visą tą reikalą. Tačiau tai irgi nėra blogai - pabuvęs vandenyje supratau, ko nesuprantu ir ką reikės tobūlinti ant kranto. Užpūtė Vėjas, pasikinikiau Shredderį ir 6,5 kemberinę burę. Buvo visai fun.... Kol neužkilo Vėjasi iki 15m/s. Tada sėdėjau nepamenu kuriam krante ausis nulenkęs ir laukiau geresnių laikų. Bet bangelė išsikočiojo AFIGĖNA (kaip balai). Pamenu pabandžiau plaukti ir priešais pareina Tomas (kiek labiau pavėjui), o aukščiau - kažkas kitas. Ir aš užsižiopsojęs nesudirbau kojomis ir ant vienos bangelės pagavau spinoutą (o greitis nemažas) ir nuo sekančios bangos šonu slįstu tiesiai į Tomą. Jo akys buvo kiek didokos

Bet užtai kitą kartą nuo tokios bangelės labia labai labai smagiai pašokau (vairiukas buvo ~20 virš vandens ir nusileidęs nepagavau jokio spinouto, o toliau variau pilnam glise). Tada nevalingai sušukau - WOOOOHOOOOOOOOOOOO -, o priešais parplaukiantis buriuotojas su baltai/raudona Simmer bure man atgal - WOOOOHOOO. Labai pakėlė nuotaiką ir fizinę jauseną tas momentas. O vėliau man jau sėdo baterijos ir Vėjas. Tada pafreestilianu be vėjo, pasivarčiau visom kryptim. Vakare Tomas įkalbėjo pasilikti per naktį elake. Užsikūrėm laužą, pasistatėm palapinę ir vakarojom - aš, Tomas, Laisvis ir jo draugė, Genadijus ir jo sūnus Martinas. Prie mūsų taip pat buvo prisijungę ir Mantas, Mindaugas, Albertas, tačiau jie pabūgo nakties gamtoje ir išjudėjo namo. Naktį miegojau savo Shredderio maiše (viskas norma, bet kaip nori taip sukis - 58cm pločio yra Nedaug).
Sekmadienį visi atsikėlėme ~9val, papusryčiavome, išgėrėme arbatos ir vėl nusinešėme inventorių į patį spot'ą. Tada mane ištiko lengvas šokas - visą naktį miegojome čia pat, niekur nereikėjo važiuoti, bet spot'e buvom anaip tol ne pirmieji

Kadangi Vėjas buvo toks ribinis, tai savo 6,5 palikau krante ir išplaukiau su MauiSails Titan 7,5 kemberine bure. Iškart šokiravo Jos trauka - na manoji UP 6,5 gerai veža, bet šita tiesiog kaip lokomotyvas. Senokai nebuvau taip lakstęs su shredderiu. Išplaukiau be startshoto ir smagiai bandžiau vėl sugrįžti į Pievas kokį gerą pusvalandį. Tų bandymų metu palikau visas jėgas ir jau nebegalėjau nieko doro padaryti. Daviau praplaukti su Maui ir Shredderiu Genadijui - sakė kad senai neplaukė su tokiu antikvaru, bet lėkė išsišiepęs

Nepamenu kurią dieną bandžiau ir Tomo burę - Maui (turbūt Loco, bet negarantuojU) 5,2. Prie minimalaus vėjo turėjo Labai daug traukos. Nustebino taip pat. O daugiau sekmadienį nelabia beplaukiojau. Tik kokį pusvalandį bandžiau padaryti pavėjinį, paskraidyti skersas su bure netoli kranto... Net nebesidėjau trapecijos. Tada buvo labai fun varant be trapės sulipti į abi kojakilpes ir glisuojant lenkti kitus buriuotojus, ramiai kabančius trapecijose

Sekantis labai smagus nutikimas buvo per škvalą - su Tomu nusprendėm suvinioti Maui bures (kurias gi galėjo visą savaitgalį imti ir testuoti!!!!). Ištakeluojant paskutinę burę užstrigo stiebas prie kemberio, o tuo metu pasipylė liūtis (vėl). Su Tomu bėgame prie vienos, prie antros, trečios mašinos - niekur nėra vietos prisiglaust... Nu ką - bėgam į kitą spoto pusę kur stovėjo Genadijaus busikas... Manau kiti sėdintys mašinose apturėjo labai daug skanaus juoko
Truputį išsiplėte mano postas... Bet renginys labai super

Didelis Ačiū inciatoriui - Tomui. Sekantį etapą siūlyčiau dayrt Ventainėje - man asmeniškai žymiai didesnis kaifas kai padaręs betkokį triuką gali atsistoti ir pasiėmęs burę plaukti toliau - nereikia nei vargti tampant už startshoto nei gaudyti gūsį waterstartui.
P.S. kadangi visą savaitgalį buvau su kapišonu, tai veidas įdegė taip Savotiškai